Kozice w ostatnich latach to temat dla dociekliwych, widywałem raczej pojedyncze (http://www.topr.com.pl/galeria_boguslawa4.htm). W tym miejscu kilka lat temu chodziły dwie ale nie miałem wówczas odpowiedniego obiektywu... Tego dnia, mimo, iż telepałem się z całym majdanem, przełożyłem zoom 70-200 do kieszeni. W sumie było ich 13 sztuk w tym 6 młodych. Niebieski szlak z Małołączniaka. Wracam tam we wrześniu.
Mam fotę kozicy, którą ostatnio zrobiłam wchodząc na Przełęcz pod Chłopkiem, ale moje umiejętności umieszczenia jej tutaj są zbyt małe, by to zrobić. No, chyba,że Moderator mi pomoże...
Pozdrawiam wiosennie
Rzeczywiście długo mnie nie było, ale przypatruję się Forum i jestem w ciężkim szoku, jak się ono rozwinęło!!!!! Masz w tym Iwono duże zasługi!!!!!
Tak w sekrecie powiem,że wracam tu z sentymentem...
Czy ja dobrze widzę,że ta kozica idzie przepisowo po szlaku? ....ale jeśli tak, to autorka zdjęcia niekoniecznie
Fajna fota,poluję na takie ale jak do tej pory nie mam szczęścia
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Faktycznie piękne.Świstaka już mi się udało "upolować",teraz czas na inne tatrzańskie zwiarzęta....no,może jedynie fotka pana misia z daaaaaleka zostanie zrobiona (mam nadzieję )