Poszukuję partnerki na niebanalną wycieczkę w Tatry!

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
Żabi Koń

Post autor: Żabi Koń »

A na TG raz się pojawił taki jeden gość, co podobny temat założył.

Tutaj to jest light. Doszukujecie się ;), tam to koleś dawał. Były podawane nawet rozmiary stanika, jak dobrze pamiętam. Mimo to tłumaczył się, że zona o wszystkim wie i się zgadza.

Zakończyło się tak, że gość napisał, że zgłosi mnie do prokuratury.

Za pół roku wpadłem na jego stronkę. Ciekawe było to, że jego żona pół roku przed tematem na TG złożyła pozew o rozwód. :think:

Cóż, czasami żarciki okazują się trafione...

A taka persona z niego była... Może Mieh to ten sam gość.
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Pietrek napisał

Cosi mi sie widzi ze cza bedzie na forum załozyć nową kategorie co bedzie sie zwać "Wtóro/wtóry fce przezyć niezapomniane chwile na holi-ogłoszenia matrymonialne i dla tych co chcą się pociurlać"
- eee...tak od razu...z grubej rury! ;-)
Żabi Koń pisze:Może Mieh to ten sam gość.
- znowu potencjalne zagrożenie prokuraturą...do trzech razy sztuka? ;-)

Ja tam aż tak daleko idących wniosków/ domysłów/pomówień nie mam...ale intryguje mnie zwrot "niebanalną ". Co konkretnie autor miał na myśli? Dla mnie to troche nadużycie.
"skromnie przyjmować, spokojnie tracić"
Żabi Koń

Nie jest to jednak ten Pan. Nie ta retoryka! ;)

Niebanalna wycieczka, to np. wycieczka w piękną pogodę na Świnice, gdzie 20 metrów przed wierzchołkiem turysta zawraca. To się nazywa niebanalna wycieczka. ;)
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

Izabela pisze:intryguje mnie zwrot "niebanalną ".
mnie też :D
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
Smolik

Post autor: Smolik »

A mnie sie widzi ,że chopu ckliwo samemu szwędać po górach i se Babe umyślał nagruchać co by mu w górach ważyła i prała i sprzątała przez te dziesięć dni , a jak sie sprawdzi to ją zawlece przed ołtarz :D ot i cała banalność w niebanalności Hey ! :))
"Góry są środkiem, celem jest człowiek.
Nie chodzi o to aby wejść na szczyt, robi się to,
aby stać się kimś lepszym."
Żabi Koń

Ale jak napisał kiedyś ktoś baby co łażą po górach to takie grube łydy mają. :think:
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

Żabi Koń pisze:Ale jak napisał kiedyś ktoś baby co łażą po górach to takie grube łydy mają.
yyy...a co to ma do kwestii niebanalnej wycieczki i poszukiwań towarzyszki niebanalnego włóczenia się po górach? :D
Awatar użytkownika
Izabela

Żabi Koń pisze:Niebanalna wycieczka, to np. wycieczka w piękną pogodę na Świnice, gdzie 20 metrów przed wierzchołkiem turysta zawraca
-....pozostawiając zmówiona partnerke zaklinowana w skale? ( jest pod wierzchołkiem jedno takie miejsce, gdzie jakaś cyklicznie się klinuje niebanalnie prawie w szpagacie :D
Awatar użytkownika
Asik

ruda pisze:
Żabi Koń pisze:Ale jak napisał kiedyś ktoś baby co łażą po górach to takie grube łydy mają.
yyy...a co to ma do kwestii niebanalnej wycieczki i poszukiwań towarzyszki niebanalnego włóczenia się po górach? :D
ma,jesli prawdziwa jest teoria smolika
Smolik pisze:jak sie sprawdzi to ją zawlece przed ołtarz
Izabela pisze:-....pozostawiając zmówiona partnerke zaklinowana w skale? ( jest pod wierzchołkiem jedno takie miejsce, gdzie jakaś cyklicznie się klinuje niebanalnie prawie w szpagacie
a partnerka nie moglaby nawet złego słowa powiedziec,bo to przecie wyjazd partnerski i
Mieh pisze:każdy odpowiada za siebie!
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
Izabela

ruda pisze:yyy...a co to ma do kwestii niebanalnej wycieczki i poszukiwań towarzyszki niebanalnego włóczenia się po górach?
- noo niebanalne jest to, że "grube łydy" w górach, a cienkie na nizinach. i po te "grube" trza się wspiąc, a te cienkie, prosze bardzo na każdym deptaku, więc pospolite ble :D
Awatar użytkownika
ruda

