Rusinowa
A panie ja nie jezdze po Lodzi i nie znam lodzkich gorek! Moge natomiast wskazac miejsce z ktorego zdjecie "las i asfalt" 3/4 forumowiczow wprowadziloby w blad, ze to nie jest droga do MOKa
Okolo 30 km od Lodzi (bo ja tk powiedzmy z okolic jestem). A propos - gdzies w Lodzi na jakiejs gorce jest jakas miejscowka zwana "Bacowka" i widac z tamtad jakas czesc miasta. Wiesz moze gdzie to jest? Potrzebuje zabrac milosniczke gor w ciekawe miejsce (w Lodzi) i marzy mi sie panorama miasta noca
Pomozecie, panie?
ta górka z foty to okolice Czechosłowackiej
a bacówka hm...
znam jedną na Rudzkiej Górze, ale czy widok stamtąd miasta jest ciekawy?
kiedyś w okolicy miałem tam mieszkanko na oku... ale lokalizacja powaliła mnie ze śmiechu : należało najpierw ulicą Skromną dotrzeć do ulicy Joanny. Ta Skromna i Joanna tak mi nie pasowały...
ale poważniej
panorama śródmieścia jest ładna z mojego okienka tylko że nocą to ja lubię być czasem w domu - nie mam pojęcia co ci polecić, jeśli coś mi wpadnie do głowy dam znać
a bacówka hm...
znam jedną na Rudzkiej Górze, ale czy widok stamtąd miasta jest ciekawy?
kiedyś w okolicy miałem tam mieszkanko na oku... ale lokalizacja powaliła mnie ze śmiechu : należało najpierw ulicą Skromną dotrzeć do ulicy Joanny. Ta Skromna i Joanna tak mi nie pasowały...
ale poważniej
panorama śródmieścia jest ładna z mojego okienka tylko że nocą to ja lubię być czasem w domu - nie mam pojęcia co ci polecić, jeśli coś mi wpadnie do głowy dam znać
(nie)codziennie fota z Tatr - www