Asik pisze:nie pamietam żeby klneła..w sumie to od klnięcia to ja jestem w tym duecie,Ona od Zdrowasiek
No nie!!! Prawdę gadasz? Jak to te pozory mylą! Jak na Ciebie spojrzeć, to przecież kubek w kubek Królewna Śnieżka z filmu Disney'a albo Kopciuszek (ale już w sukni balowej i srebnych pantofelkach) - sama słodycz! Jak to było w tej piosence z "Królewny Śnieżki"? Chyba tak:
"Serce, razem z piosenką,
składam u Twoich stóp,
a potem, Śliczna Panienko,
na zawsze złączy nas ślub"
Bardzo ładne, prawda, zawsze płakałem w kinie lub przy telewzizorze, jak to słyszałem.
ludzie czy was totalnie pogieło?Chciałem info o Wysokiej otrzymałem sugestię o wyprawie na żabiego konia,czarownicy złej zamieniającej dobrą Iwonę na złą Szaratkę(jak może być zła?szok!!!!!!!!!!!!)barnie którego ciągnie przewodnik na łańcuchu,pijaku co za dużo piwa wypił i bzdury pisze,Dżentelmenach typu Lukas i Krzymul którzy mnie na oczy nie widzieli ale zabili by tego typa w obronie damy.Ja Szarotki nie obraziłem pisząc że zmieniła z Iwony na szarotkę i podsumowując jej przysłowie moim żartem.Ale ona zaraz z grubej rury przypomniała bazpodstawnie sprawy z przed 5 lat za które przeprosiłem aby mi dokopać.I to jest ok?A tu zaraz znalazł się Krzymul plus Mariusz moderator ideał wszelkich cnót który stwierdził,jeśli forum nie spełnia twoich oczekiwań to nudne!
boś pijany!!!(może trzeba określić normę wypitych piw na liczbę postów podzieloną przez wiek)A teraz kilka słow do Iwony,droga koleżanko nigdy nie miałem zamiaru cię urazić w jakikolwiek sposób.Moje poczucie humoru jest trochę rubaszne(o czym Janek wie doskonale )i dla niektórych może wydawać się prostackie.Jednych bawi poczucie chumoru Manfreda,Krzymula,Lukasa i i innych.Ja chyba bardziej zyskuje w bezpośrednim spotkaniu bo pisać nie lubię.Pozdrawiam!!!
gregor pisze:Dżentelmenach typu Lukas i Krzymul którzy mnie na oczy nie widzieli ale zabili by tego typa w obronie damy.
raczej nie, nie ta waga...jak sam zresztą wspomniałeś. ( to był żart )
Tak na poważnie: nikt tu nikogo nie chce zabijać, bo ..... http://www.youtube.com/watch?v=_3XhoAi2rwU
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Ja nie wiem co wyście tak wsiedli na gregora. Ja mu nawet doradzić nic ni mogę bo nie byłem na Vysokiej. Natomiast moja koleżanka była ostatnio, sama i spokojnie dała sobie radę, inna sprawa że było sporo ludzi. Jeśli ktoś nie czuje się na siłach to niech wynajmnie przewodnika.
I na pewno przewodnik nie jest od tego, żeby Cię uczył znajdować drogę czy inne takie. Niestety prawda jest raczej taka, że przewodnik wyciąga Cię (czasem dosłownie) na górę i bezpiecznie sprowadza. Płacisz za bezpieczeństwo i legalność.
dobra napiszę co wiem ,a reszta w waszych rękach!NOCLEGII W POPRADZKIM PLESIE 19 EU PARKING 7EU DOBA,WJAZD PO WYDRUKOWANIU WYSŁANYM NA MAILU POZWOLENIU Z NUMEREM REJESTRACYJNYM POJAZDU,przewodnik 216 eu na 3 osoby,Trudności tylko na płycie parę klamer plus jedna długa,gładko podczas deszczu,między szczytami trochę lufy,zejście na Wagę -uwaga w żlebie krucho dużo kamoli ,może być gładko lepiej isc bokiem z prawej strony .W chacie pod rysami brak noclegów tylko bufet,może uda się dogadać(ostatnio się udało,szkoda nie wejść na rysy).To tyle pozdro!!!acha chciałbym jeszce nadmienić że gdy idę bez przewodnika z bardziej doświadczonymi odemnie wtedy jestem spokojny.Ale gdy ludzie idą ze mnią i ja mam wiedzieć co trzeba to trochę mam cykora mimo przewodnika chcę wiedzieć jak najwięcej(Mam przewodniki Szczerby,Nyki,Cywińskiego,Bendekier prenumeruję Tatry i co ?ciągle mi mało)
Skoro macie schodzić na Wagę do na Rysy jest chwila-moment znaczy 20-30min. Jak pogoda będzie ok, to czemu nie wejść sobie przy okazji na Rysy? Jeśli przewodnik nie będzie chciał lub co gorsza będzie chciał dodatkową opłatę to po prostu można mu podziękować na Wadze i się tam rozliczyć
gregor pisze:ludzie czy was totalnie pogieło?Chciałem info o Wysokiej otrzymałem sugestię o wyprawie na żabiego konia,czarownicy złej zamieniającej dobrą Iwonę na złą Szaratkę(jak może być zła?szok!!!!!!!!!!!!)barnie którego ciągnie przewodnik na łańcuchu,pijaku co za dużo piwa wypił i bzdury pisze,Dżentelmenach typu Lukas i Krzymul którzy mnie na oczy nie widzieli ale zabili by tego typa w obronie damy.Ja Szarotki nie obraziłem pisząc że zmieniła z Iwony na szarotkę i podsumowując jej przysłowie moim żartem.Ale ona zaraz z grubej rury przypomniała bazpodstawnie sprawy z przed 5 lat za które przeprosiłem aby mi dokopać.I to jest ok?A tu zaraz znalazł się Krzymul plus Mariusz moderator ideał wszelkich cnót który stwierdził,jeśli forum nie spełnia twoich oczekiwań to nudne!
boś pijany!!!(może trzeba określić normę wypitych piw na liczbę postów podzieloną przez wiek)A teraz kilka słow do Iwony,droga koleżanko nigdy nie miałem zamiaru cię urazić w jakikolwiek sposób.Moje poczucie humoru jest trochę rubaszne(o czym Janek wie doskonale )i dla niektórych może wydawać się prostackie.Jednych bawi poczucie chumoru Manfreda,Krzymula,Lukasa i i innych.Ja chyba bardziej zyskuje w bezpośrednim spotkaniu bo pisać nie lubię.Pozdrawiam!!!
To w końcu masz te poczucie (c)humoru czy nie ? Bo nie ogarniam sensu Twojej wypowiedzi
Świster już tłumaczę,gdybyśmy spali w chacie pod rysami to rano idziemy na rysy i schodzimy po samochód do popradskiego i do domu.A jeśli nie to schodzimy do popradskiego pakujemy i jedziemy do przybliny płacimy 7euro u znajomego słowaka śpimy i idziemy na Baraniec,bo tam jeszcze nie byłem i też do domu,A czemu nie nie w ten sam dzień ,bo w jakimś filmie ktoś powiedział cyt"bo ty stara dupa jesteś" to chyba o mnie andy67 mam chyba te jak mu tam poczucie i też nie ogarniam tego sensu właśnie