warunki

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

WojtekPoz pisze:Dopiero w piątek trochę wysoko posypało.
W sobotę takoż, za to w niedziele cała swiezyzna wytopiła sie przed 10.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
WojtekPoz

Post autor: WojtekPoz »

No niedziela całkiem ładna :) w sobotę były plany na Rysy ale wycofaliśmy się pod Bulą pod Rysami jak zobaczyłem jak kobieta pojechała i się poturbowała. Ogólnie zimno w sobotę jak cholera
Awatar użytkownika
WojtekPoz

Post autor: WojtekPoz »

Bym zapomniał jak ktoś się wybiera do Morskiego Oka to odradzam, to co się tam dzieję w weekendy to po prostu koszmar :O Droga gospodarcza do Starej Roztoki w weekend przypomina pielgrzymkę, masa śmieci puszek, ludzie z wózkami wnoszący po 4 osoby wózek z dzieckiem do wodogrzmotów. Ludzie idący cała szerokością szlaku których nie obchodzi to że ktoś schodzi.
A już najbardziej rozwaliły mnie pytania przy tzw skrótach co by nie obchodzić asfaltem serpentyn, czy tędy też się dojdzie do Morskiego.
Ogólnie traumatyczne przeżycie :x
świster

Post autor: świster »

WojtekPoz pisze:A już najbardziej rozwaliły mnie pytania przy tzw skrótach co by nie obchodzić asfaltem serpentyn, czy tędy też się dojdzie do Morskiego.
Mówisz -nie - i zmiejszasz tłum na szlaku :D
Odnośnie drugiego pytania - które się słyszy najcześciej - zawsze odpowiadam - "dwie godziny" ;)
madziula24

Post autor: madziula24 »

świster pisze:Magula, pogoda na sierpień ma być na mur beton, nie ma innej możliwości.
Końcówka czerwca będzie deszczowa, bo jakoś ten śnieg musi stopnieć lipiec burzowy a w sierpniu będzie piknie
No i cudownie Świster ;) Napisaliśmy wspólną prognoze pogody, bo ostatnio mówiłam to samo :) Jak wierzą w to 2 osoby to pogoda będzie :)
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.

Anna Kamieńska
Awatar użytkownika
tommer91

Post autor: tommer91 »

madziula24 pisze:No i cudownie Świster wink Napisaliśmy wspólną prognoze pogody, bo ostatnio mówiłam to samo smile Jak wierzą w to 2 osoby to pogoda będzie smile
Ty mnie nawet nie wkurzaj, bo wtedy kiedy jadę nie może być deszczowo :P
Don't shit, where you eat
madziula24

Post autor: madziula24 »

tommer91 pisze:Ty mnie nawet nie wkurzaj, bo wtedy kiedy jadę nie może być deszczowo
Wiesz taki był układ :P Ktoś się musi poświęcić, ja w zeszłe wakacje miałam powódz ;)
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.

Anna Kamieńska
ODPOWIEDZ