W sobotę takoż, za to w niedziele cała swiezyzna wytopiła sie przed 10.WojtekPoz pisze:Dopiero w piątek trochę wysoko posypało.
warunki
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Bym zapomniał jak ktoś się wybiera do Morskiego Oka to odradzam, to co się tam dzieję w weekendy to po prostu koszmar
Droga gospodarcza do Starej Roztoki w weekend przypomina pielgrzymkę, masa śmieci puszek, ludzie z wózkami wnoszący po 4 osoby wózek z dzieckiem do wodogrzmotów. Ludzie idący cała szerokością szlaku których nie obchodzi to że ktoś schodzi.
A już najbardziej rozwaliły mnie pytania przy tzw skrótach co by nie obchodzić asfaltem serpentyn, czy tędy też się dojdzie do Morskiego.
Ogólnie traumatyczne przeżycie
A już najbardziej rozwaliły mnie pytania przy tzw skrótach co by nie obchodzić asfaltem serpentyn, czy tędy też się dojdzie do Morskiego.
Ogólnie traumatyczne przeżycie
-
madziula24
-

No i cudownie Świsterświster pisze:Magula, pogoda na sierpień ma być na mur beton, nie ma innej możliwości.
Końcówka czerwca będzie deszczowa, bo jakoś ten śnieg musi stopnieć lipiec burzowy a w sierpniu będzie piknie
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
-
madziula24
-

Wiesz taki był układtommer91 pisze:Ty mnie nawet nie wkurzaj, bo wtedy kiedy jadę nie może być deszczowo
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska