czyżbyś?mefistofeles pisze:Temat o górach z dziećmi jest dla mnie wyjątkowo interesujący. Relacji nie czytam bo tylko tęsknote to budzi.
PS. pytam, bo dawno mnie tu nie było
Nie musi to być koniecznie coś z ostatnich dni. Równie dobrze możesz podzielić się wrażeniami (i zdjęciami) sprzed lat.Marta1981 pisze:Jedyne zdjęcie z wyprawy jakie mogę aktualnie umieścić to zdjęcie mapy która wisi nad moim łóżkiem. Jak na razie to palcem mogę sobie pochodzićale za to codziennie

Andy - to akurat nie ma nic do rzeczy.andy67 pisze:No to do marudzących takie mam pytanko - w tzw. realnym życiu rozmawiacie przez większość czasu o wzniosłych i ważnych sprawach (w tym o górach - albo lepiej o Górach - oczywiście przede wszystkim) czy raczej jednak o pierdołach, d... Maryni, polityce i sporcie ?
Ja zaglądam na kilka forów górskich - i tak samo nie ma takich tematów.Alan pisze: Ja zaglądam na kilka inszych for, nie górskich. Generalnie nie ma tam takich tematów społeczno-politycznych jak tu.
Mariusz pisze:A pokój rowerowy jak policzysz? Jako górski, czy hydeparkowy? To ważne, bo twoja propozycja statystyk może skompromitować admina!Basia Z. pisze:Może warto by przedstawić taką statystykę - ile w ciągu ostatnich 2 lat kto ma postów w którym pokoju.
ooo wypraszam sobie. Łapy precz od pokoju rowerowego i podróżyMariusz pisze:A pokój rowerowy jak policzysz?
Cholera, nie wiedziałem o tej opcji. Może to rozwiąże problem. Oczywiście w myśl zasady, że to że czegoś nie widać, nie znaczy, że go nie ma, ale to dobre wyjście.Szarotka pisze:ooo wypraszam sobie. Łapy precz od pokoju rowerowego i podróżybo przyjadę na manifę do Warszawki
![]()
Mówię Wam-tylko IGNOR Was wyzwoliJa tam nie mam żadnych tematów politycznych w Hyde i zupełnie nie wiem o co to całe halo
Panie admin, bo ja to mam wrażenie, że admin nasz (oczywiście jedyny i najlepszy - w myśl zasady "szanuj admina swojego, bo możesz mieć gorszego) to się uaktywnia jak się bitka na forum szykujeMariusz pisze:Stary...! Parę osób i parę wątków do IGNORA i życie znów jest piękne
No, zawiesiłem się na nawet na jednym użytkowniku cholera. Skończę z nim, to se walnę ignora - a co jak szaleć to szalećSzarotka pisze:Bo żeś się zawiesił na tematach politycznych i bielmo Ci oczy przesłoniło![]()
![]()
Eeee, popatrz na brytana. Większość prowadzonych tam dyskusji to niezbyt merytoryczny offtop z klasyczną napierdalnaką i co ? i nic ...Basia Z. pisze:Niemniej jeżeli to ma być forum górskie - to powinny (przynajmniej moim zdaniem) być zachowane pewne proporcje przynajmniej 50 % na 50 %
- może o to?Szarotka pisze:
(-) zupełnie nie wiem o co to całe halo
Panie, ja to forum już tylko czytuję, jako protest przeciwko jego upolitycznianiu. Jak się odpolityczni to wrócę do aktywności i nawet relacje powklejam bo lubię pisać i lubię większość ludzi z tego forum. Dlatego moje posty nie dotyczą gór. Chociaż w sumie...w wątku sprzętowym pisałem o końcówkach do kijków - pies z kulawą nogą nie odpisał. Może dlatego mało kto chce tu jeszcze pisać coś o górach?andy67 pisze:Taki np. Huczaj - nawet nie co 10-ty z jego ostatnich kilkudziesięciu postów jest "o górach". Ale wszystkim innym wytyka to, co sam tutaj robi.