powtorka z rozrywki
-
Koleszkowiec
-

panowie tak maja, jak sie pojawia ktos nowy w towarzystwie to czasem nie wiedza co powiedziecilona pisze:chylę czoła, błyskotliwe uwagi
tak wiec nie masz sie czym przejmowac
za to robic zdjecia w Tatrach jak najbardziej
jesli chcesz cos jeszcze pokazac, to smialo
taka tylko moja uwaga - bo poswiecilem zdjeciom troszke uwagi w ramach rekompensaty za niefortunne wypowiedzi kolegow, no i jako gospodarz - zalozyciel tematu: jesli interesuje Cie oczywiscie fotografowanie i uznasz, ze Ci to potrzebne - nieco mniej domykaj przeslone, bo po pierwsze nie ma takiej potrzeby, a po drugie jakosc zdjec nieco spada przy takich wartosciach jakie ustawilas
dzieki za pozdrowienia
Ilona, myśl pozytywnie. Dlaczego sądzisz, że pisząc "dla kontrastu" , miałem na myśli poziom fotek.ilona pisze:chylę czoła, błyskotliwe uwagi
Hipoteza, zweryfikuj - trafna lub nie.krzymul pisze:Może Ilona zobaczyła "napis" Mało zdjęć z Tatr i dorzuciła, by więcej było.
Również Cię pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
-
Mało zdjęć z Tatr
-

- Kontakt:
skad tys nabral tyle fot?
seryjnie cykales?
no i chocby z powodu tego, iz swiadomie badz nie, ale jednak jestes zwolenniczka "jedynie slusznego systemu" - jestes tu mile widziana

seryjnie cykales?
posiadanie aparatu z czerwonym akcentem przy uchwycie to nie byle coilona pisze:nie mam dobrego sprzetu
no i chocby z powodu tego, iz swiadomie badz nie, ale jednak jestes zwolenniczka "jedynie slusznego systemu" - jestes tu mile widziana
to - to raczej nie - tego typu smieszne uslugi chetnie oferuja uzytkownicy megaportali fotograficznych, ja to nawet nie do konca rozumiem znaczenia tych slowilona pisze:konstruktywną krytykę
-
Mało zdjęć z Tatr
-

- Kontakt:
to - to raczej nie - tego typu smieszne uslugi chetnie oferuja uzytkownicy megaportali fotograficznych, ja to nawet nie do konca rozumiem znaczenia tych slowilona pisze:konstruktywną krytykę
no szkoda, że nie chcesz się podzielic wiedzą
napisalas to w srode ok. 20 - to znaczy, ze zaliczasz sie do tych mieszkancow stolicy, ktorzy tego dnia nie musieli spedzac przy swieczce z powodu braku pradu - jestes prawdopodobnie "lewobrzezna" - choc tez niekoniecznie
jesli tylko moge Ci w czyms pomoc, to prosze bardzo, ale krytykowac Cie, nawet konstruktywnie, nie zamierzam
jesli tylko moge Ci w czyms pomoc, to prosze bardzo, ale krytykowac Cie, nawet konstruktywnie, nie zamierzam
- chwiloonia
-