Ja to mam powodzenie ;)

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
Awatar użytkownika
Dragan

Ja to mam powodzenie ;)

Post autor: Dragan »

Otwieram maila, a tam list od bliżej mi nieznanej kobiety, która pisze, że chciałaby mnie lepiej poznać, widziała mój profil na digarcie i, że nie liczy się kolor tylko uczucie. Nieufny jestem wiec napisałem krótko "poka foty" ;) I słuchajcie, okazało się, że jest piękną murzynką, pokrzywdzoną przez wojnę w Kongo, mieszka w obozie uchodźców w Dakarze, a jej ojciec był doradcą prezydenta i szefem jakiegoś koncernu farmaceutycznego. Kurde ale mam szczęście, jeśli jeszcze się okaże, że jej ojciec zdeponował parę milionów dolców na jakimś zagranicznym koncie, i mogę jej pomóc w transferze tej kasy, to jestem ustawiony do końca życia :)
"Czasem się leci ładnie, czasem się na dupę spadnie..." (P.Bukartyk)
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

...jak Mariolka...w której sie Spam zakochał i ciągle jej maile wysyła :))
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Awatar użytkownika
Dragan

Śmiej się śmiej, a we mnie serce aż się rwie, żeby pojechać do Senegalu i wyrwać tą delikatną, potrzebującą ciepła osóbkę z tego obozu. Taki obóz uchodźców to nic przyjemnego pewnie. A te miliony to przy okazji ;)
Awatar użytkownika
Keczup

Post autor: Keczup »

niezwłocznie zaproś ją na naszą-klasę, poczym udziel jej azylu a nawet adoptuj :P. A jak okaże się oszustką to wystawisz ją na allegro :D
Awatar użytkownika
Dragan

Keczup pisze:niezwłocznie zaproś ją na naszą-klasę
Myślisz że to pomoże mi zdobyć szacunek ludzi śledzika? :think:
Awatar użytkownika
Keczup

zależy od stopnia jego zatracenia ;), lepiej wrzuć fotę tej "czekoladki", ocenimy ;)
Awatar użytkownika
Dragan

No wiesz... mam Ci pokazywać foty kobiety ktora mi zaufala? ;) :P

Najpierw mail ;)

Najdroższy
Jestem bardziej niż szczęśliwy w odpowiedzi na mój e-mail. How are you today? Jak było i noc nadzieję, że dobrze, ja jestem 24 lat nazywam się pani Anna Murphy Niang. Mam certyfikat w zakresie pielęgniarstwa ogólnego, mam nadzieję kontynuować naukę w tym wyścigu. Nie jestem żonaty i ma dzieci. Jestem po prostu w cerze i średniej wysokości, my picks lepiej tłumaczyć.
Jestem z Kongo w Afryce Środkowej i obecnie przebywających w obozie dla uchodźców w Dakarze w Senegalu tutaj w wyniku wojny domowej, która toczyła się w moim kraju tego
Mój zmarły ojciec dr Patrick Murphy Niang był przewodniczącym dyrektor przemysłowych Wood Company LTD w Brazzaville, stolicy mojego kraju, i był osobisty doradca byłego szefa państwa. (Laurent-Désiré Kabila) przed rebeliantami zaatakował naszego domu jeden rana zabijając matkę i ojca.
jest tylko jedno życie teraz, to pobiegłam do sąsiedniego kraju, czyli tam, gdzie teraz jestem w obozie dla uchodźców, nie wykańczania mojej edukacji i ktoś musi mi pomóc w życiu.
Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o Tobie. Jego upodobania, hobby, jakim są aktualnie robi.
Powiem ci więcej o sobie w następnym mail. Attached tutaj moje zdjęcie dla Ciebie, chociaż nie jestem bardzo fotogeniczny, mam nadzieję, że nie miałby nic przeciwko.
Mam nadzieję, że do usłyszenia. Twój Bye
Anna

