w zachodnich,praktycznie pojedyncze platy w zlebach badz stokach pn,a w wysokich mam tylko zdj z rejonu Hali...
raki i czekan napewno przydadza sie na wiekszosci pn stokow,czyli:zawrat,kozia no i rysy,chlopek...
Janek pisze:Tiaa, Alpy - to byłaby łatwizna. Chcą Pireneje... masakra. Ja nawet nie wiem gdzie to jest a google na to hasło się zawiesza.
łeee tylko góry i góry. Rozszerz ofertę o przymulone jeziora, zakurzone muzea i inne galerie
Po co wertować dziesiątki książek i przedzierać się przez zawieszające się strony, w dodatku w obcych językach? LOL
@warunki
niech oddali się do następnej zimy to białe paskudztwo
WojtekPoz pisze:Pada to białe cholerstwo ale już w poniedziałek stopnieje i bardzo dobrze
Nie stopnieje:-(, wręcz przeciwnie- będzie tego świństwa więcej, my też jedziemy 7, a raczej 7 wcześnie rano będziemy na miejscu, a wyjedziemy pewnie jeszcze 6:-), czuję z noclegu w D5SP porobię dużo zdjęć z chmurami w roli głównej, nie myśląc już o planowanym wejściu na Orlą i Chłopka. Jak ktoś był w ten weekend w rejonie D5SP albo Moka to niech napisze o warunkach tam panujących.
Nie ma co gieroja grać na takie warunki jak sa w Tatrach teraz bez czekana i raków nie ma sie co brać no chyba że pośpiesznym na Kasprowy chce sie wyjechać a to inna sprawa.
Wiem żartuję Pogoda ma iść ku lepszemu.
Apropo pokazywali materiał z Kasprowego jak ludzie wczoraj w adidaskach pięknie jeździli po śniegu, głupota ludzka nie zna granic.
WojtekPoz pisze:Na kamerach internetowych zaczynają się pojawiać Tatry, może pogoda się poprawi
Cosik widać tylko rano, później jedno co widać na kamerach internetowych to same chmury:-( a wyjazd już za 3 dni . No chyba Wojtek że masz obraz z kilku tygodniowym opóźnieniem
Ja Wam dam koleżankę- kolega- jak wynika z nicku , Wojtek pisałeś że jedziesz 7, czyli raczej za 3 a nie za 2 dni. Jak ktoś będzie nocował 7-9 w piątce to będzie można jaką Tatrę wypić bo pogody na łażenie raczej nie będzie