teraz już nie ma..ale ja jeszcze mam na starych warunkach (640-stki już dawno nie ma w ofercie):) bodajże limity wprowdzili od września 2004 a ja neo już mam hoho albo dłużej wczesniej miałem SDI i bardzo sobie chwaliłem
ja albo korzystam z terminalu na uczelni (jak w tej chwili - stad brak polskich znakow) albo w domu przez modem i place majatek, ale z pewnych wzgledow nie moge na razie zalozyc sobie stalki
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
chyba raczej malo, ja tez mam cos z rodzaju sieci osiedlowej (4 osoby i płace 75 pln plus zuzycie pradu na ogólny serwer czyli razem jakies 90.... wszystko przez ta ostatnia podwyżke vatu po ktorej niby mialy spasc ceny internetu... ale jakos nie spadły....
Neo 1024 podzielone na 6/7 kompów //przez router// czyli priv sieć przez ściany i sufity. Początki to było SDI , też na czterech kompach, koszt ok 40 pln
Nie, ogolnie taq sie przyjelo, ze niby sa, ale zaklucenia na laczach radiowych moze owodowac jedynie burza sloneczna, a ta dociera do ziemi raz na kilka lat....
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
chyba dozo zalezy od tego gdzie jest glowny nadajnik w miescie, jak wysoko.... pogoda tez moze zamieszac ale tak jak mowisz to juz sie zadziej przytrafia