Pilsko - zima na całego!

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wujek

Kontakt:

Pilsko - zima na całego!

Post autor: wujek »

Wczoraj udało się zdobyć kolejny cel narciarski - Pilsko. Na górze przepiękna zima! Niestety warunki w kopule szczytowej bardzo trudne - jeden lód i beton!

Cała wycieczka do obejrzenia tu --> http://www.fotografie.nowytarg.pl/215,w ... .2012.html

Obrazek
zapraszam na moją stronę w całości poświęconą górskim fotorelacjom --> www.fotografie.nowytarg.pl
Konto na facebooku --> Lubię To :-)
kuboll

Post autor: kuboll »

Dobra robota :D
Podziękowania 8)
Awatar użytkownika
Barek

Post autor: Barek »

Widze ze wchodziliscie przez Buczynke :)a dalej?? niebieska trasa 6 na Kopiec pewno tak?a zjadz ktoredy??
Kurde tydzien temu bylem tam na nartach(nd i pon) i warunki byly kapitalne...niestaty przez zbyt duzy wiatr i praktycznie zerowa widocznosc na szczyt nie wszedlem...ale widoki z Kopca...przednie :) :) :) jak jeszze wyszlo slonce zza chmur na pare minut :)
Wczoraj natomiast mialem okazje jezdzic w Szczyrku i po 8 z Malego Skrzycznego nad Babia i Pilskiem dalo sie zauwazyc szczyty w lekkich chmurach...a faktycznie wialo nawet na nie za wysokim MS :)
Awatar użytkownika
wujek

Kontakt:

Post autor: wujek »

Barek pisze:Widze ze wchodziliscie przez Buczynke :)a dalej?? niebieska trasa 6 na Kopiec pewno tak?a zjadz ktoredy??
Trasę nr 6 opuściliśmy kierując się najpierw na Halę Miziową. Szczyt atakowaliśmy z Miziowej trasą nr 8 przez Kopiec. Zjazd praktycznie tak samo, bo okazało się, że nartostrada nr 5 do Korbielowa w dolnej części może być nieprzejezdna.
zapraszam na moją stronę w całości poświęconą górskim fotorelacjom --> www.fotografie.nowytarg.pl
Konto na facebooku --> Lubię To :-)
Awatar użytkownika
Basia Z.

Kontakt:

Post autor: Basia Z. »

Ale piękna pogoda, zazdroszczę.
A ja zaziębiona w domu i jakoś nie chce mi przejść.
Najlepszy na świecie kurs przewodnicki :)
http://www.skpg.gliwice.pl/kurs/
Awatar użytkownika
Barek

Post autor: Barek »

wujek pisze:
Barek pisze:Widze ze wchodziliscie przez Buczynke :)a dalej?? niebieska trasa 6 na Kopiec pewno tak?a zjadz ktoredy??
Trasę nr 6 opuściliśmy kierując się najpierw na Halę Miziową. Szczyt atakowaliśmy z Miziowej trasą nr 8 przez Kopiec. Zjazd praktycznie tak samo, bo okazało się, że nartostrada nr 5 do Korbielowa w dolnej części może być nieprzejezdna.
Ale na Miziowa mozna dosc wlasnie 6 albo przez Szczawiny 4,choc wtedy trzeba zjechac troche...My jezdzilismy 5 na sam dol i dalo sie spokojnie przejechac,choc wtedy popadalo troche sniegu,a tam bylo zalodzone troche w lesie...
ODPOWIEDZ