Przedstaw się nam :)
Pseudonim na forum: Serafinek85
Prawdziwe imię: Mariusz
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Mińsk Mazowiecki/Warszawa
Data urodzin (może być bez roku): 24 września 1985 r.
W czym się kształciłeś/-łaś: administracja publiczna
Czym się zajmujesz zawodowo: pracą NIE w zawodzie
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): oczywiście chodzenie po górach, czytanie ksiazek, jazda na rowerze
Czego słuchasz: brak wybranego gatunki muzyki
Jak dobrze znasz Tatry: dosyć dobrze
Jak często w nich bywasz: srednio 2 razy w roku
W jakich innych górach bywałeś/-łaś:Tatry
Jak znalazłeś/-łaś to forum: przypadkowo
Prawdziwe imię: Mariusz
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Mińsk Mazowiecki/Warszawa
Data urodzin (może być bez roku): 24 września 1985 r.
W czym się kształciłeś/-łaś: administracja publiczna
Czym się zajmujesz zawodowo: pracą NIE w zawodzie

Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): oczywiście chodzenie po górach, czytanie ksiazek, jazda na rowerze
Czego słuchasz: brak wybranego gatunki muzyki
Jak dobrze znasz Tatry: dosyć dobrze
Jak często w nich bywasz: srednio 2 razy w roku
W jakich innych górach bywałeś/-łaś:Tatry
Jak znalazłeś/-łaś to forum: przypadkowo
A to też sie przedstawie jako że już dawno obserwuje to forum.
Pseudonim na forum: Lukasz_
Prawdziwe imię: Łukasz
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Kraków
Data urodzin (może być bez roku): 1987
W czym się kształciłeś/-łaś: w szkole
Czym się zajmujesz zawodowo: pracą
Na czym się znasz: coś by sie tam znalazło pewnie...
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): ja z tych leniwych jestem
Czego słuchasz: wszystkiego
Jak dobrze znasz Tatry: wysokie bardzo dobrze
Jak często w nich bywasz: różnie
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: tutaj to bida panie...
Jak znalazłeś/-łaś to forum:nie pamiętam
Pseudonim na forum: Lukasz_
Prawdziwe imię: Łukasz
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Kraków
Data urodzin (może być bez roku): 1987
W czym się kształciłeś/-łaś: w szkole
Czym się zajmujesz zawodowo: pracą
Na czym się znasz: coś by sie tam znalazło pewnie...
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): ja z tych leniwych jestem
Jak dobrze znasz Tatry: wysokie bardzo dobrze
Jak często w nich bywasz: różnie
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: tutaj to bida panie...
Jak znalazłeś/-łaś to forum:nie pamiętam
-
-
- Lokalizacja: Piła,Szczecin a w wakacje cala Polska i jak starcza kasy do świa
- Kontakt:
Pseudonim na forum:borysek916
Prawdziwe imię:Michał,przezwisko sam wymysliłem:) bo rymuję się z nazwiskiem:)
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto):Mieszkam w Pile ,studiowałem w szczecinie ale obecnie uzę sie na poprawę z bioli,fizy i chemii do matury(poprawka obecnie chce się uczyć)
Data urodzin :5 stycznia 1991
W czym się kształciłeś/-łaś:Mój profil w LO to mat-fiz.
Czym się zajmujesz zawodowo:student,bezrobotny narzekając na brak bracy:P ,bo przecie dla ludu z moim ogarnięciem pracy nie ma:)
Na czym się znasz:na wszystkim i na niczym
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby):
