Poszukuję partnerki na niebanalną wycieczkę w Tatry!

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
Mieh

Poszukuję partnerki na niebanalną wycieczkę w Tatry!

Post autor: Mieh »

Wycieczka ma charakter partnerski tzn każdy odpowiada za siebie!
Planowany termin 1-10 sierpnia br. Wiek nie jest istotny pod warunkiem posiadanie minimum kondycji, oczywiście warunkiem koniecznym jest pełnoletniość. Zapraszam szczególnie te osoby, które mają dość tłoku na tatrzańskich szlakach turystycznych!
Więcej szczegółów na privie.
Awatar użytkownika
Huczaj

Post autor: Huczaj »

Kurde przebiłeś nawet mnie, ja też szukałem partnerki w góry, ale niestety za mało było czasu i nie znalazłem i tak się włóczę z samymi facetami.

Możesz zdradzić co oznacza to "Zapraszam szczególnie te osoby, które mają dość tłoku na tatrzańskich szlakach" ?
madziula24

Post autor: madziula24 »

Ja będę w podobnym terminie, ale to nie odpowiedz na ogłoszenie :P
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.

Anna Kamieńska
świster

Post autor: świster »

Mieh pisze:Zapraszam szczególnie te osoby, które mają dość tłoku na tatrzańskich szlakach turystycznych!
Ja bym mógł ewentualnie refrektować, bo mam już dość tych tłocznych szlaków, wycieczek z przewodnikami, ale jest jeden szkopuł - nie mogę robić jako partnerka :))
Mieh pisze: oczywiście warunkiem koniecznym jest pełnoletniość
Chcesz zaciągnąć laske w krzaki (obok szlaku), aby ją wykorzystać i nie mieć problemów tak jak Polański :think:
Awatar użytkownika
tommer91

Post autor: tommer91 »

świster pisze:Chcesz zaciągnąć laske w krzaki (obok szlaku), aby ją wykorzystać i nie mieć problemów tak jak Polański
Do tego nie jest potrzebna pełnoletniość. Wystarczy 15 lat (lub 16, nie pamiętam).
Don't shit, where you eat
Awatar użytkownika
Lukas

Post autor: Lukas »

ciekawe czy to tak http://wyprawypartnerskie.pl/ czy jeszcze mniej profi ew szukanie układu friends with benefits :))
Upadek nie jest klęską. Nisko zawieszona poprzeczka — i owszem

http://picasaweb.google.co.uk/llukasziola
http://drytooling.com.pl - serwis wspinaczki mikstowej, alpinizmu, himalaizmu
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

mój komantarz jest jeden: WTF? :think:
Awatar użytkownika
caatoosee

Post autor: caatoosee »

Huczaj pisze:Możesz zdradzić co oznacza to "Zapraszam szczególnie te osoby, które mają dość tłoku na tatrzańskich szlakach" ?
pewno chodzi mu o lewizny, a co do panienek to pelno na szlakach wystarczy zagadac ,
huczaj a rudej jeszcze nie zaprosiles na wycieczke ?
"Zdobadz wszystko nie robiac nic"
Awatar użytkownika
Huczaj

caatoosee pisze:huczaj a rudej jeszcze nie zaprosiles na wycieczke ?
Zaprosiłem, ale nie chce przyjechać, mówi że się uczyć musi :D
Awatar użytkownika
ruda

Huczaj pisze:Zaprosiłem, ale nie chce przyjechać, mówi że się uczyć musi
:think: ja chyba nie pamiętam takiej rozmowy :P Ale to pewnie wynik przeuczenia ;)
Awatar użytkownika
Huczaj

ruda pisze:ja chyba nie pamiętam takiej rozmowy razz Ale to pewnie wynik przeuczenia wink
Zdecydowanie to wynik przeuczenia. I pewnie braku czasu...
mariusz1977

Post autor: mariusz1977 »

Czy Mieh to na pewno mężczyzna? Ale temat brzmi fajnie.
Mieh

Wyjaśniam co znaczy niebanalna wycieczka w Tatry- otóż jest to wycieczka np w pełni sezonu letniego, podczas której można nie spotkać nikogo albo prawie nikogo w ciągu całego dnia! Także nie jest to wycieczka dla fanów Giewontu, Rysów i Orlej Perci!!
świster

Post autor: świster »

tommer91 pisze:Do tego nie jest potrzebna pełnoletniość. Wystarczy 15 lat (lub 16, nie pamiętam).
A wiesz jak to jest na terytorium Słowacji? Bo w sumie lepiej wiedzieć niż nie :P
Mieh pisze:Wyjaśniam co znaczy niebanalna wycieczka w Tatry- otóż jest to wycieczka np w pełni sezonu letniego, podczas której można nie spotkać nikogo albo prawie nikogo w ciągu całego dnia!
Sorry, ale chyba Ci się pojęcia pomyliły, bo taka wycieczka w pełni sezonu (1-10 sierpień) jest banalna. Niebanalne są wtedy: Rysy, Giewont czy Orla Perć.
Awatar użytkownika
krzymul

Post autor: krzymul »

Tylko byście ułatwień szukali, sprawdźcie się na szlakach z utrudnieniami w postaci...turystów. ;)
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Awatar użytkownika
ruda

Mieh pisze: otóż jest to wycieczka np w pełni sezonu letniego, podczas której można nie spotkać nikogo albo prawie nikogo w ciągu całego dnia!
rozumiem, że planujesz iść szlakiem niedźwiedzich gawr :think: ludzi raczej tam nie spotkasz, wycieczka niebanalna, a i emocji oraz wrażeń może dostarczyć. Ale po co Ci do tego wszystkiego dziewczyna jako towarzyszka? :P
Mieh

Nie!
Nie planuję iść szlakiem niedźwiedzich gawr ani świstaczych bobków, nie planuję "lewizny" ani też zaciągania lasek pełnoletnich lub niepełnoletnich w krzaki przy szlaku!
Pozdrawiam za to kolegę świstera, którego kompletnie nie rozumiem i pozdrawiam koleżankę rudą, która prawdopodobnie ma ochotę na niebanalną wycieczkę w Tatry, może nie ze mną ale z jakimś przystojnym facetem na pewno.
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Mieh pisze:Nie!
Nie planuję
- a tak naprawdę, co planujesz? :D Chyba nie zdążyłeś się jeszcze przedstawic, nie mówiąc już o zadomowieniu na Forum?
Mieh pisze: rudą, która prawdopodobnie ma ochotę na niebanalną wycieczkę w Tatry, może nie ze mną ale z jakimś przystojnym facetem na pewno
- jakiś kompleksik? :D
"skromnie przyjmować, spokojnie tracić"
Awatar użytkownika
ruda

Mieh pisze:pozdrawiam koleżankę rudą, która prawdopodobnie ma ochotę na niebanalną wycieczkę w Tatry, może nie ze mną ale z jakimś przystojnym facetem na pewno.
dziękuję za pozdrowienia. Niebanalne wycieczki to ja sobie ostatnimi czasy sama funduje :P
Ale życzę powodzenia w szukaniu towarzyszki na tę Twoją niebanalną wycieczkę.
pietrek

Post autor: pietrek »

Cosi mi sie widzi ze cza bedzie na forum załozyć nową kategorie co bedzie sie zwać "Wtóro/wtóry fce przezyć niezapomniane chwile na holi-ogłoszenia matrymonialne i dla tych co chcą się pociurlać"
"Piekło jest puste, wszystkie diabły są tutaj"
ODPOWIEDZ