Tych wejściówek, szczerze wierzę,Olusia pisze:Na przykład sprzedaje się miejsca na stadionie rodzinom i kobietom w rejonach "posiadówy" kibiców, po to by rozproszyć te "najmocniejsze" trybuny
Nawet darmo nikt nie bierze.

Sorry, że tak znienackaBasia Z. pisze:ewnie nasze różnice poglądów wynikają z tego, że ja się zapisałam na forum turystyka-gorska (za namową Janka) pod koniec roku 2008, kiedy zarówno tutaj jak i na 321 trwał już pewien zastój.
Wcześniej tamtego forum w ogóle nie znałam.
http://www.321gory.pl/phpBB2/index.phpmarchew pisze:Rzućcie linkiem, z góry dzięki.
No... Włoszka "klasycznie" stęka.krzysgd pisze:Było lepiej oglądać klasyka na Roland Garros

Argentyny to raczej tak, ale czy to była reprezentacja?Janek pisze:Toż wygraliśmy! Historyczny sukces po wielu latach!!! Tylko czy to była napewno reprezentacja Argentyny?krzymul pisze:Właśnie oglądałem kawałek meczu Polska - Argentyna, więcej nie zmogłem.
Jakie decyzje Rządu, jaki PZPN, jacy kibice ( niektórzy ), taka nasza piłka kopana
Zrobili Ci kawał i przebili rodzimych "bydgoszczan". Stawiam dolary przeciw orzechom, że hokeja raczej nie zdelegalizująandy67 pisze:Np. w USA czy Kanadzie to zupełnie normalne, co najwyżej usłyszy się stary dowcip w stylu: hej człowieku, ubrałeś złą koszulkę . Taki obrazek z Vancouver sprzed paru dni - 7 rozstrzygający mecz play off, kto go przegra, odpada z rywalizacji o Puchar Stanleya, miejscowa drużyna prowadzi jedną bramką i sekundy przed końcem Chicago wyrównuje. No dramat po prostu. Kamera pokazuje trybuny - morze niebieskich koszulek Vancouver Canucks, a w tym morzu jeden jedyny facet w czerwonej koszulce Chicago Blackhawks skacze z radości. I co ? Ano nic, sąsiedzi zagrzewają dalej do boju swoich, zamiast wyjaśnić mu za pomocą rękoczynów że jest tu źle widziany