ba! i to jakie śniadanie! Ludzie, normalnie w szoku byłam.Świeży ogórek,pomidorek, jajeczko,ser,salami i pomysleć,że to wszystko wnoszą tam na plecach, a w naszej Piątce to nawet zup nie byłoDorian pisze:a rano przygotowali nam śniadanie które jest w cenie noclegu
Śpiwory, karimaty, raki...
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
nooo i nawet Ktos przyniósł to sniadanie prawie do "łóżka"Dorian pisze:a rano przygotowali nam śniadanie
Dodane po 2 minutach:
qrcze,czy ja powinnam cos pamietac?Iwona pisze:Dorian napisał(a):
Nie będe sie chwalił ale Asia jest w temacie tak że na nią licze że coś wyskrobie
tiiaaaa, no i nie upilnowałam...
Dorianprzedyskutujemy ta sprawe na gg i jutro obiecuje cos "wyskrobac"
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
Moze chodzi o to by turystom za lekko nie bylo? Zarowno Teryho jak i Piatka maja podobny klimat i wg mnie wypominanie, ze nie bylo zupy w Piatce moze byc zle odebrane. O ile sie nie myle zawsze mozna tam dostac bigos, a tego nie znajdziesz w Teryho...Iwona pisze:...a w naszej Piątce to nawet zup nie było
a niech sobie będzie źle odebranewypominanie, ze nie bylo zupy w Piatce moze byc zle odebrane. O ile sie nie myle zawsze mozna tam dostac bigos, a tego nie znajdziesz w Teryho...
ależ wszystko pamietamyaj71 pisze:ktoś czegoś nie pamieta?hehehe
------------------------------------------
Mam kolejne pytanie..tym razem odnośnie raków. Podczas podchodzenia w nich na Marmoladę robiły mi brzydkiego psikusa-nie tylko mi-koledze też. Podczas marszu przestawiała się wielkość raka,co kończyło się poluzowaniem i spadaniem z nogi
Za chiny nie mogłam wyczaić jakim cudem ów regulator z oczkami przeskakuje
Koledzy sugerowali,że jak się już dopasuje kupione raki do butów to należy nadmiar owego "regulatora z oczkami" obciąć
Podobno jest to sugestia producenta...ja niestety nigdzie takiej informacji nie znalazłam
....a wystarczyłoby,żeby była śrubeczka do przykręcenia i po sprawie. Co o tym myślicie?
http://search.ebay.de/search/search.dll ... Steigeisen
zobaczcie po ile można kupić raki na niemieckich aukcjach, i to nie pierwszy raz widze tam taki tani sprzęt turystyczny.
zobaczcie po ile można kupić raki na niemieckich aukcjach, i to nie pierwszy raz widze tam taki tani sprzęt turystyczny.
A kupowałeś coś na tym niemieckim ebayu?prezes pisze:i to nie pierwszy raz widze tam taki tani sprzęt turystyczny.
Bo jak już kilka razy kupowałem. Wszystko tam jest tanie do ostatnich 5ciu minut, a potem to ceny rosną w zastraszającym tępie.
Żeby kupić taniej to trzeba obsewować, obsewować i mieć szczęście żeby inni to przegapili.
Że o koszcie przesyłki do polski niewspomne.