MAJOWY SKOK W BOK...
- Zakochani w Tatrach
-

Szkoda, pisałeś, że będziesz w tym samym czasie i nawet trochę się rozglądałamBarek pisze:No wlasnie cale Pieniny...zaluje ze nie udalo mi sie pojechac w tym roku...;/
Turystów było niewiele, trochę szkolnych wycieczek - a na niektórych szlakach całkiem puściutko i cichutko - super...
Koniecznie, jesień tam pewnie cudna, kolorowa - wyobrażam ją sobie....Barek pisze:Kurcze moze na jesien uda sie wyskoczyc...
a pod koniec września mam nadzieję, że ją na własne oczy zobaczę
Na Photoshopie znam sie tak samo jak na mechanice samochodowej - jest to dla mnie "czarna dziura"krzymul pisze:.... w Photoshopie ?
Szarotka pisze:Jestem pod wrażeniem! W relacji jest dosłownie wszystko co raduje górołaza Nie marnujecie ani sekundy na wyjazdach
No faktycznie, czasu nie marnujemy - wprost do przesady
Niewiele brakowało, żebyśmy Krościenka nie poznali, bo nie było kiedy
Wyszliśmy trochę pod wieczór, po powrocie z wycieczki rowerowej, bo mimo przejechania 40 km nie byliśmy zmęczeni i nogi nie bolały.
Jedyna okazja - po całodniowym łażeniu po górskich szlakach, nic by mnie nie skusiło do wyjścia z chałupy.
Warto - mimo, że w wakacje na pewno nie będzie tam tak spokojnie, jak teraz.slax pisze:Widoki piękne. Byłem tam dwa lata temu i w tym roku w wakacje też się tam wybiorę
dziękiraco pisze:bardzo fajna relacja.
pozdrawiam wszystkich.
Ala
Zakochani w Tatrach
- Zakochani w Tatrach
-

Wyczytałam na tablicy informacyjnej, że są to sosny reliktowe, mają około 500 lat i jest ich tam więcej. Ta jedna jest najbardziej fotogeniczna, ale na innym moim zdjęciu z Trzech Koron widać dwie pozostałe, też ciekawe, ale trudne do sfotografowania.Janek pisze: ta sosna na Sokolicy - 50 lat temu była taka sama.
Trzeba byłoby zejść ze szlaku i podejść bokiem, żeby je ładnie ująć.
Niestety, na tablicach wypisany jest też apel do honoru i godności turystów, żeby tego nie robić, a mnie za czasów słusznie minionych wpojono znaczenie tych słów
Smolik pisze:Ha zdrajcy Pienin się wam zachciało,na łatwizne idziecie
I jeszcze na Gorce łakomymi i zachłannymi oczami patrzyliśmy....
Nie starczyło czasu, ale jesienią pewnie i tam nas poniesie.
A czy łatwizna.....hm....w porównaniu do Tatr to tak, ale niektórych odcinków szlaków w takich łagodnych górach się nie spodziewałam.
Zaraz w pierwszym dniu nabrałam szacunku do Pienin
Ala
Ostatnio zmieniony pn 01 cze, 2009 przez Zakochani w Tatrach, łącznie zmieniany 1 raz.
Zakochani w Tatrach
- Zakochani w Tatrach
-

- Zakochani w Tatrach
-

- Zakochani w Tatrach
-

- Zakochani w Tatrach
-

Zakochani w Tatrach pisze:[Szkoda, pisałeś, że będziesz w tym samym czasie i nawet trochę się rozglądałam. Turystów było niewiele, trochę szkolnych wycieczek - a na niektórych szlakach całkiem puściutko i cichutko - super...Warto - mimo, że w wakacje na pewno nie będzie tam tak spokojnie, jak teraz.
No niestety,nie wyszlo,a samemu wolalem juz jechac na dwa dni w Tatry...choc gdybym byl,tez bym sie pewno rozgladal za wami
Co do turystow w okresie letnim,to sami zerknijcie na kilka fot sprzed 2 lat z sierpnia :)choc moze ogladaliscie ta relacje
http://www.tatry.inspiration.pl/viewtopic.php?t=4085
...naprawde ludzi jak na lekarstwo,i bardzo fajnie,pryznajmniej nikogo sie nie przejechalo
Pozdrawiam i do zobaczenia kiedys na szlaku.
Bartek.
- Zakochani w Tatrach
-

Relacja bardzo fajna - kilka miejsc znajomych.... dzięki za linkBarek pisze:moze ogladaliscie ta relacje
Eh.....żeby tak mieć o połowę lat mniej, to też na taką wycieczkę byśmy się wybrali - super sprawa, bardzo mi się podoba
Mam nadziejęBarek pisze:Pozdrawiam i do zobaczenia kiedys na szlaku.
Pozdrawiam również.
Ala
Chciałbyś....świster pisze:Jak zawitacie w Tatry następnym razem to one ze złości Was poczęstują gradobiciem, burzami, błyskami, a jak im już gniew przejdzie to się ze smutku rozpłaczą i nie wpuszczą na swój teren słonka przez cały tydzień
Zakochani w Tatrach
musicie koniecznie wpisywac sie w grafik wyjazdów...zeby nie planowac wyjazdu w tym samym terminieZakochani w Tatrach pisze:świster napisał(a):
Jak zawitacie w Tatry następnym razem to one ze złości Was poczęstują gradobiciem, burzami, błyskami, a jak im już gniew przejdzie to się ze smutku rozpłaczą i nie wpuszczą na swój teren słonka przez cały tydzień
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
cóż dodać po tylu miłych komentarzach...?
PIĘKNIE po prostu PIĘKNIE!
wspaniała jak zwykle relacja i super , że dużo klimatycznych zdjęć
po obejrzeniu i przeczytaniu jak bym dostała powera do pracy
no i temat rozwinął się co najmniej jak czerwone piwonie w ogrodzie mojej przyjaciółki
i wcale się nie dziwię i szczerze powiem tak : czego jak czego ale wolnego czasu to po prostu Wam zazdroszczę
serdecznie pozdrawiam i gratuluję udanego wyjazdu
Ala
PIĘKNIE po prostu PIĘKNIE!
wspaniała jak zwykle relacja i super , że dużo klimatycznych zdjęć
po obejrzeniu i przeczytaniu jak bym dostała powera do pracy
no i temat rozwinął się co najmniej jak czerwone piwonie w ogrodzie mojej przyjaciółki
zdradziłam i ja , ale zdrady bywają i słodkie i słoneczneZakochani w Tatrach pisze:Zdradziłam Tatry……tak się czasem w maju zdarza…
i ja teżZakochani w Tatrach pisze:A Tatry….. pojedziemy tam tak szybko, jak tylko będzie możliwe
i wcale się nie dziwię i szczerze powiem tak : czego jak czego ale wolnego czasu to po prostu Wam zazdroszczę
serdecznie pozdrawiam i gratuluję udanego wyjazdu
Ala
jaka impreza ? nic o tym nie wiem
..życie jest piękne
..życie jest piękne
Wydzieliłam temat do viewtopic.php?t=6071
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."