Iwona pisze:Mam prośbę do autora zestawu 4, żeby na PW podał mi gdzie są zrobine jego zdjęcia.
Ha, mnie to też zastanawia. Skansen rzecz jasna bo normalnie na polskiej wsi tak utrzymanych strzech się nie zobaczy - widziałem natomiast w Bawarii i to wcale nie np. w agroturystyce.
Iwona pisze:Chętnie bym oddała głosy na więcej niż 3 prace.
No właśnie, poddajmy to pod dyskusję, tym bardziej, że monopol na zagarnianie prawie całej puli przez tylko dwóch autorów może wprawiać w kompleksy.
Od początku głosowania wzięło w nim udział 14 osób - to trochę więcej niż ilość autorów. Równocześnie w czasie ostatniej doby stronę odwiedziło 54 osoby. Rozumiem, że ilość autorów jest taka jaka jest. Ale dlaczego tak mało głosujących?
W ostatnim doszłym do skutku "górskim konkursie" głosowało 21 osób czyli niewiele więcej.
Smuci ta obojętność. Nic dziwnego, że coraz mniej osób jest chętnych do wystawienia swych prac.
Jest temat następnego konkursu - WODA. Woda, wbrew pozorom ma sporo wspólnego z górami, jest również groźnym żywiołem. Mam nadzieję, że konkursu nie zdominują senne, zamglone jeziora.
PS.
Mam też nadzieję, że do 27 marca jakiś solidny sztorm się trafi.
Przypominam, że termin nadsyłania zdjęć na konkurs "Świat wokół nas #4" zbliża się dużymi krokami (27 marca). Wprawdzie jest już trochę zdjęć to jednak za mało aby być zadowolonym. Zapraszam! Zawziętym miłośnikom zdjęć wyłącznie górskich przypominam, że wody w górach nie brakuje.
Przypominam, że termin zgłaszania zdjęć do czwartej edycji konkursu mija 27 grudnia. Serdecznie namawiam odważnych do zmierzenia się z ostrą konkurencją.