Izabela pisze:noo niebanalne jest to, że "grube łydy" w górach, a cienkie na nizinach. i po te "grube" trza się wspiąc, a te cienkie, prosze bardzo na każdym deptaku, więc pospolite ble
ok, to brzmi całkiem logicznie ;)
Awatar użytkownika
Izabela

Smolik pisze:A mnie sie widzi ,że chopu ckliwo samemu szwędać po górach i se Babe umyślał nagruchać co by mu w górach ważyła i prała i sprzątała przez te dziesięć dni , a jak sie sprawdzi to ją zawlece przed ołtarz ot i cała banalność w niebanalności Hey
- na niebanalnej wycieczce sroczka kaszkę warzyła, prała i sprzątała przez 10 dni, a potem jesszcze na nizinie i do ołtarza - dziś to prawdziwe już marzenie, utopia prawie. Banał to był jakies 20 lat temu, zwany reguła!!!!! :D Smolik jakie ty ładne bajki opowiadasz! :D
Ostatnio zmieniony czw 27 maja, 2010 przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Asik

Izabela pisze:o niebanalne jest to, że "grube łydy" w górach, a cienkie na nizinach. i po te "grube" trza się wspiąc, a te cienkie, prosze bardzo na każdym deptaku, więc pospolite ble
a znalezienie cienkich łydek w górach? to by było wyzwanie! :think: z drugiej strony istnieje że włascicielka tych łydek to stonka deptakowa :O
Awatar użytkownika
Huczaj

Post autor: Huczaj »

pietrek pisze:dla tych co chcą się pociurlać"
Co to znaczy?
Awatar użytkownika
Izabela

Tak czy siak odbiegamy od tematu....Każda z nas ma jako takie wyobrażenie o "niebanalności" wycieczki. Mnie natomiast ciekawi jak pojmuje "niebanalna wycieczkę" autor pomysłu. Bo takie zapewnienie ad hock.....jest już na wyjściu banalne.
Awatar użytkownika
Izabela

Huczaj pisze:Co to znaczy?
- poturlac z górki - w górach jest okazja :D
Awatar użytkownika
ketivv

Post autor: ketivv »

Huczaj pisze:pietrek napisał(a):
dla tych co chcą się pociurlać"

Co to znaczy?
http://www.define.pl/termin,Ciurla%C4%8 ... ,1313.html

pozdrowienia :-)

ketivv
Awatar użytkownika
krzymul

Post autor: krzymul »

Mieh pisze:może nie ze mną ale z jakimś przystojnym facetem na pewno.
...i tu nasuwa się pytanie...
mariusz1977 pisze:Czy Mieh to na pewno mężczyzna?
Jakiż to szlak, nie będący wytyczonym kozimi bobkami, jest w okresie wakacyjnym bezludny?, bo nawet w Koprowej, czy na Zaworach ludzisk jest sporo.
Żabi Koń pisze:Niebanalna wycieczka, to np. wycieczka w piękną pogodę na Świnice, gdzie 20 metrów przed wierzchołkiem turysta zawraca.
..kurde przeczytałem zwraca :D
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Awatar użytkownika
krzymul

Post autor: krzymul »

Izabela pisze:w górach jest okazja
szczególnie, że jest w górach mnóstwo spoconych kozic i całe stadko rogaczy, a i niedźwiedzia ostatnio można częściej spotkać. ;)
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Awatar użytkownika
ruda

Izabela pisze:Mnie natomiast ciekawi jak pojmuje "niebanalna wycieczkę" autor pomysłu.
własnie mnie też to intryguje ;)
Izabela pisze:. Bo takie zapewnienie ad hock.....jest już na wyjściu banalne.
to już inna sprawa. Ale może chodziło o taki reklamowy chwyt, co poniekąd się udało, bo zainteresowanie wątkiem jest spore ;)
ODPOWIEDZ