-bieganie-ogólnie przez całe życie przebigełm już ok. 15tys.km w podstawówce trenowałem na krótkie dystanse,w 2007 lub 2006 byłem na Mistrzostwach Wielkopolskich w Pzełajach:),ale od 3 lat przerzuciłem się na dłuższe dystanse(powyżej 10km)Mój max dystans dzienny to 60km(piła-wałcz-Nakielno).W 2007 z kuzynem pobiegliśmy do szczecinka:) 70km od Piły(35km na głowę:).Max miesięczne przebięgnięcie 600km(20kmdziennie).Najśmieszniejsze jest że jak się urodziłęm miałem wade wrodzona serca,która zanikła.Lekarze mówili że raczej nie osiągnę wyników w sporcie:) a
jednak mało osób może sie poszczycić 2 min 59 s. na km:)
-jazda na rowerze-przez całe życie przejechałem ok 60 tys.km (na rowerze jeżdże od podstawówki ale większe dystanse(średnio 10 tys. k rocznie) początki gimnazjum)Max dystans dzienny 200kmale planuje go poprawić gdyż w te wakacje planuję przez jeden dzień jechac całac dobę.
W skrócie moje wyprawy
2006-wycieczka nad morze(254 km 3dni jazdy)
2007-wycieczka do bydgoszczy i wycieczka do poznania:)
2008-Trans Zachodniopomorski 1400km w 14 dni:) Łącznie zwiedziliśmy 33 (w tym wszystkie z 20 miast powiatowych) na 62 miasta województwa Zachodniopomorskiego.
2009-wycieczka nad morze ok. 1200km w 3 tygodnie(ja z przycepką:))
2010-Wisła Tour -Gdańsk-Kraków ok.1800km w 3 tyg(ja i kuzyn z przyczepką:)
-pływanie-na razie początki.Ogólnie to przygotowuje się do Iron Man(3,8km pływanie,maraton i 120km na rowerze).Przez rok w podstawówce chodziłem na szkółkę pływacką).Przez całe życie nie wiele przepłynałem może 2 tys. km.Max dystans to ok.5 km na jeziorze.
-turystyka:) i rozmawianie o niej:)
Czego słuchasz:radia polska stacja,eskę i rmf maxx no a tak z muzyki to nawet lubię muzyke klubowa ale nie techno:)
Jak dobrze znasz Tatry:tylko to co z poradników internetowych
Jak często w nich bywasz:nie wiem może 6 razy w życiu byłem
W jakich innych górach bywałeś/-łaś:we większości oprócz bieszczad(ale w te wakacje je zwiedzimy z kuzynem na rowerach(bo bieszczady są w wsch ścianie Polski:) co prawda nie będzie to zwiedzenie wszystkich gór ale to co się przelotem zobaczy:P
Jak znalazłeś/-łaś to forum:W jakiejś reklamie chyba,lub szukałem czegoś o tatrach i to mi wyskoczylo nie pamiętam:) dokladnie
Prawdziwe imię:Michał,przezwisko sam wymysliłem:) bo rymuję się z nazwiskiem:)
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto):Mieszkam w Pile ,studiowałem w szczecinie ale obecnie uzę sie na poprawę z bioli,fizy i chemii do matury(poprawka obecnie chce się uczyć)
Data urodzin :5 stycznia 1991
W czym się kształciłeś/-łaś:Mój profil w LO to mat-fiz.
Czym się zajmujesz zawodowo:student,bezrobotny narzekając na brak bracy:P ,bo przecie dla ludu z moim ogarnięciem pracy nie ma:)
Na czym się znasz:na wszystkim i na niczym
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby):
-bieganie-ogólnie przez całe życie przebigełm już ok. 15tys.km w podstawówce trenowałem na krótkie dystanse,w 2007 lub 2006 byłem na Mistrzostwach Wielkopolskich w Pzełajach:),ale od 3 lat przerzuciłem się na dłuższe dystanse(powyżej 10km)Mój max dystans dzienny to 60km(piła-wałcz-Nakielno).W 2007 z kuzynem pobiegliśmy do szczecinka:) 70km od Piły(35km na głowę:).Max miesięczne przebięgnięcie 600km(20kmdziennie).Najśmieszniejsze jest że jak się urodziłęm miałem wade wrodzona serca,która zanikła.Lekarze mówili że raczej nie osiągnę wyników w sporcie:) a

-jazda na rowerze-przez całe życie przejechałem ok 60 tys.km (na rowerze jeżdże od podstawówki ale większe dystanse(średnio 10 tys. k rocznie) początki gimnazjum)Max dystans dzienny 200kmale planuje go poprawić gdyż w te wakacje planuję przez jeden dzień jechac całac dobę.
W skrócie moje wyprawy

