Karkonosze
No więc wróciłem,powiem w skrócie bo nie ma za bardzo co relacji robić, nawet zdjęć nie narobiłem.
Karkonosze jakoś mnie nie przekonały, byłem tam ostatni raz, szlaki wyglądają jak drogi z płytek chodnikowych , schroniska brzydkie bez klimatu, jakoś całe góry bez klimatu, moim zdaniem chyba najgorsze góry w Polsce, oczywiście jest to moje zdanie, a mogłem jechać w Tatry ale większość wybrała, teraz będę im docinał do końca życia
Karkonosze jakoś mnie nie przekonały, byłem tam ostatni raz, szlaki wyglądają jak drogi z płytek chodnikowych , schroniska brzydkie bez klimatu, jakoś całe góry bez klimatu, moim zdaniem chyba najgorsze góry w Polsce, oczywiście jest to moje zdanie, a mogłem jechać w Tatry ale większość wybrała, teraz będę im docinał do końca życia
Chyba zwalimy to na karb zmęczenia, co tu rozumieć, sam przecież napisałeśWojtekPoz pisze:Nie za bardzo rozumiem Twój post może dlatego że jestem zmęczony.
prawda ???WojtekPoz pisze:a mogłem jechać w Tatry ale większość wybrała
I wszystko jasne.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Jesienią też są ładne.
Dla mnie nie ma brzydkich gór
Natomiast co mnie często zniechęca do gór - to tłumy turystów, ale to akurat można spotkać latem w wielu miejscach.
Z drugiej strony - i teraz można w najbardziej zatłoczonych górach znaleźć miejsca puste.
Właśnie wróciłam z Beskidu Śląskiego, ale z takich jego miejsc, gdzie na trasie spotkaliśmy bardzo niewiele osób (rejon Girowej, Jaworzynki, Trójstyk) i było wprost rewelacyjnie, a przy tym pogoda świetna do wędrowania.
Natomiast na deptaku w Wiśle - dzikie tłumy ludzi.
B.
Dla mnie nie ma brzydkich gór
Natomiast co mnie często zniechęca do gór - to tłumy turystów, ale to akurat można spotkać latem w wielu miejscach.
Z drugiej strony - i teraz można w najbardziej zatłoczonych górach znaleźć miejsca puste.
Właśnie wróciłam z Beskidu Śląskiego, ale z takich jego miejsc, gdzie na trasie spotkaliśmy bardzo niewiele osób (rejon Girowej, Jaworzynki, Trójstyk) i było wprost rewelacyjnie, a przy tym pogoda świetna do wędrowania.
Natomiast na deptaku w Wiśle - dzikie tłumy ludzi.
B.
oj tak,muszą być pięknę. zresztą jesien jest taka porą roku że wlasciwie we wszystkich górach jest pięknie .Oczywiście pod warunkiem że jest taka prawdziwa Polska jesień a nie zimna chlapaBasia Z. pisze:Jesienią też są ładne.
Chciałabym też zobaczyc Snieżne Kotły zimą. Widziałam zdjecie na plfoto i strasznie mi się spodobało
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Dlatego napisałem że to moje zdanie, do mnie Karkonosze jakoś nie przemówiły ,może wpływ miały na to upał i to ze bardziej byłem nastawiony na Tatry.
Na plus na pewno skok na wahadle w Kruczych Skałach niby 25 metrów ale robi wrażenie i trzeba się przemóc oraz szlak z Trzech Świnek do schroniska pod Łabskim Szczytem aż do Szklarskiej.
Natomiast droga na Szrenicę to jakaś pomyłka, te płytki masakra
Na plus na pewno skok na wahadle w Kruczych Skałach niby 25 metrów ale robi wrażenie i trzeba się przemóc oraz szlak z Trzech Świnek do schroniska pod Łabskim Szczytem aż do Szklarskiej.
Natomiast droga na Szrenicę to jakaś pomyłka, te płytki masakra