nie wiem czy akurat mialo na Twoje zatrudnienie,ale znajoma kt troche zna sie na zasadach rekruatcji podpowiedziala mi zebym wpisala w zainteresowaniach góry,a dlaczego? poniewaz taka pasja swiadczy o wytrzymalosci fizycznej i psychicznej,dążeniu do celu itp itd ...
w kazdym razie warto wpisac to w CV...
a poza tym moze sie okazac ze szef/szefowa tez jest fanem gór
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
lub przeciwnikiem,
lub ochroniarzem przyrody i nie dając ci pracki spowoduje że nie bedziesz w górki jeździła
lub ... pewnie mozliwości jest dużo
Przypomina mi się dowcip : sekretarka przynosi spory plik cv, dyr bez czytania prosi żeby 3/4 od góry wyrzucić do kosza, a na pytanie dlaczego odpowiada wybiorę spośród tych co mają szczęście w życiu
Ostatnio zmieniony pn 25 kwie, 2005 przez Kert, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pamietam kiedy pisalem ostatnie CV, ale jak wypelniam ankiete to w rubryce zainteresowania/pasja zawsze wpisuje pierwsza milosc - fotografia i druga - gory.
Wszystkim, ktorzy chodza po gorach, proponuje wpisywanie tego w CV!!! Zawsze jest duza szansa, ze Wasz potencjalny pracodawca tez bedzie "zarazony" lazeniem po gorach - wtedy Wasz wpis w CV bedzie mial ogromne znaczenie (oczywiscie oprocz tego trzeba jeszcze cos umiec! )
Patrząc z punktu widzenia pracodawcy potwierdzam ,że powinno się takie rzeczy wpisywać ,ale nie tyle może z powodu wspólnoty spędzania wolnego czasu ,ile tego ,że ludzie "zarażeni" górami po prostu charakteryzują się większą samodzielnoiścią ,odwagą w podejmowaniu decyzji i odpowiedzialnością