Dearest
I am more than happy in your response to my email. How are you today? How was the night i hope fine,i am 24years my name is Miss Anna Murphy Niang.. I have a certificate in general nursing, I hope to continue my studies in this race. I'm not married and has no children. I'm just in complexion and of average height, my picks explain better.
I am from Congo in Central Africa and am currently residing in the refugee camp here in Dakar Senegal as a result of the civil war that was fought in my country from this
My late father Dr Patrick Murphy Niang was chairman of the managing director of industrial wood COMPANY LTD in Brazzaville, the capital of my country, and he was the personal adviser to the former head of state. (Laurent-Désiré Kabila) before the rebels attacked our house one early morning killing my mother and my father.
is the only one living now, then I ran to a neighboring country which is where I am now in the refugee camp, not finishing my education and need someone to help me in life.
I would like to know more about you. His likes and dislikes, your hobbies and what they are currently doing.
I'll tell you more about myself in my next mail. Attached here my picture for you, although I am not very photogenic, I hope you would not mind.
I hope to hear from you soon. Bye yours
Anna
Awatar użytkownika
Keczup

i tak lepszy poziom niż pana Lato. Bierz w ciemno :D
"Małżeństwo jest szkołą średnią przyjemności i uniwersytetem rezygnacji" - Tennessee Williams
elvis98765

Post autor: elvis98765 »

Otwieram maila, a tam list od bliżej mi nieznanej kobiety, która pisze, że chciałaby mnie lepiej poznać, widziała mój profil na digarcie i, że nie liczy się kolor tylko uczucie. Nieufny jestem wiec napisałem krótko "poka foty" I słuchajcie, okazało się, że jest piękną murzynką, pokrzywdzoną przez wojnę w Kongo, mieszka w obozie uchodźców w Dakarze, a jej ojciec był doradcą prezydenta i szefem jakiegoś koncernu farmaceutycznego. Kurde ale mam szczęście, jeśli jeszcze się okaże, że jej ojciec zdeponował parę milionów dolców na jakimś zagranicznym koncie, i mogę jej pomóc w transferze tej kasy, to jestem ustawiony do końca życia

tymi milionami bendziesz musiał sie podzielić ze mną i z milionami innych osób jacy dostali takiego samego mejla jak podzielisz te miliony na ilość osób jakie pomagają to może po dolcu zostanie :)) pozatym to wszystko są kłamstwa odnośnie tej kobiety sprawdziłem , więc o milionach możesz zapomnieć , i chciałbym nadmienic że jak sobie sam nie zapracujesz to tobie nikt nic nie da :)) :)) :)) :))

pozatym pomysl na chłopski rozum gdzie w jakimś zadupiu w obozie mają dostęp do internetu hihihi to są normalnie jaja ;)

tylko czekac aż cie poprosi o jakieś przelewy na konto jakiegoś pajaca :D

pozatym oni myślą że polacy to taki ciemny kraj że w takie bajki odrazu ktos uwieży hihihihi :))

daj spokój w polsce są fajniejsze dziewczyny wystarczy że słoneczko przypali a mamy tu swój raj nie potrzebujemy tu czekolad z zadupia to tak jakbyś kupił wyrób czekolado podobny a wystarczy że wyjdziesz na impreze i masz samą słodycz w orginale :D :D :D :D :D :D :D :D :D

pozdrawiam 8)
elvis98765

pozatym jestem leprzy dostałem takiego mejla

My Dear,

i will like you wypełnić poniższy list i wysłać go do banku o przeniesienie jak mój partner.i już wprowadzać do nich, jak mój partner tak, proszę napisać je od razu

Dear Sir,

Moje nazwisko ................ i jestem partnerem zagranicznym Miss Niang Anna Murphy.the dziewczynki w obozie dla uchodźców. Piszę w imieniu transferu 4,750 mln dolarów zdeponowanych w banku, który jest moim partnerem najbliższych na konto. poniżej informacje o koncie mojego partnera i ja wola podobny do poznania możliwości przekazania pieniędzy na konto.

Informacje o deposit code jest następująca.
Nazwa deponentów: Dr Patrick Murphy Niang.
Narodowość: Demokratyczna Republika Konga
Najbliższych krewnych: Pani Anna Niang Murphy
Kwota wpłaty: 4.750m
Numer konta:
elvis98765

jak ktoś bardzo chce moge podac wiencej namiarów :)) :)) :)) :))
elvis98765

Hello my dear.