2006-wycieczka nad morze(254 km 3dni jazdy)
2007-wycieczka do bydgoszczy i wycieczka do poznania:)
2008-Trans Zachodniopomorski 1400km w 14 dni:) Łącznie zwiedziliśmy 33 (w tym wszystkie z 20 miast powiatowych) na 62 miasta województwa Zachodniopomorskiego.
2009-wycieczka nad morze ok. 1200km w 3 tygodnie(ja z przycepką:))
2010-Wisła Tour -Gdańsk-Kraków ok.1800km w 3 tyg(ja i kuzyn z przyczepką:)
-pływanie-na razie początki.Ogólnie to przygotowuje się do Iron Man(3,8km pływanie,maraton i 120km na rowerze).Przez rok w podstawówce chodziłem na szkółkę pływacką).Przez całe życie nie wiele przepłynałem może 2 tys. km.Max dystans to ok.5 km na jeziorze.
-turystyka:) i rozmawianie o niej:)
Czego słuchasz:radia polska stacja,eskę i rmf maxx no a tak z muzyki to nawet lubię muzyke klubowa ale nie techno:)
Jak dobrze znasz Tatry:tylko to co z poradników internetowych
Jak często w nich bywasz:nie wiem może 6 razy w życiu byłem
W jakich innych górach bywałeś/-łaś:we większości oprócz bieszczad(ale w te wakacje je zwiedzimy z kuzynem na rowerach(bo bieszczady są w wsch ścianie Polski:) co prawda nie będzie to zwiedzenie wszystkich gór ale to co się przelotem zobaczy:P
Jak znalazłeś/-łaś to forum:W jakiejś reklamie chyba,lub szukałem czegoś o tatrach i to mi wyskoczylo nie pamiętam:) dokladnie
carpie diem-karpie zjem
-
-
- Lokalizacja: Piła,Szczecin a w wakacje cala Polska i jak starcza kasy do świa
- Kontakt:
Pseudonim na forum: Mientus
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Heilsberg
Data urodzin (może być bez roku): "Nie dorosłem do swych lat..."
W czym się kształciłeś/-łaś: niestety humanista
Czym się zajmujesz zawodowo: niestety humanista, stety IT, tworzenie stron WWW, denerwowanie otoczenia (chociaż staram się być grzeczny)
Na czym się znasz: "Nauczyłem w życiu się / Paru rzeczy – wszystkich źle" <po chwili zastanowienia> Chyba radzę sobie z komputerami. I jestem humanistą (niestety).
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): będę oryginalny - lubię spacery w górach, robienie zdjęć, czasem czytanie (co popadnie), czasem wycieczki rowerowe, bezsensowne siedzenie przy komputerze. Ostatnio dużo czytam o wspinaczce, ale jestem za ciężki, żeby samemu spróbować.
Czego słuchasz: wszystkiego co nie jest hip-hopem, popem, disco, jazzem, reggae...
Jak dobrze znasz Tatry: wcale? hmm, może pobieżnie? Chciałbym poznać lepiej, ale to jak wygram milion.
Jak często w nich bywasz: raz na kilka lat
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Bieszczady, Beskid Śląski
Jak znalazłeś/-łaś to forum: jeszcze próbuję się odnaleźć.
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Heilsberg
Data urodzin (może być bez roku): "Nie dorosłem do swych lat..."
W czym się kształciłeś/-łaś: niestety humanista
Czym się zajmujesz zawodowo: niestety humanista, stety IT, tworzenie stron WWW, denerwowanie otoczenia (chociaż staram się być grzeczny)
Na czym się znasz: "Nauczyłem w życiu się / Paru rzeczy – wszystkich źle" <po chwili zastanowienia> Chyba radzę sobie z komputerami. I jestem humanistą (niestety).
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): będę oryginalny - lubię spacery w górach, robienie zdjęć, czasem czytanie (co popadnie), czasem wycieczki rowerowe, bezsensowne siedzenie przy komputerze. Ostatnio dużo czytam o wspinaczce, ale jestem za ciężki, żeby samemu spróbować.
Czego słuchasz: wszystkiego co nie jest hip-hopem, popem, disco, jazzem, reggae...
Jak dobrze znasz Tatry: wcale? hmm, może pobieżnie? Chciałbym poznać lepiej, ale to jak wygram milion.
Jak często w nich bywasz: raz na kilka lat
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Bieszczady, Beskid Śląski
Jak znalazłeś/-łaś to forum: jeszcze próbuję się odnaleźć.
Cześć!
Pseudonim na forum: gadery2
Prawdziwe imię: Tomek
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Stoczek/Węgrów
Data urodzin (może być bez roku): 14.08.1981r
Czym się zajmujesz zawodowo: strażak
Na czym się znasz: jak wyżej, sprzęty mechaniczne (kiedyś mechanik), ratownictwo przedmedyczne, majsterkowanie,
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): budowa swojego domku (naprawdę lubię), czytanie książek (podróżniczych), nauka języka angielskiego,
Jak dobrze znasz Tatry: średnio
Jak często w nich bywasz: raz w roku
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: nie byłem
Jak znalazłeś/-łaś to forum: szukałem info o wejściu na Gerlach
Pseudonim na forum: gadery2
Prawdziwe imię: Tomek
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Stoczek/Węgrów
Data urodzin (może być bez roku): 14.08.1981r
Czym się zajmujesz zawodowo: strażak
Na czym się znasz: jak wyżej, sprzęty mechaniczne (kiedyś mechanik), ratownictwo przedmedyczne, majsterkowanie,
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): budowa swojego domku (naprawdę lubię), czytanie książek (podróżniczych), nauka języka angielskiego,
Jak dobrze znasz Tatry: średnio
Jak często w nich bywasz: raz w roku
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: nie byłem
Jak znalazłeś/-łaś to forum: szukałem info o wejściu na Gerlach
Pseudonim na forum: trish
Prawdziwe imię: Grzegorz
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Siepraw k. Krakowa / Ząb k. Zakopanego
Data urodzin (może być bez roku):
23.08.1989
W czym się kształciłeś/-łaś: studia (gospodarka przestrzenna)
Czym się zajmujesz zawodowo: pracownik budowlany
Na czym się znasz: góry, muzyka (gitara i bas)
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): nie mam wolnego czasu
Czego słuchasz: muzyki
Jak dobrze znasz Tatry: dość dobrze
Jak często w nich bywasz: raz, dwa razy na tydzień
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: polskie góry (Pieniny, Babia Góra..)
Jak znalazłeś/-łaś to forum: google
Witam wszystkich serdecznie:)
Prawdziwe imię: Grzegorz
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Siepraw k. Krakowa / Ząb k. Zakopanego
Data urodzin (może być bez roku):

