[reklama] MORE THAN EXPLORE- aktywny wypoczynek i więcej..
-
Gość
[reklama] MORE THAN EXPLORE- aktywny wypoczynek i więcej..
Organizujemy wyprawy wysokogórskie, trekkingowe, imprezy integracyjne i motywacyjne dla firm, szkolenia personalne, wycieczki tematyczne, survival, fishing adventure i nie tylko.. w kraju i najbardziej egzotycznych miejscach świata! www.mte.pl
-
Jacek Venom
-

-
Jacek Venom
-

mam podobne zdanie. Nie widzę w tym nic złego.Gdyby to bylo jakieś nahalne reklamowanie się, wrzucanie reklamowych linków do każdego posta itp.to może i grało by mi to na nerwy...ale jak dotąd jest okiJacek Venom pisze:Według mnie dobrze ze sie zareklamowali...no bo gdzie indziej maja to zrobić?
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Owszem, nie stało się nic złego. Ale takie reklamy to pewnien dyskomfort - ktoś utrzymuje serwer, ponosi koszty, wkłada pracę i uzyskuje jakąś tam popularność serwisu, a ktoś inny chce to wykorzystać jako darmową platformę do reklamy. Gdyby jeszcze gosia była skłonna opisać bliżej te ich wyprawy, wrażenia, relacje, byłoby zupełnie inaczej.
Na pocieszenie - reklama jest zupełnie na temat.
Na pocieszenie - reklama jest zupełnie na temat.
-
Jacek Venom
-

Tak jak mowi Venom... niech zamieszcza link u siebie.
Co do reklamy to dobrze, ze promuja takie rzeczy! Niektore firmy organizuja takie wyprawy extreme, by sprawdzic czy ludzie potrafia pracowac zespolowo i czy w skrajnych sytuacjach nie panikuja... Gdy cos sie wydarzy w firmie pewnie podobnie zareaguja! Bardzo bym chciala by "moja" firma zoorganizowala taka wyprawe!
a moze ktos juz uczestniczyl z ludzmy z pracy w takim wydarzeniu?
Co do reklamy to dobrze, ze promuja takie rzeczy! Niektore firmy organizuja takie wyprawy extreme, by sprawdzic czy ludzie potrafia pracowac zespolowo i czy w skrajnych sytuacjach nie panikuja... Gdy cos sie wydarzy w firmie pewnie podobnie zareaguja! Bardzo bym chciala by "moja" firma zoorganizowala taka wyprawe!
a moze ktos juz uczestniczyl z ludzmy z pracy w takim wydarzeniu?