Ja się wybieram w sobotę.Fenek pisze:wybiera sie ktos w piatek ? można by jaka wiśniówke ciapnąć
Krakowski Festiwal Górski
Byłam w piątek i w sobotę.
Miałam okazję po raz pierwszy obejrzec Nordwand - bardzo fajny film. " Na każde wezwanie naczelnika" moim zdaniem średni a opowieśc Olgi Morawskiej nie podobała mi się wcale. Sobotnie warsztaty i wykłady TOPR zrobiono w zbyt małej sali wykładowej, nie przygotowanej na taką masę ludzi (chyba wszyscy myśleli, że będzie szła ta lista obecności) ale poprowadzone super. Niestety nie zdążyłam na ten pierwszy o lawinach gdyż byłam zbyt senna (jeśli wiecie o czem ja mówię)
Miałam okazję po raz pierwszy obejrzec Nordwand - bardzo fajny film. " Na każde wezwanie naczelnika" moim zdaniem średni a opowieśc Olgi Morawskiej nie podobała mi się wcale. Sobotnie warsztaty i wykłady TOPR zrobiono w zbyt małej sali wykładowej, nie przygotowanej na taką masę ludzi (chyba wszyscy myśleli, że będzie szła ta lista obecności) ale poprowadzone super. Niestety nie zdążyłam na ten pierwszy o lawinach gdyż byłam zbyt senna (jeśli wiecie o czem ja mówię)
Mnie film kompletnie rozczarował , nie warsztatowo ale treścią ,zupełnie odmienna filozofia górska , film przede wszystkim dla "sprtowych skałkowców".Iskra pisze:bardzo polecam film Deklaracja Nieśmiertelności M. Koszałka
I to nie tylko moja opinia .
"Góry są środkiem, celem jest człowiek.
Nie chodzi o to aby wejść na szczyt, robi się to,
aby stać się kimś lepszym."
Nie chodzi o to aby wejść na szczyt, robi się to,
aby stać się kimś lepszym."