Dziękuję ci jeszcze do osiągnięcia me.I nie dostał swój ostatni list do mnie, ale mam nadzieję, że się dobrze dzisiaj .. Naprawdę brzmi to jak niektórzy Składając takie duże zaufanie do jakiegoś ciała, które nigdy nie widziałem osobiście, ale jedno musicie zrozumieć, że każdy podmiot, który jest w trudnej sytuacji mogą szukać pomocy pod każdym kątem i kiedy wejdzie w kontakt z wami było pewne, jak czuł zrelaksowany powiedział mi, że Bóg wysłuchał mojego postu i modlitwy. Byłem wzruszony.
Będziemy wdzięczni za przyjęcie do pomocy mojego wniosku w odniesieniu do ceny i doprowadziła do mnie, aby bank poinformowani mailem o ciebie, wprowadzono do nich. Widzę, jak bardzo miłą osobą którą mogę oparł zaufania , wsparcie i widzę, jak bardzo odpowiedzialna, kompetentna i wystarczająco dojrzałe, aby pomóc mi skierować moje życie pozytywny kierunek w życiu.

Proszę mi nie mówił nikomu, z wyjątkiem Cię o istnieniu tej ceny, a ja jak ty podobać się utrzymać je w tajemnicy do innych ludzi, bo skoro są pieniądze Czuję się wszystkie odsetki będą na nim. Pamiętaj, ufam Tobie dlatego daję ci te wszystkie informacje! Będzie chciałbym usłyszeć swój głos w powodu proszę, mam poinformował bank o moje plany do podjęcia i przekazania tych pieniędzy, a jedyną rzeczą, powiedział mi jest patrzeć na to bardzo odpowiedzialna osoba, która stanie na moim imieniu jak powiernika do tego pieniądze z powodu mojego statusu uchodźcy i prawa tego kraju. Muszę korzystać z tej możliwości, aby poinformować Cię o tym,

I nie zdecydowała się na kontynuowanie pobytu tutaj już więcej chciałabym wykorzystać okazję Ci wprowadzone do banku jak mój partner, a osoby, które będą stały w moim imieniu w odniesieniu do tych pieniędzy. W tym zakresie będę, jak skontaktować się z bankiem natychmiast swoje dane kontaktowe poniżej; proszę im powiedzieć, że jesteś moim partnerem zagranicznym i chcesz się dowiedzieć o możliwościach pomocy mi przelać pieniądze zdeponowane przez mojego zmarłego ojca, którego jestem krewny / beneficjenta na konto w swoim kraju.

Oto kontakt, wystarczy wysłać e-mail do banku i teraz chciałbym się z nimi skontaktować dzisiaj dla tego funduszu i poproś ich, w jaki sposób fundusz będzie przelana na konto w moim partnerem zagranicznym, niech wiedzą, że jest pani Anna Niang Murphy polecenie dokonania przelewu z tego funduszu na koncie.

nie dajcie sie oszukać
Awatar użytkownika
Dragan

Elvis, ale powiedz, poważnie myślałeś, że uwierzyłem w te maile? Myślałem że dawka ironii była wystarczająca :think: Kurde starzeje się chyba :P
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

Dragan pisze:Kurde starzeje się chyba
Spokojnie, nie starzejesz się ;) Dawka była wystarczająca :))
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

Czy to jest reklama tzw. translatorów?
Jeśli tak tłumaczą to nie kupię.
Jestem gorszego sortu...
zyndaa

Post autor: zyndaa »

No do mni tez pisala jakaś Mercy Jobe i tez jej tato był jakiś doradca kogoś tam... Z początku dałam się nabrać , dopóki na stronce takiej nie przeczytałam, że nie ma zadnego obozu uchodźców w dakarze !! :D
Awatar użytkownika
speedy

Post autor: speedy »

tez dostałem takiego maila ;) Sciema..
Lukas ..czytaj Łukasz :)
zyndaa

Post autor: zyndaa »

Noo miałam jej pomóc jakieś przelewy robić :D ech...
Awatar użytkownika
speedy

Post autor: speedy »

Ja się namęczyłem i napisałem, że jest ładna itd, ale proszę o więcej szczegółów. Odpisali po kilku dniach, w mailu była zawarta ta sama treść co w pierwszym mailu.
Lukas ..czytaj Łukasz :)
komorfil

Post autor: komorfil »

szczerze mówiąc, podziwiam waszą odwagę - w otwieraniu takich maili.
Już nie wspominając o otwieraniu załączników...
ODPOWIEDZ