Kwartalnik "Tatry" TPN'u

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kert

Post autor: Kert »

A można zaprenumerować same takie gratisowe numery?
Docierają co prawda z opóźnieniem, ale w końcu darowanemu w paszcze się nie zagląda;)
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

Kert pisze:A można zaprenumerować same takie gratisowe numery?
też się nad tym zastanawiałam hehe.Procedura może być też taka: prenumerujesz Tatry,nie przysyłają ci na czas,więc z nerwów poruszasz niebo i ziemię,różnymi dojściami dobijasz się do TPNu (należy w ostateczności brać pod uwagę wycieczkę z czekanikiem do tejże instytucji) i....oto zaczynają cię zauważać oraz,żebyś się już odczepił,przysyłają ci kolejne numery za darmo :))
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
g-wont

Kontakt:

Post autor: g-wont »

:\
Ostatnio zmieniony wt 12 kwie, 2005 przez g-wont, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kert

g-wont pisze:Mam nadzieje ze u was tez juz niedlugo ten numer zagosci!
heh, piszemy o tym numerze chyba od tygodnia;)
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Ale tym razem Iwona, jakoś prenumerata dotarła do ciebie piorunem, prawie w tym samym czasie co nakład do Empików... Ciekawe czy mi znowu przyślą - jak na razie nic nie dotarło.
Awatar użytkownika
Szarotka

Mariusz pisze:Ale tym razem Iwona, jakoś prenumerata dotarła do ciebie piorunem
hehe, może byłam niedelikatna w debatach z panią z TPNu. Ja tam spokojna z natury jestem,ale.....do czasu :P, no a potem to ...siła wyższa i ratuj się kto może :P ;)
Awatar użytkownika
Mariusz

Ciepły wiatr delikatnie smaga otwierające się już radośnie pąki kasztanowca, a ja kurde no do diaska nie dostałem jeszcze od TPNu prenumeraty, której przecież nie zamawiałem. Ale to żaden argument, bo poprzednio też nie zamawiałem, a dostałem! Jestem poirytowany tym zjawiskiem od rana i postanowiłem wybrać się dziś do Empiku i kupić "Tatry" własnoręcznie (tj. własnopieniężnie). Przy okazji rzucę oczyma do n.p.m. gdzie jakiś paparazzi zamieścił rzekomo (i tym samym ujawnił) forumowe TWA: Asika, Iwonę i Doriana.
:think:
Awatar użytkownika
Szarotka

Mariusz pisze:Przy okazji rzucę oczyma do n.p.m. gdzie jakiś paparazzi zamieścił rzekomo (i tym samym ujawnił) forumowe TWA: Asika, Iwonę i Doriana
no niestety,za przyjemność trzeba zapłacić :P -podobno npm jest we woreczku,więc nici z podglądania :))
Awatar użytkownika
Mariusz

Iwona pisze:podobno npm jest we woreczku
Te woreczki takie teraz marne robią... weźmiesz toto do ręki i się od razu rozpada... kiedyś to były woreczki... np. takie na oranżadę w osiemdziesiątym dziewiątym...
:think:
Awatar użytkownika
Szarotka

Mariusz pisze:weźmiesz toto do ręki i się od razu rozpada...
hehe,tiaaaa....a świstak siedzi za przemyt :))
Wracając do Tatr-zaczęłam pilnie czytać,ale o 23.30 padam z nóg i ciągle przekładam na następny dzień tę lekturę. Myślę jednak,że każdy znajdzie w nim coś ciekawego dla siebie :)
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

Mariusz pisze:Ciepły wiatr delikatnie smaga otwierające się już radośnie pąki kasztanowca, a ja kurde no do diaska nie dostałem jeszcze od TPNu prenumeraty, której przecież nie zamawiałem. Ale to żaden argument, bo poprzednio też nie zamawiałem, a dostałem!

Nie dostałeś z paragrafu 22.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
Kert

ten woreczek w npm to specjalnie.... żeby nie można było treści zobaczyć - wtedy nakład wzrasta ;)
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Do mnie "Tatry" jeszcze nie doszły. Dzwoniłam do TPNu już dwa razy - miła pani moją prenumeratę potwierdza, i mówi, że pismo "w drodze" - chyba na piechotę...
Awatar użytkownika
Mariusz

Zakupiłem dziś nowy numer TATR. Gdybym zanikł na forum do lipca, znaczy że mnie wciągnęła lektura. ;)

P.S. Wziąłem też w ręce n.p.m. - dziwnym trafem folia zsunęła się z okładek, delikatnie opadając na ziemię. Zachęcony tym zjawiskiem zajrzałem do środka i.... faktycznie, kwiat forum jest tam zamieszczony na fotce...
:D
Awatar użytkownika
Szarotka

Izabela pisze:i mówi, że pismo "w drodze" - chyba na piechotę...
hehe,skąd ja to znam :))
Mariusz pisze:dziwnym trafem folia zsunęła się z okładek, delikatnie opadając na ziemię.
no i proszę jak cieplutko można opisać malutkie przestępstwo ;) ,pewnie nawet pani Empikowa po takim wytłumaczeniu by wymiękła :D
Awatar użytkownika
Szarotka

Od 4 lipca kolejny numer Tatr: http://www.tatry.tpn.pl/ ...czy mógłby mi ktoś kupić i przysłać? (podeślę pieniążki :) )

Mnie już ciekawią następujące tytuły:"Liczenie turystów", "Krajobraz górski x 25", "Małe Ciche - wielki konkurs", "200 dni od vel'kej kalamity", "Album o kataklizmie", "Samobójcy idą w góry ", "Zima swoje, a życie swoje", "Boży Turysta ", "Na Babiej Górze ", "Jak Słowak uratował przyszłego papieża", "Papież z górami w tle'', "Umarli się nie śmieją ", "Tatrzańska półka nowości, Lektura na lato", "Dziewięć miesięcy zimy" :)
Awatar użytkownika
tomtom

Post autor: tomtom »

Zwykle maja w HiM na Szerokiej w Gdansku, moge ci kupic i przeslac jesli nie bywasz w metropolii :)
Awatar użytkownika
Szarotka

tomtom pisze:moge ci kupic i przeslac jesli nie bywasz w metropolii
bywam,ale w najbliższym czasie raczej nie będę. Jeśli to nie kłopot dla Ciebie to byłabym wdzięczna :) Adres wyślę mailem,a Ty mi swój,żebym mogła pieniadze podesłać :)
Awatar użytkownika
Mariusz

Odgrzewam temat i zapytuję: kiedy się ukaże jesienny numer kwartalnika? Bo jush się qurde nie mogę doczekać! Ma ktoś jakieś wtyki w drukarni czy gdzieś?
:)
Awatar użytkownika
Kert

Tatry beda za około 2 tygodnie
w prenumeracie za m-c ;)
ODPOWIEDZ