moze ktos polecic niedrogi hostel w Krakowie? Te co sprawdzalem albo maja ceny rzedu 60pln z lozko w zbiorowce albo nie przyjmuja indywidualnych do zbiorowek.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
znalazlem PTSM. Jutro rano sprawdzam prognoze i widok z kamerki na Kasprowym. Bedzie obiecujaco - wsiadam w autobus i leze w gory. Bedzie syf - wsiadam w pociag i wracam do domu.
Grzegorz Braun
zobaczymy jutro, na dzis zapowiadaja dalszy deszcz i konkretniejszy snieg. Jak jutro rano na kamerce bedzie tak jak teraz to wrócę w góry, jak bedzie biało to raczej nie, bo to co teraz spadnie polezy juz dlugo.
Grzegorz Braun
mefistofeles pisze:zobaczymy jutro, na dzis zapowiadaja dalszy deszcz i konkretniejszy snieg. Jak jutro rano na kamerce bedzie tak jak teraz to wrócę w góry, jak bedzie biało to raczej nie, bo to co teraz spadnie polezy juz dlugo.
Jak już jesteś tak blisko to po co wracać wcześniej, nie lepiej sobie chociaż nad M.Oko pójść czy gdzie tam ?
Ja bym wolała siedzieć np. w Schronisku na Hali Kondratowej, pić piwo, czytać książkę, rozmawiać z innymi ludźmi zamiast włóczyć się po deszczowym Krakowie. Co kto lubi
ile mozna pic? A zabytkowe miasta w deszczu mają swój klimat, ostatnio w taką pogodę chodziłem po Wilnie. Jak Bóg da pogodę wrócę w Tatry, póki co nie ma to sensu.
PS ale korek na wlocie do Krakowa.
Grzegorz Braun
hehe, pomysle. Póki co w Tatrach biało. I raczej tak juz zostanie... jutro i pojutrze moze nawet byc nienajgorzej, ale niestety pod sniegiem - na sile kombinowac nie bede, tym bardziej ze jestem sam.
A w Krakowie... Na Brackiej pada deszcz.
Grzegorz Braun