W czym się kształciłeś/-łaś: studia (gospodarka przestrzenna)
Czym się zajmujesz zawodowo: pracownik budowlany
Na czym się znasz: góry, muzyka (gitara i bas)
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): nie mam wolnego czasu
Czego słuchasz: muzyki
Jak dobrze znasz Tatry: dość dobrze
Jak często w nich bywasz: raz, dwa razy na tydzień
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: polskie góry (Pieniny, Babia Góra..)
Jak znalazłeś/-łaś to forum: google
Witam wszystkich serdecznie:)
Pseudonim na forum: Marta1981
Prawdziwe imię: Marta
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): mieszkam na wsi, pracuję w mieście, jedno i drugie w Wielkopolsce
Data urodzin (może być bez roku): 17 marca (18 skończone)
W czym się kształciłeś/-łaś: kierunek odzieżowy, florystyka
Czym się zajmujesz zawodowo: denerwowaniem klientów pewnego koncernu paliwowego
Na czym się znasz: yyy... wstyd przyznać, ale na niczym dobrze się nie znam, chyba tak jak większość ludzi na wszystkim po trochu
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): chodzenie po Tatrach, czytanie książek, chodzenie po Tatrach, słuchanie muzyki, chodzenie po Tatrach, czytanie inteligentnych przepychanek na forach górskich, o czymś zapomniałam
, a no tak o chodzeniu po Tatrach
Czego słuchasz: muzyki różnej- od rocka, poprzez bluesa, poezję śpiewana, poważną, folk, aż do tej pomieszanej z pop
Jak dobrze znasz Tatry: chciałabym bardziej- poznałam je w wieku 7 lat, a teraz uczę się ich na nowo
Jak często w nich bywasz: raz do roku, ale nie ma dnia żebym o nich nie myślała (podobno to już obsesja)
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Bieszczady, Karkonosze
Jak znalazłeś/-łaś to forum: szukałam opinii na temat butów i tak jakoś się wciągnęłam, że przeczytałam wiekszość tematów
Prawdziwe imię: Marta
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): mieszkam na wsi, pracuję w mieście, jedno i drugie w Wielkopolsce
Data urodzin (może być bez roku): 17 marca (18 skończone)
W czym się kształciłeś/-łaś: kierunek odzieżowy, florystyka
Czym się zajmujesz zawodowo: denerwowaniem klientów pewnego koncernu paliwowego

Na czym się znasz: yyy... wstyd przyznać, ale na niczym dobrze się nie znam, chyba tak jak większość ludzi na wszystkim po trochu
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): chodzenie po Tatrach, czytanie książek, chodzenie po Tatrach, słuchanie muzyki, chodzenie po Tatrach, czytanie inteligentnych przepychanek na forach górskich, o czymś zapomniałam

