Małżeństwo czy wolny związek? :)

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
MonisiaPP

Post autor: MonisiaPP »

ciesze sie ze wciaz tyle ludzi jest za ida malzenstwa... myslalam, ze tylko ja jestem tak romantyczna! i jeszcze jedno jestem za malzenstwem i mimo iz jestem daleko od kosciola! :)
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

dyskusję odbieram nie jako bezcelową, lecz o poszukiwaniu celu...

Jeden z mędrców, na pytanie kandydata na męża: co mam robić żenić się czy nie?, odpowiedział: jakkolwiek uczynisz będziesz żałował...
idea

Post autor: idea »

Kert pisze: czyli co powrot do punktu wyjścia oznacza bezcelową dyskusje?
w zadnym wypadku pojawilo sie tyle rozmitych niuansow
aska

Post autor: aska »

w tym cały ambaras żeby dwoje chciało naraz :D
Krakusia

Post autor: Krakusia »

a gdy wkradnie sie nuda.... Dobry temat i temat morze. Jest to rzecz nieunikniona w każdym związku!!!, (bez względu na legalizacje) a sex w małżentwie jest SZALENIE ważny, o tym wiemy wszyscy :) Jestem mistrzynią w tym temacie ;) ale to nie to forum...i pewnie bym dostała bana od moderatora za deprawowanie,a że chce tu bywać, wiec napisze delikatnie:
gdy nuda się już wkradnie to natychmiast trzeba działać! Mam męski zawód i co ja się nasłucham od facetów o ich żonach...łoomatko, że: 10 lat ona śpi w tej samej koszuli,że ciągle albo serial albo książka,że w satrych kapciach drepta i rozciągniętym dresie...nie wspomne o 10 dniowych miesiączkach co 2 tyg i o bólach głowy. A o ON, co robi? pilota TV z ręki nie wypuszcza i zasypia w fotelu lub śmierdzi od niego piwem...itd . Czasami wystarczy wnikliwa obserwacja aby zorientować sie co nowego partnera kręci ...i zrobić to ;) lub rozmowa o fantazjach. Fantazje to nic innego jak ukryte marzenia. Ot cała filozofia. Upodobania sie zmieniają i tutaj nie wystarczy 1 rozmowa raz na 2 lata. Gdy mijają lata extra powabnej figurki to nie wolno wstydzić sie swojego ciała, jakiekolwiek by ono nie było. Sex powiniem być radosny no i troche spontaniczny :)

A pokusy....hmmm, a któż ich nie ma. Oj, trzeba sie niekiedy mocno zapierać...chciałam napisać opierać ;) zwłaszcza jak sie jest tym atakcyjnym osobnikiem z wibitnymi walorami ;)
Panie i Panowie, gdy widzicie, że Wasz partner ma doła, to pomóżcie mu...bo znajdzie się jakiś "guru" co zrobi to za Was...i powie jej (jemu): że jest mądra, piękna, że świetnie sobi radzi,że ma przepiękne włosy i cudnie pachnie...i ...i wiecie sami co dalej się stanie.
Wybaczcie mi te pouczania, ale większość z Was to młodzi ludzie z krótkimi jeszcze związkami, a jestem ze swoim panem 20 lat i wiem coś na ten temat.
Pozdrawiam, Krakusia
idea

Post autor: idea »

Krakusia strasznie mi sie podoba to co napisalas. jednym slowem zwiazek to ciezka harowa, ale czasami sie opłaca :) :)
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

Nieeeeee,nooo temat nabiera rumieńców :D
Szczególnie to zdanie Krakusi mi się podoba:
Krakusia pisze:Panie i Panowie, gdy widzicie, że Wasz partner ma doła, to pomóżcie mu...bo znajdzie się jakiś "guru" co zrobi to za Was..
-racja,święta racja!
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
MonisiaPP

Tak, to prawda, zawsze sie znajdzie jakas pocieszycielka... :x pocieszyciel rozwniez :P, ale kobiecie jest latwiej sie oprzec niz facetowi
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

MonisiaPP pisze:ale kobiecie jest latwiej sie oprzec niz facetowi
????? -proszę rozwinąć to stwierdzenie :)
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Awatar użytkownika
Kert

Post autor: Kert »

[....... cenzura
Ostatnio zmieniony sob 23 kwie, 2005 przez Kert, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kert

Krakusia , ten motyw o 10 dniowej miesiączce co 2 tygodnie rewelacyjny hehe

"a gdy wkradnie się nuda..." podobno ludzie inteligentni nie nudza się ;) ale to faktycznie na inny watek
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Krakusia pisze:sex w małżentwie jest SZALENIE ważny, o tym wiemy wszyscy Jestem mistrzynią w tym temacie ale to nie to forum...i pewnie bym dostała bana od moderatora za deprawowanie,a że chce tu bywać
Moderatorowi już skończyły się bany, możesz więc Krakusia śmiało rozwinąć skrzydła i poopowiadać o tym swoim mistrzostwie...
;)
Krakusia pisze:lub śmierdzi od niego piwem...
O wypraszam sobie!
:x
Awatar użytkownika
Kert

Mariusz pisze:możesz więc Krakusia śmiało rozwinąć skrzydła i poopowiadać o tym swoim mistrzostwie...
Krakusia po takiej zachęcie chyba nie odmówisz, a Mario wstawi skrypta coby mogli tylko pełnoletni w ten wątek wchodzić ;)
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Post autor: Andrzej Krystoszyk »

Męska odmiana feministki: meska szowinistyczna świnia / to według feministek? Pewnie coś w tym jest , ale na forum widzę tylko ludzi, bez podziałów, klasyfikowania,, jak tego chcą uczestniczki rozmaitych Gender Studies.
Awatar użytkownika
Tomek K

Post autor: Tomek K »

Przeczytałem wszystkie posty. Nic dodać nic ująć. Z moją żonką jestem 10 lat i nie wyobrażam sobie żeby nasz związek był na kocią łapę. Co do piwa-przed chwilą mi właśnie moja luba jedno nalała (tak sama z siebie).
MiG

Post autor: MiG »

Mariusz pisze:
Krakusia pisze:lub śmierdzi od niego piwem...
O wypraszam sobie!
Uderz w stół, a nożyce... :))
Dorian

Post autor: Dorian »

MonisiaPP pisze:Tak, to prawda, zawsze sie znajdzie jakas pocieszycielka
Przepraszam, a czy to żle ;)
Krakusia

Post autor: Krakusia »

Mimo zachęty nic wiecej na ten temat nie będe pisała. Bardzo chcę być tutaj, na forum górskim, kojarzona z górami a nie z ... ;)
Może kiedyś spotkamy się na szlaku to opowiem coś zainteresowanym :)
Pozdro, Krakusia
MonisiaPP

:)) :))
Zarty zartami a swoja droga to trzeba naprawde wiele z siebie dac partnerowi by znalazl w nas oaprcie i dobry seks itd, gdyby kazdy tak potrafil to nie istnialo by slowo zdrada, kochanka, itp
Dorian

Post autor: Dorian »

Krakusia pisze:Może kiedyś spotkamy się na szlaku to opowiem coś zainteresowanym
No widze że musimy się spotkać na tym szlaku :D
ODPOWIEDZ