Wyszedłem z podobnego założeniamefistofeles pisze:Przedwojenni narciarze mieli rację - pierwszy snieg nie nadaje sie do jazdy na nartach. Ale co zrobić gdy pierwszy snieg może byc ostatnim?

Gdyby nie to, że małpa jest taka malutka to tez bym nie miał - byłem zupełnie na lekko. ale widok tężni w zimowej szacie iście jaskiniowy. Tu więcej niemoich fotek: http://www.ino-online.pl/n.php?wiadomosc=8230&nr=1MiG pisze:Tylko fotek nie mam...
kto jeszcze? Ewa i Iwona?MiG pisze:dostałem 3 pozytywne odpowiedzi od Forumowiczów że są/byli na biegówkach
Kiedy dostałam smsa od MiGa, byłam na dość długim spacerze rozpoznawczym pokrywe śnieżną i możliwości narciarksiemefistofeles pisze:kto jeszcze? Ewa i Iwona?
mefistofeles pisze:kto jeszcze? Ewa i Iwona?
Niniejszym przyznaję się do popełnienia wspaniałej wycieczki biegówkowej po Lasach Drewnickich w towarzystwie niklosa - o czym zameldowałem MiGowi smsem. :] Czasu co prawda nie było zbyt wiele (ok. 3h) ale i tak udało się sporo przejechać - skutkiem czego bolą mnie dziś uda.MiG pisze:Może się sami/same zgłoszą
Podobnie jak ja - nie chciało mi się zabierać aparatu (ale trochę żałowałem). ;]MiG pisze:Tylko fotek nie mam...
A mnie ramionaMariusz pisze:skutkiem czego bolą mnie dziś uda.
Nikt jeszcze nie wpadł na pomysł, żeby się tam powspinać?mefistofeles pisze: widok tężni w zimowej szacie iście jaskiniowy. Tu więcej niemoich fotek: http://www.ino-online.pl/n.php?wiadomosc=8230&nr=1
No to się zgłaszam.MiG pisze:Może się sami/same zgłoszą
3h to całkiem nieźle. Ja byłem coś koło 1h 15 min. a i tak udało się przebiec Las Kabacki wzdłuż i wszerz. Za to przetestowałem, że zeschnięte liście wymieszane ze śniegiem dają całkiem niezły poślizgMariusz pisze: Czasu co prawda nie było zbyt wiele (ok. 3h) ale i tak udało się sporo przejechać - skutkiem czego bolą mnie dziś uda.

Iwona - z tego co widzę na IMGW (godz. 13:50), to idzie do ciebie fajna chmurka ze śniegiem:Iwona pisze:Wg prognoz u mnie miało padać dziś w nocy i od rana....śniegu brak