Tak się złożyło, że przyszła pora na zmianę nart.
Po sklepowych wizytach w dniu dzisiejszym mój wybór padł :
Rossignol Attraxion V .
Czy ktoś może powiedzieć jak ten model zachowuje się w praktyce ?
Od sprzedawcy usłyszałam dużo pozytywnych cech oraz wyczerpujące informacje na temat parametrów technicznych , ale najbardziej interesuje mnie jak się po prostu jeździ na tych nartach .
...nowe narty...:)
...nowe narty...:)
jaka impreza ? nic o tym nie wiem
..życie jest piękne
..życie jest piękne
-
madziula24
-

Moja koleżanka je ma. Podobno bardzo stabilne. Szybkość rozwijają dobrą ;] Ma je od tamtego sezonu i nie słyszałam, aby narzekała.. Dla początkujących się nie nadają :]
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
Ja do Rossignoli nie mam przekonania kiedys miałem i były tragiczne, od kilku lat jestem wierny marce Fischer.
Dla osób jeżdzących polecam zerie progresor bądź WC.
Osobiście jeźdzę na WC RC z zeszłego roku i nie zamienie ich na żadne inne, próbowałem róznych nart o podobnych parametrach innych firm i mi nie pasują.
Dla osób jeżdzących polecam zerie progresor bądź WC.
Osobiście jeźdzę na WC RC z zeszłego roku i nie zamienie ich na żadne inne, próbowałem róznych nart o podobnych parametrach innych firm i mi nie pasują.
"Przyjaciela nie opuszcza się nawet wtedy, gdy jest już tylko bryłą lodu"
Re: ...nowe narty...:)
Czy myślisz, że ktokolwiek, kto ma odrobinę pojęcia o nartach i jest choć odrobinę uczciwy odpowie Ci na takie pytanie?Ala pisze:Tak się złożyło, że przyszła pora na zmianę nart.
Po sklepowych wizytach w dniu dzisiejszym mój wybór padł :
Rossignol Attraxion V .
Czy ktoś może powiedzieć jak ten model zachowuje się w praktyce ?
Od sprzedawcy usłyszałam dużo pozytywnych cech oraz wyczerpujące informacje na temat parametrów technicznych , ale najbardziej interesuje mnie jak się po prostu jeździ na tych nartach .
Czy np ja (182cm, 85 kg, pomijając inne) odczuję, że fajnie to Ty też?
W ogóle to się da komuś mniej więcej doradzic klasę nart (wirtualnie) a co do konkretnych modeli to a) trzeba je znać b) trzeba widzieć tego komu się doradza. Znać parametry fizyczne, styl jazdy, poziom umiejętności, preferowane trasy.
Pozdrawiam,
Kuba
hmmm....dobrze odczytałeś intencje mojego pytania czy może ja wyraziłam się niezbyt precyzyjnie?KubaR pisze:Czy myślisz, że ktokolwiek, kto ma odrobinę pojęcia o nartach i jest choć odrobinę uczciwy odpowie Ci na takie pytanie?
tak czy siak kupiłam już te narty

zgadzam się z Tobą w zupełnościKubaR pisze:Znać parametry fizyczne, styl jazdy, poziom umiejętności, preferowane trasy.
dziękuję Magdamadziula24 pisze:Dla początkujących się nie nadają :]
jaka impreza ? nic o tym nie wiem
..życie jest piękne
..życie jest piękne