2 dni netto PL

Pasma górskie w Polsce i na świecie.
ODPOWIEDZ
Harold

2 dni netto PL

Post autor: Harold »

Witajcie. Czy moglibyście mi podpowiedzieć jakąś krotką i niezbyt wymagającą technicznie trasę w Polsce, z trzema noclegami w schroniskach po drodze? (2 dni netto w górach, samotnie).

Dzięki!

PS Jeśli dałoby się w niej uwzględnić Babią Górę - byłoby super ;)
Awatar użytkownika
Alan

Kontakt:

Post autor: Alan »

Nie da się uwzględnić Babiej Góry. Odpuść sobie :D
Harold

Post autor: Harold »

Czemu?
Awatar użytkownika
caatoosee

Post autor: caatoosee »

Harold pisze:Czemu?
popatrz do mapy ,,ja bym poradzil poczytac postudiowac mapy i potem jest wieksza frajda cos fajnego zaplanowac .

najlepiej jak ruszysz z chocholowskiej schroniskami ornak ,murowaniec ,piatka i moze M.O

fajnej wycieczki zycze
"Zdobadz wszystko nie robiac nic"
Awatar użytkownika
Alan

Kontakt:

Post autor: Alan »

Jeśli ktoś nie potrafi sprecyzować po co jedzie w góry, co chce zobaczyć, nie chce mu się rozlożyć mapy, oczekuje, że kto inny zplanuje mu trasę wycieczki (oczekiwania odnoszą się do całego górskiego obszaru naszego kraju -"krotką i niezbyt wymagającą technicznie trasę w Polsce" ) i nie może sobie poradzić z organizacją dwudniowego wypadu na Babią Górę, to powinien sobie odpuścić i jechać na leżaki do Sopotu.
Awatar użytkownika
wujek

Kontakt:

Post autor: wujek »

A ja proponuje Gorce: nocleg w bazie namiotowej na Lubaniu, nocleg w bazie namiotowej na Gorcu i na koniec nocleg w schronisku na Turbaczu. Weź mapę Gorców i trasę sam sobie dobierz do powyższych miejsc.
Proponowanie Tatr o tej porze roku (praktycznie brak miejsc w schroniskach) to czysty absurd.
W/w zakątki Gorców to przepiękna pustka, no może z wyjątkiem rejonu Turbacza.
Polecam zdecydowanie!
zapraszam na moją stronę w całości poświęconą górskim fotorelacjom --> www.fotografie.nowytarg.pl
Konto na facebooku --> Lubię To :-)
tyberiusz1437

Post autor: tyberiusz1437 »

wujek pisze:A ja proponuje Gorce: nocleg w bazie namiotowej na Lubaniu, nocleg w bazie namiotowej na Gorcu i na koniec nocleg w schronisku na Turbaczu. Weź mapę Gorców i trasę sam sobie dobierz do powyższych miejsc.
Genialne w całości lub z wybranymi elementami
Awatar użytkownika
Mientus

Post autor: Mientus »

wujek pisze:Proponowanie Tatr o tej porze roku (praktycznie brak miejsc w schroniskach) to czysty absurd.
W Moku są miejsca (albo były w zeszłym tygodniu).
ODPOWIEDZ