Gdzie można pójść zimą i porobić ładne zdjęcia?
Czerwone Wierchy?
12-13 nocujemy w Murowańcu, czy ktoś orientuje się jak wygląda droga przez Boczań?
w tym czasie też powinnam być w Murowańcu, lub w tych okolicach. Droga przez Boczań pewnie jest przetarta bo masa ludzi tamtędy chodzi. A jak nie chcecie z jakiegoś powodu iść przez boczań, zawsze można się ponudzić idąc dol.Suchej Wody.Michał pisze:12-13 nocujemy w Murowańcu, czy ktoś orientuje się jak wygląda droga przez Boczań?
-np z Gubałówki lub trasy Gubałówka-Witów (albo wylot Dol. Chochołwskiej) przez Mietłówkę- "Jest też kilka pięknych i ciekawych szlaków. Najładniejszy z nich wiedzie na zachód od Gubałówki przez Butorowy Wierch i dalej grzbietem przez Mietłówkę aż do wsi Witów. Przez cały czas wędrówki roztaczają się ładne widoki na północy na pogórze Podhala, a na południu na panoramę Tatr z królującym w każdym miejscu Giewontem. Droga opada spokojnie opada w stronę Witowa. Turysta posiadający odrobinę wolnego czasu może zatrzymać się na chwilę wytchnienia jednej z wielu łąk i po kontemplować otaczające go krajobrazy.Michał pisze:Gdzie można pójść zimą i porobić ładne zdjęcia?
Czerwone Wierchy?
wróżę z ręki przez telefon,wiec dopowiem że ta zima to nawet ze śniegiem bedzieSmolik pisze:Wg. mojej przepowiedni za 2 tyg . będzie napewno zima.czy mamy na Forum jakiegoś proroka ?

Mówisz? I taka ze śniegiem? To ja już nie mogę się doczekać.ruda pisze:Wg. mojej przepowiedni za 2 tyg . będzie napewno zima
no przecie napisałam:Agaar pisze:ruda napisał(a):
Wg. mojej przepowiedni za 2 tyg . będzie napewno zima
Mówisz? I taka ze śniegiem? To ja już nie mogę się doczekać.
Asik pisze:wróżę z ręki przez telefon,wiec dopowiem że ta zima to nawet ze śniegiem bedzie
Ja rozumiem, że mój mózg może wariuje od sesji, ale żeby komp też?ruda pisze:Agaar nie no fajnie, że chcesz cytować moją wypowiedź tyle, że to nie moje słowa a Smolika
O kurde, Asik! Wierzę w Twoje wróżby. Oby się spełniły.Asik pisze:no przecie napisałam:
Ja miałem gdzieś tego linka, ale linka się zerwała i go wcięło.Michał pisze:masz jakiś link ?