Czego słuchasz: muzyki różnej- od rocka, poprzez bluesa, poezję śpiewana, poważną, folk, aż do tej pomieszanej z pop
Jak dobrze znasz Tatry: chciałabym bardziej- poznałam je w wieku 7 lat, a teraz uczę się ich na nowo
Jak często w nich bywasz: raz do roku, ale nie ma dnia żebym o nich nie myślała (podobno to już obsesja)
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Bieszczady, Karkonosze
Jak znalazłeś/-łaś to forum: szukałam opinii na temat butów i tak jakoś się wciągnęłam, że przeczytałam wiekszość tematów

Witam serdecznie
Pseudonim na forum: Angie84
Prawdziwe imię: Angelika
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Sosnowiec
Data urodzin (może być bez roku): 27.07.1984
W czym się kształciłeś/-łaś:
Pedagogika, Studium medyczne na kierunkach Technik elektroradiolog i Terapeuta zajęciowy.
Czym się zajmujesz zawodowo: Robię zdjęcia wnętrza ludzkiego ( konkretnie i głównie to kości) i staram się tą wiedzę przekazać praktykantom
Na czym się znasz: cóż ... coś tam wiem, a jak się bardziej wciągnę to staram się zgłębić wiedzę na temat...
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): czytanie książek,słuchanie muzyki,fotografowanie, turystyka górska, trochę malowanie i robienie czegoś z niczego, podróże wszelakie (krajowe) a w tym poznawanie nowych miejsc i Ludzi
Czego słuchasz: muzyki, a jak trzeba to i ludzi
Jak dobrze znasz Tatry: chyba dobrze z map ( od dziecka lubiłam siedzieć w mapach i przewodnikach, odbywając podróże palcem po mapie)
Jak często w nich bywasz: ostatnio w sierpniu, najbliższy wypad w kwietniu...
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Beskidy, Jura i troszkę Tatr
Jak znalazłeś/-łaś to forum: kilka razy szukałam informacji, a to o butach, a to o szlakach , wyprawach w góry i często tu trafiałam
Zaczytując się opowieściami forumowiczów i podziwiając fotografie
Pseudonim na forum: Angie84
Prawdziwe imię: Angelika
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Sosnowiec
Data urodzin (może być bez roku): 27.07.1984
W czym się kształciłeś/-łaś:

Czym się zajmujesz zawodowo: Robię zdjęcia wnętrza ludzkiego ( konkretnie i głównie to kości) i staram się tą wiedzę przekazać praktykantom

Na czym się znasz: cóż ... coś tam wiem, a jak się bardziej wciągnę to staram się zgłębić wiedzę na temat...

Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): czytanie książek,słuchanie muzyki,fotografowanie, turystyka górska, trochę malowanie i robienie czegoś z niczego, podróże wszelakie (krajowe) a w tym poznawanie nowych miejsc i Ludzi

Czego słuchasz: muzyki, a jak trzeba to i ludzi
Jak dobrze znasz Tatry: chyba dobrze z map ( od dziecka lubiłam siedzieć w mapach i przewodnikach, odbywając podróże palcem po mapie)
Jak często w nich bywasz: ostatnio w sierpniu, najbliższy wypad w kwietniu...
W jakich innych górach bywałeś/-łaś: Beskidy, Jura i troszkę Tatr
Jak znalazłeś/-łaś to forum: kilka razy szukałam informacji, a to o butach, a to o szlakach , wyprawach w góry i często tu trafiałam

