Chociazby opel calibra, 10-cio letni, kupisz w dobrym stanie za 8 tysiecy, a do tego zajefajnie wyglada, a 230 pociagnieKert pisze:pod warunkiem, że mają na masce bugatti
Wydzielone z "Lawiny" + APEL
Wydzielone z "Lawiny" + APEL
Moje Tatry
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Ponad 100 km/h, trzech rywali, śmiertelne wypadki, ostre starcia, wąski tor, żądza zwycięstwa i... brak hamulców! To właśnie żużel...
Dalej świetnie wyglada!!!!!Luki pisze:wyglądał Olav wyglądał
Moje Tatry
Uwaga, bo mnie poniesie teraz:Olav pisze:Kert napisał(a):
pod warunkiem, że mają na masce bugatti
Chociazby opel calibra, 10-cio letni, kupisz w dobrym stanie za 8 tysiecy, a do tego zajefajnie wyglada, a 230 pociagnie
[poniesienie]
Olav, do cholery. Weź się w garść i nie rozkładaj na łopatki wątków poświęconych konkretnemu zagadnieniu. Nie chcę być upierdliwy, ale robisz to nader często. Jeśli nie możesz zdzierżyć, to może chociaż nie w pokoju o górach.
[koniec poniesienia]
Bez urazy, albowiem fajny z ciebie koleś.
P.S. Idzie wiosna, czas złapać za grabki i wygrabić trochę liści i gałązek z tatrzańskich wątków. I nie jest to jakaś tam cenzura, tylko dbałość o jakość. Howgh!
Ostatnio zmieniony pt 18 mar, 2005 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Asolutnie nie chodzi o jakieś sztywne forum eksperckie na pograniczu terroru. A humorystyczne wstawki są jak najbardziej na miejscu, w każdym pokoju. Ale jeśli 90% górskiego wątku o konkretnym temacie to przekomarzanie się, to szlak mnie trafia (tak, szlak, nie szlag!).
I tu pozwolę sobie nawet na służbowe zdziwko:
P.S. O kurde, sam ściągam wątek z tematu...
I tu pozwolę sobie nawet na służbowe zdziwko:

P.S. O kurde, sam ściągam wątek z tematu...
-
Jacek Venom
-

Mario, pomimo iż niekiedy Twoje skrupulatne pilnowanie czystości tematuMariusz pisze:Uwaga, bo mnie poniesie teraz:Olav pisze:Kert napisał(a):
pod warunkiem, że mają na masce bugatti
Chociazby opel calibra, 10-cio letni, kupisz w dobrym stanie za 8 tysiecy, a do tego zajefajnie wyglada, a 230 pociagnie
[poniesienie]
Olav, do cholery. Weź się w garść i nie rozkładaj na łopatki wątków poświęconych konkretnemu zagadnieniu. Nie chcę być upierdliwy, ale robisz to nader często. Jeśli nie możesz zdzierżyć, to może chociaż nie w pokoju o górach.
[koniec poniesienia]
Bez urazy, albowiem fajny z ciebie koleś.
P.S. Idzie wiosna, czas złapać za grabki i wygrabić trochę liści i gałązek z tatrzańskich wątków. I nie jest to jakaś tam cenzura, tylko dbałość o jakość. Howgh!
nooo racja jest bez dwóch zdań,że góry najważniejsze ale....z lubością zdarzało Ci się "gadać,gadać i gadać"Jacek Venom pisze:a jak ktoś nie ma nic do powiedzenia o Górach to może niech im więcej czasu poświeci a nie na siłe gada, gada, gada, gada itd
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
-
Jacek Venom
-

A ja w tym temacie ,wczoraj przyciąłem winogrona na "rancho"Jacek Venom pisze:Mario, pomimo iż niekiedy Twoje skrupulatne pilnowanie czystości tematu mnie wpnienia to tutaj się z Toba zgadzam w 100% .Powiem wiecej, to jest forum Górskie a jak ktoś nie ma nic do powiedzenia o Górach to może niech im więcej czasu poświeci a nie na siłe gada, gada, gada, gada itd To nie ilość postów na forum górskim decyduje o tym że masz pojecie o Górach a czas w nich spędzony .
... o łańcuchach krowieńcych w temacie sprzęt na via ferraty...Jacek Venom pisze:tak,ale no o Oplach w temacie o lawinach....prawda?
i bardzo dobrze.Jacek Venom pisze:I nadal mam zamiar gadać,gadać,gadać...wtedy gdy bedzie to potrzebne .
------------------------------------------
-
Jacek Venom
-

Taq jest jush jetem po postanowieniu poplawyDorian pisze:Wczoraj właśnie rozmawiałem o tym z Olav-em i myśle że wszystko będzie ok.
Moje Tatry