Krokusy
-
madziula24
-

-
madziula24
-

może się spotkamykrzymul pisze:Ja będę we wtorek , zostaw mi troche Madziula , nie "wyfoć" wszystkich.
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
-
madziula24
-

Hmm.. A ja będę z czym ? Sama nie wiemkrzymul pisze:Dobra to przecieraj szlaki , ja będę z takim dużym niebieskim plecorem i w czrwonym HM
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
-
madziula24
-

My byliśmy tak jak pisałem wyżej. W sumie ze znajomych widziałem Basie Z ale śmignęła w takim tempie w dół że nawet się mi nie chciało biec z nią bo młody akurat wtedy za balast na moich ramionach robił :-D
Trochę mnie wyjście w tym roku zdrowia kosztowało bo Karol z roku na rok cięższy :-D

krokusów było wtedy duuużo, chyba trafiliśmy we właściwym momencie

Karolek jak to Karolek - zachwycony na maksa :-D

Wycieczka się udała - trochę poszliśmy co prawda w koszty
100 pn nagrody i 4 pkt karne w jedną stronę ( dobrze że za Czarnym Dunajcem stali bo jak by stali przed to bym właśnie żonę z jakiegoś transportu na galery odbijał ) no i w drodze powrotnej rozsypany termostat w efekcie czego wracałem sam samochodem z rozkręconym ogrzewaniem na maksa i szybami opuszczonymi w dół w ramach chłodzenia zastępczego :-D
No i nauczka ostateczna - nie pokazuj 2 letniemu dziecku jak działa camelbag bo wypije wszystko co jest w środku (2 litry - gdzie mu sie tyle mieści ????) a ty będziesz zdychał z pragnienie
Trochę mnie wyjście w tym roku zdrowia kosztowało bo Karol z roku na rok cięższy :-D

krokusów było wtedy duuużo, chyba trafiliśmy we właściwym momencie

Karolek jak to Karolek - zachwycony na maksa :-D

Wycieczka się udała - trochę poszliśmy co prawda w koszty
No i nauczka ostateczna - nie pokazuj 2 letniemu dziecku jak działa camelbag bo wypije wszystko co jest w środku (2 litry - gdzie mu sie tyle mieści ????) a ty będziesz zdychał z pragnienie
-
madziula24
-

-
madziula24
-

Oczywiście jestem tego świadomaandy67 pisze:No fakt - grunt to refleks
Ale chciałem dobrze
A co do krokusów - Pewna starsza Pani zerwała w Chochołowskiej jednego i nawet tego nie ukrywała, gdy jakiś pan zwrócił jej uwagę ona stwierdziła " Przecież mam takie same w ogródku " .
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
-
madziula24
-

A w niedziele tydzień temu było takAura pisze:W Chochołowskiej już prawie po krokusach, ich miejsce zajęły pierwiosnki

Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
-
madziula24
-