Pseudonim na forum: amn21
Prawdziwe imię: Mateusz
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Szczecin
Data urodzin (może być bez roku): 22 marzec 1986
W czym się kształciłeś/-łaś: Politechnika Sz-n - Transport
Czym się zajmujesz zawodowo: spedytor i takie tam ...
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): turystyka górska, czytanie książki, wędkarstwo, pływanie
Czego słuchasz: The Strokers
Jak dobrze znasz Tatry: 3/5 umiarkowanie
Jak często w nich bywasz: srednio 1 raz w roku ( kiedys miałe okazje byc latem i zimą jednego roku zima był to sylwester pierwszy i ostatni raz !!! )
W jakich innych górach bywałeś/- Szwajcarja - alpy
Jak znalazłeś/-łaś to forum: szukałem szlaków w intenrecie to o obuwiu i tak trafiłem tutaj no i jestem
Miło mi i pozdrawiam wszytkich
Prawdziwe imię: Mateusz
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Szczecin
Data urodzin (może być bez roku): 22 marzec 1986
W czym się kształciłeś/-łaś: Politechnika Sz-n - Transport
Czym się zajmujesz zawodowo: spedytor i takie tam ...
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): turystyka górska, czytanie książki, wędkarstwo, pływanie
Czego słuchasz: The Strokers
Jak dobrze znasz Tatry: 3/5 umiarkowanie
Jak często w nich bywasz: srednio 1 raz w roku ( kiedys miałe okazje byc latem i zimą jednego roku zima był to sylwester pierwszy i ostatni raz !!! )
W jakich innych górach bywałeś/- Szwajcarja - alpy
Jak znalazłeś/-łaś to forum: szukałem szlaków w intenrecie to o obuwiu i tak trafiłem tutaj no i jestem
Miło mi i pozdrawiam wszytkich

"W tych chmurach i górach chłodno, lecz swobodno."
Pseudonim na forum: Joanna
Prawdziwe imię: jak wyżej
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Lund (Szwecja). Niestety dokładnie tak samo daleko od Alp jak gór skandynawskich, więc Tatry jeszcze ciągle najbliższe. No cóż - wszystko jest względne...
Data urodzin (może być bez roku): jestem wodnikiem
W czym się kształciłaś: studiowałam architekturę.
Czym się zajmujesz zawodowo: architekturą
Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): moja praca to moje hobby...
no bez przesady: oczywiście włóczyć się po Tatrach, w braku Tatr po innych górach, w braku gór... z plecakiem po świecie. W braku włóczęgi: jeździć na nartach, "nordic skating", tańczyć po afrykańsku, czytać, słuchać muzyki, czasem obejrzeć dobry film i przegadać noc z przyjaciółmi, naprawiając świat przy lampce wina
Czego słuchasz: każdej dobrej muzyki - od baroku do modernizmu i od jazzu i rocka do afro i innych etno (no może trochę przeskakując wiedeński klasycyzm
).
Jak dobrze znasz Tatry: o, to długa historia... kiedyś miałam nadzieję na coraz lepiej, dziś odkrywam na nowo.
Jak często w nich bywasz: kiedyś calutkie lato i trochę zimy... teraz staram się co najmniej parę tygodni w roku, prawie zawsze jesienią.
W jakich innych górach bywałaś: góry skandynawskie (często), Alpy (co roku, ale głównie na nartach), Atlas (dawno...), trochę pasm bałkańskich.
Jak znalazłaś to forum: trochę z tęsknoty za Tatrami, trochę szukając aktualnego info o stanie szlaków.
PS Od razu się przyznam, że was podczytuję od dłuższego czasu
"Witam" oczywiście nie napiszę
, więc niech będzie tatrzańsko-skandynawskie HEJ!
Prawdziwe imię: jak wyżej
Gdzie mieszkasz i pracujesz (miasto): Lund (Szwecja). Niestety dokładnie tak samo daleko od Alp jak gór skandynawskich, więc Tatry jeszcze ciągle najbliższe. No cóż - wszystko jest względne...

Data urodzin (może być bez roku): jestem wodnikiem

W czym się kształciłaś: studiowałam architekturę.
Czym się zajmujesz zawodowo: architekturą

Co lubisz robić w wolnym czasie (hobby): moja praca to moje hobby...

Czego słuchasz: każdej dobrej muzyki - od baroku do modernizmu i od jazzu i rocka do afro i innych etno (no może trochę przeskakując wiedeński klasycyzm

Jak dobrze znasz Tatry: o, to długa historia... kiedyś miałam nadzieję na coraz lepiej, dziś odkrywam na nowo.
Jak często w nich bywasz: kiedyś calutkie lato i trochę zimy... teraz staram się co najmniej parę tygodni w roku, prawie zawsze jesienią.
W jakich innych górach bywałaś: góry skandynawskie (często), Alpy (co roku, ale głównie na nartach), Atlas (dawno...), trochę pasm bałkańskich.
Jak znalazłaś to forum: trochę z tęsknoty za Tatrami, trochę szukając aktualnego info o stanie szlaków.
PS Od razu się przyznam, że was podczytuję od dłuższego czasu

"Witam" oczywiście nie napiszę