...brzuszek , brzuszek miałem na myśli , ...ale masz rację brzuch by przeszkadzał w gawedzeniu i hasaniu.Olusia pisze:krzymul napisał(a):
...też jescze nie opada.
To tym lepiej... więc taki stary nie jesteś happy czyli po górach hasać i gawędzić możesz
wielbłąd
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Zasłyszane przed chwilą w radiu:krzymul pisze:Kurna, czarny?....to jakaś superperwersja.leo pisze:MiG napisał(a):
Kurka, chyba jakaś większa perwersja...
a tam....standardzik...ten drążek nie jest różowy..nie nie.. wink![]()
"Czym się różni erotyka od perwersji? Erotyka jest wtedy gdy używasz piórka, perwersja - jeśli w grę wchodzi cały kurczak"
-
Aleksandra
-

Ja tak na króciutko między emocjami ( a co siatkę oglądam ).

...i tu jesteś w błędzie.Olusia pisze:jak tak dalej pójdzie to jednak nikt się nie zdecyduje zaopiekować mną na szlaku
a i niedźwiedzie, zaczynają swoje jesienne harce... , a apetyt teraz maja , oj mają.Smolik pisze:W górach jest rykowisko, trzeba być czujnym
Pozdrawiam.
-
Aleksandra
-

A no zaczynają. Ja spotkałam nawet takiego 1,5 tygodnia temu w drodze na Małołączniaka... Do śmiechu mi nie byłokrzymul pisze:a i niedźwiedzie, zaczynają swoje jesienne harce... , a apetyt teraz maja , oj mają. razz happy
krzymul pisze:MiG napisał(a):
to ryczą, i to jak!
(z radości) smile
...i plują, też...z radości. razz
na wielbłaąda on nie wyglądał
Tuzina nie potrzebuje, wystarczy mi jeden, względnie dwóchtym stwierdzeniem moja droga to pewnie zapewniłaś sobie tuzin "opiekunów", którzy chętnie się Tobą "zaopiekują" happy
krzymul pisze:Ja tak na króciutko między emocjami ( a co siatkę oglądam ).
Ciężko z nami. Póki co 1:1
...to dopiero będzie, znowu holenderki.Olusia pisze:Ciężko z nami
...i co ?, i co ?....Olusia pisze:Ja spotkałam nawet takiego 1,5 tygodnia temu w drodze na Małołączniaka...
...fajny był ?
Rozumiem, małe przejęzyczenie...Olusia pisze:Do śmiechu mi nie było
...normalkaOlusia pisze:wystarczy mi jeden
...a to już perwersjaOlusia pisze:względnie dwóch
...dobra na wzmocnienie, gdyby osłabli.Olusia pisze:mogę się podzielić... hmm... czekoladą?
...przecież wszyscy wiemy, że łażenie po górach wyczerpuje.
Pozdrawiam.
-
Aleksandra
-

Damy radę!krzymul pisze:...to dopiero będzie, znowu holenderki.
pewnie... szczególnie że serce biło mi niemiłosiernie kiedy on przeciągał się na szlakukrzymul pisze:...i co ?, i co ?....
...fajny był ?
ej no co Ty? nie próbowałeś nigdy?krzymul pisze:...a to już perwersja
ze mną? nigdy!krzymul pisze:..dobra na wzmocnienie, gdyby osłabli.
znasz z autopsji?ruda pisze:to lepiej się zaopatrz w duże ilości tej czekolady
...przyspieszone bicie serca, wypieki na twarzy i ON, ....ten włochaty, dobrze zbudowany z wypiętym torsem, muskularny i leniwie przeciągający się po wyjściu z koliby..... misiaczek.Olusia pisze:serce biło mi niemiłosiernie kiedy on przeciągał się na szlaku
...ech Ty nieśmiały podlotku.Olusia pisze:żeby mu fotę pstryknąć i zwiać
Olusia pisze:co Ty? nie próbowałeś nigdy?
Olusia pisze:ze mną?
Olusia pisze:mam energii za dwóch
Pozdrawiam.
Ciekawe co by zrobił jakby mu przemokły buty w czasie tej obiecanej wycieczki na MięguszaOlusia pisze:ale mam całe mokre buty bo ratowałem dziś jakąś dziewczynę ze strumienia. Chyba chcicała zdjęcie robić, poślizgnęła się i wpadła. Nawet nie podziękowała tylko uciekła a mi zostały mokre buty. Nigdzie iść nie mogę, muszę wyschnąć... Ale jak wyschnę to zabiorę Cię na Mięgusza...
Taki doświadczony człek i nie potrafi butów przez noc wysuszyćOlusia pisze:Pobudka o 6 i w góry. "Wielbłąd" miał jeszcze mokre buty i nie mógł z nami pójść.
Co za filtry tu idą Olusi i Krzymula.
Coś się kroi.
Coś się kroi.
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek
[galeria zdjęć] http://picasaweb.google.com/103556764021884049151
Nie każdego muszę omotać, nie każdego chcę.
"pamiętaj jak Ci praca lub jakieś studia przeszkadzają w chodzeniu po górach to rzuć to w diabły" Fenek