Izabela pisze:zrobiłaś to poprzez swoje fotografie
Dziękuję
Izabela pisze:która uznaje tylko wysokie Tatry, bo te jedynie mozna jej zdaniem jeszcze nazwac górami. W innych w ogóle sie nie widzi.
Jeśli ta pani himalaistka miała do czynienia całe życie z górami wysokimi, to nawet się nie dziwię, że dla niej tylko takie się liczą.
Wysokie mają w sobie coś fascynującego i jak już człowieka "złapią" - to na amen.
Ja też już dawno 20 lat skończyłam, a ciągnie mnie tam nie do opanowania.....i nie dla szpanu, ani udowadniania czegokolwiek sobie czy innym (bo z tego już wyrosłam) , tylko dla NICH.
Możliwość wędrówek po tatrzańskich szlakach wprawia mnie w stan najwyżej szczęśliwości - i na razie nawet nie chcę się stresować myślami, że kiedyś tam nie będę mogła pójść.
Przecież nadejdzie taki czas - i raczej prędzej, niż póżniej.
Dlatego właśnie wykorzystuję do maksimum czas, który jeszcze pozwala mi na luksus częstego pobytu w przepięknych Tatrach.
A inne góry....wszystkie mają swój urok, są poprostu tylko inne i tak samo warto je poznać bliżej.
Pieninami jestem zachwycona i już na jesień planuję tam wrócić, a może i zimą się uda...
Napisałaś kiedyś świetną relację z Niznych, narobiłaś mi wielkiej ochoty - pomału się przymierzamy i do tamtych stron

.
Izabela pisze:Do dziś mam dylemat, czy jej współczuc czy podziwiac?
Ja bym jej raczej współczuła, bo jednak trochę straciła nie poznając wielkiej urokliwości niższych gór.
Izabela pisze:Fajnie było sobie poczytac Twoja relację - już się tam pakuję!
Cieszę się bardzo.
Życzę miłego pobytu i wspaniałej pogody.
Pozdrawiam również.
Ala

.