Izabela pisze:Natomiast uważam,że głosy krytyki wobec fotografii służącej wszelkiego typu relacjom, którymi po prostu dzielimy się z innymi przy sposobności - są niedopuszczalne Rozumiem też ,ze można lubić swoje fotografie, bez względu na to jakie są.Co z tego,że ktoś niby ma prawo, jak się wyraził, je skrytykować? Niepokojące jest to,że musi z tego prawa skorzystać.
masz racje,bo to nie konkurs fotograficzny jest,ale juz to powiedzialem wielokrotnie,
mam nadzieje ze sie zakochani nie obrazili ,
Janek pisze:Nie podzielam ostrej opinii Catotensee czy jak tam jemu jest, ale trochę racji to on ma
jeszcze raz Janek najpierw jedno c potem dwa aa nastepnie t chwila przerwy dwa wdechy i dalej sliczne dwa oo jedno s i ostatnie dwa ee ,napisz sto razy jutro sprawdze
caatoosee pisze:jeszcze raz Janek najpierw jedno c potem dwa aa nastepnie t chwila przerwy dwa wdechy i dalej sliczne dwa oo jedno s i ostatnie dwa ee ,napisz sto razy jutro sprawdze
tak jest plose pana plofesola, sto razy za duzo, mogę tyle ile mam palusków.
manfred pisze:Nie wiem kim jesteś caatoosee Czy jesteś jakimsik wilkiem górskim albo wyjadaczem albo tak jak ja doświadczonym skałołazem ale wiem że masz prawo wygłosić swoją opinię
nie mam trzech palcow,reszte sobie mozesz wyobrazic
widze ze zanasz sie na gieldzie ,mozna teraz fajnie zarobic na gory przy takich skokach mam nadzieje ze jestes do przodu,a ciekawi mnie czy wiesz co oznacza caatoosee jak juz tak wyczailas ze to gieldowy nick
caatoosee pisze:mam nadzieje ze sie zakochani nie obrazili
- Nie, nie obraziłam się, nie ma o co.
Miałeś prawo wyrazić swoje zdanie i z niego skorzystałeś - w sposób, jaki uważałeś za właściwy.
Wprawdzie większość osób dyskutujących miała inny pogląd na ten temat, ale cóż - to kwestia.... hmm..... nazwijmy to - wyczucia, czy wrażliwości...