hehe..współczuję tym klubowiczom..Izabela pisze:Czy też dołączysz do tych "witaj w klubie"?
..i bardzo dobrze że jest z "innej bajki", i Mefi -nie daj się, bądź z innej bajki, bo to czasy dzisiejsze są chore i ludzie się naprawdę pogubili, cytując "pomieszały się im języki"..jeżeli tak czujesz to masz prawo żeby wg tych zasad postępować..i nikomu nic do tego...Zakochani w Tatrach pisze:Z Twoimi poglądami - w dzisiejszych czasach - jesteś faktycznie z innej bajki, można nawet powiedzieć, że ze starej baśni...
..zaraz mi pewnie ktoś powie że teoretyzuję...tak się składa ze akurat nie tylko, ale nie chce mi się na forum tematu (rozmawiać na te dość poważne sprawy z ludźmi których osobiście nie znam)
a co się bedzie innymi przejmował..prawda jest taka że kazdy z nas błądzi, i niestety kochani, nie nam jest dane oceniać czy ktoś jest ze starej czy nowej bajki,Zakochani w Tatrach pisze:Mefi, a ja Cię podziwiam za to, że tak stanowczo bronisz swoich poglądów mimo, że wszyscy zabierający głos w tej sprawie mają zupełnie inne..
podsumowując: każdemu wolno jakiś swój własny świat sobie wyobrażać, idealizować...według zasad które mu pasują...i nie nam tworzyć jakiekolwiek klasyfikacje i oceniać innych..niestety, drodzy śmiertelnicy...
także Mefi, nie daj się i bądź konsekwentny..
a do "klubu" trafiają specyficzne osobowości..jakie? wystarczy dobrze sięrozejrzeć..
pozdrawiam wszystkich!