jeśli nie wiesz o co chodzi to wyjaśniam dawniej Szarotka istniała na tym forum jako Iwona .A skoro mi Szarotka przypomina stare czasy to ja jej też i to wcale nie złośliwie tylko w formie żartu.Myślę że nie czuje się urażona,sorry
doskonale wiem o co chodzi, drobiazg w tym, że to zupełnie nie związane z tematem, po drugie pisanie, zmieniona przez złą czarownicę sugeruje, że stała się kimś gorszym itp itd. Strasznie łatwo rzucasz w powietrze różne słowa, więc i Twoje sorry pewnie nie wszystkich przekonuje.
Upadek nie jest klęską. Nisko zawieszona poprzeczka — i owszem
A teraz na poważnie.Przewodnik na Wysoką kosztuje 216 euro i może zabrać 3 osoby.Noclegi w Popradzkim Schronisku 16 euro od osoby w pokuju 3 osobowym z umywalką.Można załatwić parking przy schronisku tylko trzeba podać numer rejestracyjny samochodu.Zezwolenie otrzymasz mailem,drukujesz i pokazujesz przy wjeżdzie do parku.Stoi tam taki gościu z komórką.Droga jest bez zarzutu,nowy asfalt.Wyjscie rano ok.6.00 chyba (tego niewiem napewno).Podano na stronie przewodników w Starym Smokowcu czas przejścia ok.6h.W planie wyjscie na wyższy o pół metra szczyt,póżniej ten niższy z krzyżem.Trudności od złomowisk praktycznie tylko na płycie gdzie jest parę klamer(jedna dłuższa).Przy zejściu najgorszy punkt to żleb (krucho),póżniej trawers Ciężkiego i zejscie na Wagę.Schronisko pod Rysami w remoncie, tylko bufet.Wczesniej chciałem tam spać i rano wejść na Rysy,niestety przepadło .Tyle wiem możecie mi jeszcze coś podpowiedzieć.Chyba tak miałem zacząć prawda?
gregor pisze:IDĘ PO PIWO ,BO NA TRZEŻWO TEGO SIĘ CZYTAĆ NIE DA,
gregor pisze:Może biały koń,miecz wieża i ty jako rycerz.
To które to już piwo dziś?
gregor pisze:dlaczego na tym forum jest tak,że zakładając tamat np.Wysoka otrzymuję jedną informację od Świstera,trzy stronki od manfreda i zaczyna się jazda...
gregor pisze:i ty jako rycerz.Jesteś jak ten szlachetny obrońca tylko kto cię o tę obronę prosił?
to o to trzeba aż prosić ?, gentelman zawsze staje w obronie kobiety.
No i potem mamy znieczulicę, na przystankach w autobusie i gdzie tam jeszcze.
Ogon pod siebie, nic nie wiem, nic nie widziałem, jak kogoś leją najlepiej ominąć szerokim łukiem.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
gregor pisze:
a ciebie jak widzę pięć lat temu zła czarownica zamieniła z Iwony w Szarotkę może cię ktoś w końcu pocałuje happy think
a ten argumentum ad personum to po co ?
Lukas pisze:
jeśli nie wiesz o co chodzi to wyjaśniam dawniej Szarotka istniała na tym forum jako Iwona .A skoro mi Szarotka przypomina stare czasy to ja jej też i to wcale nie złośliwie tylko w formie żartu.Myślę że nie czuje się urażona,sorry
doskonale wiem o co chodzi, drobiazg w tym, że to zupełnie nie związane z tematem, po drugie pisanie, zmieniona przez złą czarownicę sugeruje, że stała się kimś gorszym itp itd. Strasznie łatwo rzucasz w powietrze różne słowa, więc i Twoje sorry pewnie nie wszystkich przekonuje.
Mariusz pisze:
gregor pisze:IDĘ PO PIWO ,BO NA TRZEŻWO TEGO SIĘ CZYTAĆ NIE DA,
gregor pisze:Może biały koń,miecz wieża i ty jako rycerz.
To które to już piwo dziś?
gregor pisze:dlaczego na tym forum jest tak,że zakładając tamat np.Wysoka otrzymuję jedną informację od Świstera,trzy stronki od manfreda i zaczyna się jazda...
Zawsze mówiłem że to forum jest beznadziejne! :]
krzymul pisze:
gregor pisze:i ty jako rycerz.Jesteś jak ten szlachetny obrońca tylko kto cię o tę obronę prosił?
to o to trzeba aż prosić ?, gentelman zawsze staje w obronie kobiety.
No i potem mamy znieczulicę, na przystankach w autobusie i gdzie tam jeszcze.
Ogon pod siebie, nic nie wiem, nic nie widziałem, jak kogoś leją najlepiej ominąć szerokim łukiem.
eeeej chłopcy,skad macie te teksty???
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz