juz się mnie żona pytała co to za laski mam w znajomych na n-kkrzymul pisze:ównocześnie ze zmianą avatara Olusi.
socjologia turystyki
- mefistofeles
-

- Kontakt:
-
Aleksandra
-

-
Aleksandra
-

Spróbuję stanąć na wysokości zadania i gadać od rzeczy...tfu, tzn. do rzeczy.Olusia pisze:Haha smile No proszę, proszę. Jeśli przekonasz mnie w dialogu, mogę Cię umieścić w moim badaniu
...czarna magia.Olusia pisze:Studiuję politykę społeczną
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
-
Aleksandra
-

Nie wiem czy w tym wieku takie wysiłki intelektualne jeszcze się udająkrzymul pisze:Spróbuję stanąć
A tak poważniej, to krzymul będę szczęśliwa jeśli pomożesz mi w realizacji projektu. Pomogę Ci się przebrać nawet za jakiegoś górala, no chyba że wolisz udawać jakiegoś szarego mieszkańca spotkanego na ulicy
polityka społeczna to polityka w ogólnym rozumieniu tego słowa.krzymul pisze:Olusia napisał(a):
Studiuję politykę społeczną
...czarna magia.
Jest jeszcze polityka prywatna, tzn. umiejętność niestresowego życia wśród dzieci, lawirowania między zoną a kochanką, sadzania przy stole kochanej rodzinki, by móc coś przełknąc, czy też zabiegi, jak się wkręcić na gruntowne badanie przez Olusię i t p
luknij na moje panoramy i galerie
-
Aleksandra
-

Jest progres. Zdobyłam jeden kontakt. Ale to za mało.. no nie mówcie, że mi nie pomożecie 
Ja w ten sposób spotkałam już nie raz znajomych, sąsiada a nawet rodziców 
Najlepiej można wykorzystać ją w życiu... Np. jak wytłumaczyć znajomym, że walentynki mnie nie bawię 
W Zakopanem takie zdarzenia nie są wcale cudemmyszoz pisze:Przypomniało mi się prawdziwe zdarzenie, jak mój znajomy w Zakopanem zatrzymał się, aby spytać przechodzącego górala o drogę.
Przechodniem okazał się jego sąsiad z ulicy z jego miasta, mieszkający o kilka domów dalej.
Nie muszę dodawać jak skończyło się to niespodziewane spotkanie 450 km. od domu. laughing
No proszę, proszę... Może ja pomyliłam kierunki i powinnam się zająć tą prywatnądagomar pisze:est jeszcze polityka prywatna, tzn. umiejętność niestresowego życia wśród dzieci, lawirowania między zoną a kochanką, sadzania przy stole kochanej rodzinki, by móc coś przełknąc, czy też zabiegi, jak się wkręcić na gruntowne badanie przez Olusię i t p smile
-
Aleksandra
-

buuuuOlusia pisze:Akurat krakusami się nie zajmuje
zakopianki znam dwie - dentystkę i farmaceutkę - bliźniaczkiOlusia pisze:ale jeśli masz jakiś znajomych w Zakopanym to szczególnie te kontakty mi się przydadzą
Nie wierzęOlusia pisze:Obiecuje, że tym razem zatrzymam się na chwilę w Krakowie na kawę
jak to gdzie - w środku w PiotrkuOlusia pisze:akiś taki na tym zdjęciu poważny jesteś, a gdzie radość?
Ps 61,3
Jak tam przygotowania? Chyba niedługo wyjazd?
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
-
Aleksandra
-

Wyjazd byl i juz po wszystkim
ale zachwycaja mnie Tatry zimą
Czas skompletować sprzęt zimowy i wio w góry 

Byliśmy na weekend i trafiliśmy na przepiękną pogodę co pozwoliło nam zrobić takie trasy jak:
piątek: po wyjściu z pociągu i podróży 16h tylko podreptaliśmy do Kościeliskiej- jaskinia Mylna-Staw Smreczyński- schronisko Ornak.
sobota: Kuźnice- Murowaniec-Czarny Staw Gąsienicowy-Zmarzły Staw-Kasprowy Wierch-Kopa Kondracka- schronisko w Dolinie Kondratowej-Kuźnice (droga cholernie długa jak na takie warunki więc z powrotem posiłkowaliśmy się czołówkami od schroniska na Kondratowej do Kuźnic, za to grzane wino i gitara w schronisku dały siły na ostatni odcinek:)
niedziela: schronisko w 5SP
Droga nieziemsko śliska!
Dużo grzanego wina, dużo wspaniałych ludzi na szlaku i dużo humoru dało wspaniałą niezapomnianą wyprawę weekendową
A śniegu nadal w niektórych miejscach po kolana albo i po pas

Byliśmy na weekend i trafiliśmy na przepiękną pogodę co pozwoliło nam zrobić takie trasy jak:
piątek: po wyjściu z pociągu i podróży 16h tylko podreptaliśmy do Kościeliskiej- jaskinia Mylna-Staw Smreczyński- schronisko Ornak.
sobota: Kuźnice- Murowaniec-Czarny Staw Gąsienicowy-Zmarzły Staw-Kasprowy Wierch-Kopa Kondracka- schronisko w Dolinie Kondratowej-Kuźnice (droga cholernie długa jak na takie warunki więc z powrotem posiłkowaliśmy się czołówkami od schroniska na Kondratowej do Kuźnic, za to grzane wino i gitara w schronisku dały siły na ostatni odcinek:)
niedziela: schronisko w 5SP
Dużo grzanego wina, dużo wspaniałych ludzi na szlaku i dużo humoru dało wspaniałą niezapomnianą wyprawę weekendową
A śniegu nadal w niektórych miejscach po kolana albo i po pas
Toż to nie zima, a wiosna
No ale się nie czepiam
Fajnie, że pogoda Wam się udała i mogliście połazić.
Jak badania?
Fajnie, że pogoda Wam się udała i mogliście połazić.
Jak badania?
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
-
Aleksandra
-

-
Aleksandra
-

Uploaded with ImageShack.us