Gdzie zimą?

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

Michał pisze:Kółeczko wzajemnej adoracji...
Ruda mówi - Szarotka jesteś fajna
na to Szarotka - Ruda ty jesteś fajniejsza...
na co wtrąca Asik - jesteśmy wszyscy fajowi...
itd, itp...
Janek poczuł się zaniedbany...no chyba że to itd,itp to o nim :think:
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
tommer91

Post autor: tommer91 »

Myślę, że to itd, itp oznacza ścieżkę, gdzie po kolei wymieniani są wszyscy forumowicze, oczywiście razem z Jankiem, a oprócz Michała :)
Don't shit, where you eat
Awatar użytkownika
Asik

tommer91 pisze:Myślę, że to itd, itp oznacza ścieżkę, gdzie po kolei wymieniani są wszyscy forumowicze, oczywiście razem z Jankiem, a oprócz Michała :)
Janek jest starej daty,woli jak go wymieniają z imienia 8)
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

Asik pisze:Janek jest starej daty,woli jak go wymieniają z imienia
Może i starej daty, co traktuje jako komplement (przez analogię do np. starego wina czy stuletniej whisky - właśnie popijam, niestety nie stuletnią). Ale stara data to również i skromność, gdzie nam, Tommer, do arystokracji forumowej... Zapytaj się Asi, napewno potwierdzi. :)
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
caatoosee

Post autor: caatoosee »

Z tego Michala wyszlo kawal chama,czekanem mu w dupe
"Zdobadz wszystko nie robiac nic"
Awatar użytkownika
Janek

caatoosee pisze:Z tego Michala wyszlo kawal chama,czekanem mu w dupe
No nie wiem czy zasłużył sobie na aż tak wyrafinowane pieszczoty. But chyba starczy. :P
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
jubikej

Post autor: jubikej »

a ja jakos nie zauwazylem zeby ze mna ktos pojechal, tez jestem w miare swiezy, malo pisze choc zagladam tu codziennie :)

wrogosci nie zauwazam, moze poprostu bedac swiezym trzeba bardziej wazyc slowa i dokladnie czytac co pisza inni :)

no to teraz mozecie mnie zmieszac z blotem bo jeszcze w wasze kolko wzajemnej adoracji wpadne, a wtedy to juz po mnie i tylko przed kompem bede siedzial, a swieze powietrze to bedzie jakies brise czy cos w ten desen

pozdrawiam wszystkich sztywnych :)
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

A tak serio pytam, szczególnie młodszych stażem userów. Naprawdę jest u nas jakieś kółko wzajemnej adoracji?
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Michał

Post autor: Michał »

To jest naprawdę niespotykane, nie w takiej skali :))
jestem pełen uznania dla Was
mefistofeles pisze:A tak serio pytam, szczególnie młodszych stażem userów. Naprawdę jest u nas jakieś kółko wzajemnej adoracji?
na każdym forum jest grupka ludzi (najczęściej grupa ludzi którzy odnajdują się w wirtualnym świecie bardziej niż w realnym) którzy się wzajemnie "wspierają", komplementują, itd. nie wspominając już o modach i adminach...

tylko tego akurat nie da się nikomu z takiego kółeczka wytłumaczyć, bo jak to ktoś kiedyś mądry powiedział

Nie tłumacz debilowi że jest debilem, bo nie zrozumie, dlatego że jest debilem.

i tym zakończę zabawę z Wami
dzięki
Żabi Koń

Post autor: Żabi Koń »

jubikej pisze:a ja jakos nie zauwazylem zeby ze mna ktos pojechal, tez jestem w miare swiezy, malo pisze choc zagladam tu codziennie :)

wrogosci nie zauwazam, moze poprostu bedac swiezym trzeba bardziej wazyc slowa i dokladnie czytac co pisza inni :)
Czyli jakby się zalogował Cywiński, to przez trzymiesięczny okres próbny musiałby lizać dupę Szarotce i Mefiemu?

Oczywiście to było pytanie abstrahujące od głównego wątku. Nie czytałem Michała i nie interesuje mnie o co mu biega i całej reszcie.
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

Michał pisze: na każdym forum jest grupka ludzi (najczęściej grupa ludzi którzy odnajdują się w wirtualnym świecie bardziej niż w realnym) którzy się wzajemnie "wspierają", komplementują, itd. nie wspominając już o modach i adminach...
heh. Fajnie oceniać na odległość. Szczególnie trafiłeś z oceną Szarotki, której jedyna (o ile wiem) działalność w sieci to to forum. Nawet na gg trudno ją złapać.. Ale co ja ci bede tłumaczył. Wszak ty juz wszystko wiesz lepiej.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
Basia Z.

Kontakt:

Post autor: Basia Z. »

O, jaki fajny wątek a ja dopiero teraz trafiłam :-)

I mówiąc po filancowemu już wypatatam, bo jutro na 7 mam do szkoły.

B.
Awatar użytkownika
Janek

A tak aby zakończyć temat - w zimie to się nie chodzi w żadne góry. W zimie się siedzi przy piecu lub kominku i popija grzaniec, grzane piwo z jajkiem a nawet zimną wódkę bo ona sama rozgrzewa.

