las i owszem, ale jeśli chodzi o lans, to....to nie wiedział bym co wstawić , musiał bym lanserów fotografować, a to już grozi obiciem mordy, albo pozwem.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Może tematem następnego konkursu będą dziwne i przez to ciekawe okazy roślin, drzew, grzybów itp. spotkane w górach …
Pewnie większość ma w swoich zbiorach fotograficznych takie zdjęcia .
Chcecie konkurs tematyczny, czy może bardziej ogólny typu "Wakacje 2011" z możliwością wstawiania zdjęć górskich i nie tylko? Niby forum górskie-tatrzańskie wręcz ale z drugiej strony sporo osób zwiedza naprawdę ciekawe miejsca na świecie i myślę, że takie zdjęcia w konkursie mogłyby być ciekawe. Z drugiej strony, chyba nie ma sensu robić 2 konkursów: "wakacje górskie" i "świat", stąd moja propozycja wrzucenia wszystkich zdjęć wakacyjnych do 1 konkursu
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Szarotka pisze:Chcecie konkurs tematyczny, czy może bardziej ogólny typu "Wakacje 2011" z możliwością wstawiania zdjęć górskich i nie tylko? Niby forum górskie-tatrzańskie wręcz ale z drugiej strony sporo osób zwiedza naprawdę ciekawe miejsca na świecie i myślę, że takie zdjęcia w konkursie mogłyby być ciekawe. Z drugiej strony, chyba nie ma sensu robić 2 konkursów: "wakacje górskie" i "świat", stąd moja propozycja wrzucenia wszystkich zdjęć wakacyjnych do 1 konkursu
Popieram - proponuję termin do 15 września, prędzej nie zdąże
1 - foto zrobione wyraźnie z doliny na szczyt(y) ewentualnie jakaś przełęcz. Tak żeby naprawdę było widać ten kierunek. No i opis - przede wszystkim skąd zrobione.
2 - jak łatwo się domyśleć - ze szczytu/przełęczy w kierunku doliny. Reszta jak 1.