Przegląd diaporam górskich [Łódź]
Przegląd diaporam górskich [Łódź]
Diaporamy to takie "zmajstrowane" fotografie z podkładem muzycznym. Bywa to całkiem przyjemne w odbiorze, a jeśli tematyka jest górska to już mamy pełnię szczęścia i zadowolenia.
!6 kwietnia w Łódzkim Domu Kultury o 18.00 bedzie przegląd takich diaporam. Tematyka od Sudetów przez Bieszczady, Dolomity do najwyższego poziomu Himalajów... no i oczywiście Tatry.
Jeśli ktoś dysponuje czasem to zachęcam bo jest kilka ciekawych kąsków.
21 kwietnia i 5 maja w tym samym miejscu , także o 18.00 pokazane bedą inne diaporamy, które nie "zmieściły" się w ramach głównego przeglądu - tez warte obejrzenia.
Będą oczywiście prace forumowiczów, a szczegółowy rozkład jazdy jest tu klik
ps. trochę prywaty - jeśli ktoś bedzie w tym czasie w ŁDK-u zachęcam do obejrzenia kilku moich tatrzańskich fot - wystawa przez cały czas w kawiarni na I pietrze
!6 kwietnia w Łódzkim Domu Kultury o 18.00 bedzie przegląd takich diaporam. Tematyka od Sudetów przez Bieszczady, Dolomity do najwyższego poziomu Himalajów... no i oczywiście Tatry.
Jeśli ktoś dysponuje czasem to zachęcam bo jest kilka ciekawych kąsków.
21 kwietnia i 5 maja w tym samym miejscu , także o 18.00 pokazane bedą inne diaporamy, które nie "zmieściły" się w ramach głównego przeglądu - tez warte obejrzenia.
Będą oczywiście prace forumowiczów, a szczegółowy rozkład jazdy jest tu klik
ps. trochę prywaty - jeśli ktoś bedzie w tym czasie w ŁDK-u zachęcam do obejrzenia kilku moich tatrzańskich fot - wystawa przez cały czas w kawiarni na I pietrze
(nie)codziennie fota z Tatr - www
Dzięki
m.in. muzyka jest zupełnie inna
do obejrzenia na szybko
do ściągnięcia i w lepszej jakości
Otóż nie do końca, bo wprowadziłem nieco zmiankrzymul pisze:Czy to ta którą mieliśmy przyjemność na forum oglądać, pod postacią linka ?

do obejrzenia na szybko
do ściągnięcia i w lepszej jakości
- Zakochani w Tatrach
-
CUDO.... aż się wzruszyłam...Alan pisze:do obejrzenia na szybko
Wielkie gratulacje dla Alana i KertaSzarotka pisze:http://pttlodz.org/Spotkania/Przeglad-d ... skich.html

Ala

Zakochani w Tatrach
w Łodzi rozmawiałem z kolegą i mniej więcej tak to wyglądało:caatoosee pisze:ciezka praca
Jakub: Fajne, fajne, chyba ze trzy godzinki fotografowałeś te krokuski, nie?
Ja: Tak dokładnie to 4 dni
A tak serio, to jeśli by się oddać takiemu dokładnemu fotografowaniu non stop polany przez te 4 dni, to zdecydowanie jest to bardziej wypoczynek niż ciężka praca. W moim przypadku nie było mowy o urozmaiceniu sobie pobytu w postaci wychodzenia gdzieś wyżej, bo tam leżał mokry śnieg, a ja niestety miałem pękniętą podeszwę w bucie i w jednej chwili łapałem wodę. Za to pokusiłem się odwiedzić kilka niżej położonych polanek, takich, do których raczej prawie nikt nie zagląda, ale i tak, można by rzec, przeleżałem bykiem 4 dni na Chochołowskiej

Kert co prawda nie miał swojego pokazu, ale np Boguś już takZakochani w Tatrach pisze:Gdyby tak jeszcze Kert zechciał wstawić swoją nagrodzoną pracę
- Zakochani w Tatrach
-
Szarotka pisze: Piotra nie widzę wśród nagrodzonych
Alan pisze:Kert co prawda nie miał swojego pokazu, ale np Boguś już tak

Nie wiem dlaczego, ale zawsze mylę Kerta z Bogusiem Pawłowskim

Teraz też myślałam oczywiście o Bogusiu, a napisałam o Kercie

Myślę, że mi to wybaczą, bo oboje robią piękne zdjęcia i diaporamy, którymi jestem niezmiennie zachwycona

No i się powtórzę - już poprawnie:
"Gdyby tak Boguś Pawłowski zechciał wstawić swoją nagrodzoną pracę, to pewnie nie tylko ja bym się ucieszyła..."
No i gratulacje oczywiście dla Bogusia

Ala

Zakochani w Tatrach
Dobra, nie bedę taki skromnyZakochani w Tatrach pisze:Gdyby tak jeszcze Kert zechciał wstawić swoją nagrodzoną pracę, to pewnie nie tylko ja bym się ucieszyła

Tylko ja pokazałem swoją dwa dni wcześniej, nagrodę dostałem: nie w przeglądzie diaporam a od dyrektora PKWŁ. W przeglądzie diaporam startować nie mogła bo za długa ok 15 minut, więc Panowie nie mieliby szans

Jęśli ktoś ma ochotę zerknąć jak wyglądają wzniesienia łódzkie to na jakiś czas link do ściągniecia http://chomikuj.pl/kert/Dokumenty
trzeba sobie zapisac na dysk Pwl_2011.exe ok 72 MB
ps.obejrzałem w życiu zbyt wiele diaporam , żeby wyżej wymienioną tak nazywać, ale nie taki był cel tworzenia tej sekwencji obrazów
ps2. w przyszłym roku wystartuje w przeglądzie

(nie)codziennie fota z Tatr - www