trasa na jeden dzionek

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
ODPOWIEDZ
Jasminka

trasa na jeden dzionek

Post autor: Jasminka »

Zastanawiam sie w zwiazku z pewnymi tymczasowymi ograniczeniami czasowymi :) gdzie tu sie wybrac wyzej majac w zapasie 1dzien.Od godz.8.00 do godz.21.Czy do Morskiego oka i z powrotem dam rade? Trzy lata temu w jeden dzien "zaliczylam"z moim ex Kasprowy i Giewont wiec nie jest ze mna tak zle:). Moze macie jakis pomysł na trase?
lugomi

Post autor: lugomi »

Czesc Jasminko! Jak pokonalas Giewont za jeden dzien to Moko jest pykus dla ciebie! Pokonasz go za pul dnia z twoiom dobrom kondycja! :-) Jak pokonalas Giewont to bym sie wybral na kozia przelencz a puzniej na swinice i przez kasprowy wierch i kolejkom spowrotem do na dul! Ja w tamtym roku potrzebowalem na tom trase 7 godz z zejsciem z kasprowego na pieszo! Super widoki! Objecuje! Tylko bierz ze sobom dobre ciuchy i duzo wody nie gazowanej! Milego tatrowanie! :-)
lukas87

Post autor: lukas87 »

Możesz sie też wybrać z Kużnic na Czerwone Wierchy i zejść do Doliny Kościeliskiej. Fajna jest też wycieczka na Kościelec. Ale jeśli masz 13 godzin i nie boisz sie o kondycję to możesz spróbować trasy o której pisał lugomi.
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Jasminka witaj na forum.

A to się twój EX zdziwi, jak sie dowie że poszłaś na Rysy. A jest to latem w godzinach 8:00 - 21:00 całkiem w twoim zasięgu, tylko musisz wcześniej trochę złapać kondycji - proponuję rower.
:)
MonisiaPP

Post autor: MonisiaPP »

Ja bym smialo na Rysy ruszyla! Skoro dalas rade Kasprowy i Giewont w jeden dzien! Tylko zeby pogoda byla ok!
Awatar użytkownika
krakus

Post autor: krakus »

Proponuje:
Kuźnice-Murowaniec-Zawrat-Dolina 5 Stawów-Szpiglasowy-Morskie Oko.
Widoczki paluszki lizać. :)
lugomi

krakus pisze:Proponuje:
Kuźnice-Murowaniec-Zawrat-Dolina 5 Stawów-Szpiglasowy-Morskie Oko.
Widoczki paluszki lizać. :)
O tak krkus ma racie! Super widoczki cie spotkajom na tej trasie! Tez ja proponuje!!
Jasminka

Post autor: Jasminka »

Tak wiec wybiore sie z kuznic do morskiego:) byc moze juz 2-go maja nastepny termin to 6maj:) trzeba w koncu rozpoczac sezon:))) bo troszke ostatnio sobie odpuscilam ;)
lugomi

Jasminka pisze:Tak wiec wybiore sie z kuznic do morskiego:) byc moze juz 2-go maja nastepny termin to 6maj:) trzeba w koncu rozpoczac sezon:))) bo troszke ostatnio sobie odpuscilam ;)
Dobra decyzia JASMINKO ! Milego latania po gorkach!! ;)
Awatar użytkownika
krakus

Post autor: krakus »

Trasa jest naprawde super ale nie wiem jak warunki o tej porze roku. Ja szedłem tamtędy pod koniec lipca...
lugomi

Ta trasa zawsze sie oplaca! Jest przy kazdych warunkach oplacalna! Tylko uwazaj na siebie!!
ODPOWIEDZ