Na forum jest własnie tyle zarejestrowanych osób które nic nie napisały.... Tak sobie mysle ze gdyby kazda z tych osób napisała chociazby jednego posta, zalozyla jeden temat... mielibysmy wiecej tematów do obgadania, poznali bysmy wiecej opinii na rozne sprawy...
Przecierz jezeli komus juz sie chce rejestrowac na forum to chyba nie tylko po to zeby czytac czyjes posty, czasem trzeba sie udzielic.....
Może będzie później więcej czasu - narazie jest kiepsko. Pozdrawiam. NO I IKONKI NIE DZIAŁAJĄ. Właściwie już wcześniej myślałam o zainstalowaniu się i okopaniu pozycji w koszu (bo jak to Mariusz powiedział - to porządny kosz) i tam ikonki działają (byłoby fajnie - zdążyłabym wszystkie posty pczeczytać ....hmmm... jeszcze się zastanowię!! czy nie powrócić do kosza.
jeśli jesteśmy juz przy sprzęcie. Ten twój apart to mnie tak w lutym zainspirował że po powrocie do domu tez nabyłem cyfre a co;-)Oczywiście nie taki wypas jak twoja ale zawsze
ok, jutro podam bo naprawde nie wiem. Zakładam że jest to typoowa idiot maszyna więc nie widziałem potrzeby studiowania parametrów.Ale spisze i podam jutro .
Jacuś!! widze ze jestesmy na podobnym poziomie jesli chodzi o znajomość aparatów cyfowych tzn...zerowy
napisz tylko za ile kupiłes to cudo no i jakie zdjatka wychodza?
jak juz Iw pisała tez zastanawiam sie nad kupnem,ale niestety nie dysponuje taka kasa jak Ona
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Oki-to bedzie poważnie i na temat.Jak mus to mus. Normalne jest,że są osoby,które trafiają na forum,logują się,czytają nasze posty...w celach zapoznawczych,a raczej w celu "zbadania terenu" i stwierdzają,że jednak to nie ich klimaty,więc idą szukać szczęścia dalej......Można kogoś zachęcać,ośmielać...jeśli się odezwie,inaczej się nie da.Tyle.
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Dzięki rejestracji widzisz, w których pokojach napisano nowe posty, a w których nie - to ułatwia śledzenie dyskusji, ale nie każdy ma ochotę brać w niej udział. Nie wiem czemu tak ci to przeszkadza g-woncie.
Troche duzo tych osób które "śledzą", "badają temat, teren"... Jakos mnie to zaciekawilo ze az taka duza liczba ludzi nic tylko czyta i sie przypatruje, z wlasnego doswiadczenia wiem ze czasem poprostu czlowiek musi cos od siebie napisac...