Janek TRaTWA*)

*) Tajny Radca Towarzystwa Wzajemnej Adoracji.
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
andy67

Post autor: andy67 »

Z początków :
Michał pisze:Witam, mam na imię Michał, i kocham tatry od ok. 15 lat.
Michał pisze:Ech, na tych forach to wszystko trzeba ludziom tłumaczyć jak chłop krowie na miedzy.
Michał pisze:
Każdy ma swoje ambicje, i plany...
Ja od 3 lat planuję Orlą, chyba czas najwyższy to zrealizować
Czerwiec 2008:
Michał pisze:Ja za rok chce przejść od Chochołowskiej, do Morskiego
Michał pisze:Ja to powtarzam, TOPR to powtarza, TPN to powtarza ... i inni ...
efektów brak, bo mało kto w dzisiejszych czasach używa mózgu ...
Z listopada 2008 :
Michał pisze:Może to wyda się Wam głupię...
ale miałem taką jedną sytuację, ze wieczorem, w domu oglądając zdjęcia z wypraw w Tatry... rozpłakałem się z tęsknoty... nie jedną łzą...
Z lipca 2009 :
Michał pisze: Zastanawiam sie czasem po co jest to forum, skoro Wasze posty to tylko głupawe pie****lenie... ech

No właśnie...
Każdemu jego Everest...
Awatar użytkownika
Asik

Michał,tak z czystej ciekawości-ile masz lat?
Awatar użytkownika
Huczaj

Post autor: Huczaj »

Janek pisze:w zimie to się nie chodzi w żadne góry.
Bluźnierca! Heretyk! Wyrzucić go natychmiast z kółka wzajemnej adoracji!
Awatar użytkownika
jubikej

Post autor: jubikej »

Żabi Koń: a czy ja komukolwiek lize dupe?? :) poprostu koegzystuje nikomu sie nie narazajac glupimi tekstami :) moze kiedys przyjmiecie mnie do slawetnego kółka :)
Awatar użytkownika
Asik

Huczaj pisze:Bluźnierca! Heretyk! Wyrzucić go natychmiast z kółka wzajemnej adoracji!
Huczaj,z toba jak z małym dzieckiem! :P Janek zniecheci innych na zimowe wyjazdy-> bedzie wiecej miejsca w schroniskach,np takim Murowańcu :D
jubikej pisze:koegzystuje nikomu sie nie narazajac glupimi tekstami
może raczej powinieneś napisać że piszesz zrozumiale dla ogółu i nie obrażasz ludzi którzy ci udzielają rad :)
jubikej pisze:moze kiedys przyjmiecie mnie do slawetnego kółka
jubikej,jesli kiedykolwiek takie kółko powstanie,a ja będę jego czlonkiem,to osobiście będę głosować za przyjęciem ciebie :D

uuups...brzmi to jak TWA,jak w pysk strzelił.chyba możesz juz możesz powiedzieć że jesteś członkiem kółka które nie istnieje :))
Awatar użytkownika
Huczaj

Post autor: Huczaj »

Asik pisze:Huczaj,z toba jak z małym dzieckiem!
Dokładnie! Nie wiesz że każdy facet jest jak dziecko, z tym że dla mnie zabawką nie jest samochodzik wyścigowy tylko czekan, a dla innych wypasiona komórka :D Aha i dopóki nie potknę się o kółko wzajemnej adoracji to go nie zauważe :)

A dla Michała mam kilka rad:

1. Zacznij zadawać mądrzejsze pytania niż "jak myślicie gdzie najlepiej jechać na wakacje"
2. Załóż włąsne forum lub kółko wzajemnej adoracji.
3. Wyluzuj
Awatar użytkownika
Smolik

Post autor: Smolik »

na każdym forum jest grupka ludzi (najczęściej grupa ludzi którzy odnajdują się w wirtualnym świecie bardziej niż w realnym) którzy się wzajemnie "wspierają", komplementują, itd. nie wspominając już o modach i adminach...

tylko tego akurat nie da się nikomu z takiego kółeczka wytłumaczyć, bo jak to ktoś kiedyś mądry powiedział

Nie tłumacz debilowi że jest debilem, bo nie zrozumie, dlatego że jest debilem.
Dokladnie się z tobą zgadzam,wyobraż sobie ,że kazali mi kiedyś przyjechać na jakieś tajne zgromadzenie celem inicjacji ( dla przykrywki nazwali to zlotem ) i kazali mi spożywac alkochol,mnie się to od razu wydało podejrzane ale uległem perswazjom,to jest jak sekta( pomyśl jednym z modów jest Mefistofeles no to czy to o czyś nie świadczy?) i trzeba z tym walczyć dlatego ja tu będę pisał do momentu aż prawda wyjdzie na jaw. A najgorsi są dwaj userzy o niku Manfred i Fenek normalnie chamy do kwadratu i na kółkach ,nieokrzesane oscypy,obym ich nie musiał spotykać w realu .
"Góry są środkiem, celem jest człowiek.
Nie chodzi o to aby wejść na szczyt, robi się to,
aby stać się kimś lepszym."
ODPOWIEDZ