Imaginacja, Utopia, Surrealizm...

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
ODPOWIEDZ
g-wont

Kontakt:

Imaginacja, Utopia, Surrealizm...

Post autor: g-wont »

wobraźcie sobie że zostaje wam miesiąc życia!!!......

I pozwole sobie teraz załozyć że chyba każdy z nas tu obecnych w takiej sytuacji znalazł by sie choc na chwile w Tatrach.... w związku z tym moje pytanie brzmi: w jakie jedno miejsce byś poszedł/poszła w takiej sytuacji (jedno miejsce).... ruszmy wyobrażnią, niech sie rozgrzeje przezd sezonem letnim :|

moje miejsce to Gubałówka....popatrzył bym sobie na nie i to by mi wystarczyło, cały miesiąc bym tam siedział, oczywiscie nie sam, żeby było jasne....
Ostatnio zmieniony czw 31 mar, 2005 przez g-wont, łącznie zmieniany 1 raz.
Jacek Venom

Post autor: Jacek Venom »

a ile browar na Gubałówce kosztuje???
g-wont

Kontakt:

mozna wziąść swoje zaopatrzenie........

|nie orientuje sie|
Adamires

Post autor: Adamires »

:think: moze wspinaczka na Mnicha :think:
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Ja bym sobie poszedł do Pańszczycy i poleżał na kamlotach spoglądając to na niebo, to na góry. I pewnie bym tam sobie leżał ten miesiąc, bo po co wracać, skoro i tak umrzemy...
Awatar użytkownika
dagomar

Kontakt:

Post autor: dagomar »

Cały miesiąc po całych Tatrach ,a potem ostatniego dnia ,zakładam że byłby to ładny dzień letni ,do Czarnej Jaworowej.
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

Kurcze,tylko miesiąc w Taterkach :? ale oki...no więc, przeszłabym "dziewicze" dla mnie szlaki i poleniuchowała trochę nad Smreczyńskim i Czerownym Stawem....
Mój młodszy brat od dawna już wie,że po mojej śmierci ma mnie poddać kremacji i prochy rozsypać z Rysów ...tylko ma się upewnić,żeby w naszą stronę wiało :D
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Jurek

Post autor: Jurek »

na jeden miesiąc przed śmiercią to przypuszczam że byłbym tak słaby że wdrapałbym się tylko na Kopieniec, resztką ostatnich sił spojrzał na panoramę Tatr następnie moja osoba byłaby poszukiwana przez miesiąc czasu a stamtąd to już tylko śmigłowcem prosto do kostnicy.....
:P
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Jakie piękne lato jest tego roku. Miałam rację, że wybrałam Rusinową Polanę. Szałas trzyma się dobrze:ile to dni jeszcze zostało?....Mam dużo pracy przy owcach,jutro przyjdą forumowicze po świeże oscypki.
Jaka cisza, nikt tu prawie nie zagląda. Wtapiam się w najpiękniejszy punkt Tatr:Jagnięcy,Lodowy....Rysy.Jestem pogodzona,chociaż czy zupełnie?.Po co biegam więc na Wiktorówki, gdy TO już nieodwołalne?
Ale nie rozpaczam, mimo wszystko czuję się wybraną, mogę spełnić marzenie swego życia! Patrzę na Maxa, za dwa dni nie pozwolę mu się nigdzie oddalić:gdy, jeśli TO nadejdzie, będę się kochać...
g-wont

Kontakt:

piękne
ana

Post autor: ana »

Jurek pisze:na jeden miesiąc przed śmiercią to przypuszczam że byłbym tak słaby że wdrapałbym się tylko na Kopieniec, resztką ostatnich sił spojrzał na panoramę Tatr następnie moja osoba byłaby poszukiwana przez miesiąc czasu a stamtąd to już tylko śmigłowcem prosto do kostnicy.....
:P
Ha, ha, ha... to Ci się udało Jurek ;)
Mając taką świadomość, nie pojechałabym już w Tatry. Czego oczy nie widzą...
Awatar użytkownika
Olav

Post autor: Olav »

Pochodzić kilka dni, a potem stanąć na skraju jakiejś przepaści, z której roztacza sie piekny widok - zapamiętać go, zamknąć oczy i pochylić się w przód......
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Awatar użytkownika
Szarotka

Iza :O ...Twój opis jest...SUPER :) Kobieto popisz trochę wspomnień z wyjazdów,wrzuci się do "kolekcji wspomnień" :)
Jacek Venom

Post autor: Jacek Venom »

Głowa mnie boli,włosy mi rosną ......wstaje rano w schronie...cholera, jaki to jest schron? Jaki kraj ? Teraz wiem że to był błąd zapraszać Doriana na ostatni miesiąc mojego życia w Górach... Ta decyzja może wydatnie skrócić ten czas do dwóch tygodni....Dorian, Dorian kolego ...o jesteś......... to co ...po browarku ?????
Awatar użytkownika
Szarotka

Jacek Venom pisze:Teraz wiem że to był błąd zapraszać Doriana na ostatni miesiąc mojego życia
:)) :)) :)) centralnie "złote usta"
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Dorian

Post autor: Dorian »

Jacek Venom pisze:Głowa mnie boli,włosy mi rosną ......wstaje rano w schronie...cholera, jaki to jest schron? Jaki kraj ? Teraz wiem że to był błąd zapraszać Doriana na ostatni miesiąc mojego życia w Górach... Ta decyzja może wydatnie skrócić ten czas do dwóch tygodni....Dorian, Dorian kolego ...o jesteś......... to co ...po browarku ?????
A cześć Jacek.... to gdzie my kurna w końcu jesteśmy :? a zresztą nieważne, masz racje napijmy sie browarku bo mnie suszy, a flaszka już stoi na stole. To ile nam jeszcze kurna zostało....... co ..... tylko 2 tygodnie!!!! nie Jacek to zostało za mało czasu, pijemy odrazu flaszke i lecimy do monopolu zrobić zapas jak by miało braknąć.
Pytasz co z górami :? no przecież ich nikt nie podp.... nam, poczekają aż wypijemy wszystko.
ODPOWIEDZ