A ja mam w 2 gim pacjenta, który nie wie co to czasownik.. Jakoś nie, żebym go specjalnie pytała i pogrążała..Hannibal pisze:ja miałem pacjentów z gimnazjum na korkach, którzy też mieli problemy z tabliczką mnożenia
niebezpieczny zawod
-
madziula24
-

Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
A wie przynajmniej że mówi prozą ?madziula24 pisze:A ja mam w 2 gim pacjenta, który nie wie co to czasownik.. Jakoś nie, żebym go specjalnie pytała i pogrążała..Hannibal pisze:ja miałem pacjentów z gimnazjum na korkach, którzy też mieli problemy z tabliczką mnożeniaSamo wyszło..
Każdemu jego Everest...
-
madziula24
-

Powiem tak, omijam go na korytarzu, bo się boję ;] Nie codzień słyszę od 14 latka, że czasownik to "kto?co?"andy67 pisze:A wie przynajmniej że mówi prozą ?
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
Dziś rano podano, że w jakiejś szkole zawodowej (nie dosłyszałem z łazienki nazwy miejscowości) nauczycielowi dosypano do szklanki z jego napojem silnych leków psychotropowych. Nauczyciel jest w szpitalu.
Madziula i inne belfry - pilnujcie swoich herbat, kaw itd. Najbezpieczniejsza chyba wódeczka z piersiówki.
Madziula i inne belfry - pilnujcie swoich herbat, kaw itd. Najbezpieczniejsza chyba wódeczka z piersiówki.
Jestem gorszego sortu...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
-
madziula24
-

Biedny Huczaj, nie wie co to czasownik ;] Może ktoś Ci objaśni :] Ja się nie pastwię, jak już mówiłam, dla jego dobra omijam Go szerokim łukiem. Tyle, że trudno tego dokonać, bo jest w grupie "palaczy".Huczaj pisze:Ja też nie wiem i co? Sie nad chłopem będziecie pastwić
Ja to sie chyba naprawdę powinnam pilnować. Co prawda herbaty nie piję, ale moja kawa jest wszędzie :]Janek pisze:Madziula i inne belfry - pilnujcie swoich herbat, kaw itd. Najbezpieczniejsza chyba wódeczka z piersiówki.
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
Chciałbym tak. U mnie max to jest 2. W praktyce to np się wykorzystuje tylko na takich przedmiotach, z których pytają, a takich jest bardzo mało. Tylko na nich zwykle to już we wrześniu, a w 2. semestrze lutym są wykorzystane wszystkieuczeń może być 6 razy nieprzygotowany zanim dostnaie jedynke
Don't shit, where you eat
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Nieprawda. Lubi się nauczycieli, którzy na to zasługują. Taki nauczyciel, co nie wymaga wcale i olewa wszystko jest po prostu olewany, a z lubieniem to nic wspólnego nie ma. Są za to nauczyciele, w których pracy wręcz czuć, że lubią to robić. Takich nauczycieli się naprawdę lubi, mimo że wymagający są. Jest jeszcze grupa, którzy wymagają, ale nie uczy. Do takich nauczycieli zostało stworzone np.A poza tym nie chciałbys. Jak się chodzi do szkoły to sie lubi nauczycieli co nie wymagaja, ale potem gdy ta wiedza zaczyna być potrzebna doceniasz tych surowych.
Don't shit, where you eat
- mefistofeles
-

- Kontakt:
pilnujemy, pilnujemy...Janek pisze:Madziula i inne belfry - pilnujcie swoich herbat, kaw itd. Najbezpieczniejsza chyba wódeczka z piersiówki.
tudzież grzaniec galicyjski w termosie..
a to prawda....młodzież to też ludzie i po ludzku należy traktować...tommer91 pisze:aki nauczyciel, co nie wymaga wcale i olewa wszystko jest po prostu olewany, a z lubieniem to nic wspólnego nie ma.
z doświadczenia własnego choc niedługiego wiem że kreatywność wszelkiego rodzaju cenną cechą jest w tym zawodzie i to niezależnie od branży...
-
madziula24
-

Lubią to wtedy, gdy masz podejście.. Gdy popilnujesz na dyskotece, załatwisz ją w dwa dni.. ;]leo pisze:a to prawda....młodzież to też ludzie i po ludzku należy traktować...
z doświadczenia własnego choc niedługiego wiem że kreatywność wszelkiego rodzaju cenną cechą jest w tym zawodzie i to niezależnie od branży...
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska
pilnować tez można na różne sposoby...wszystko sprowadza się do umiejętności rozmawiania..zaś cechą dobrej rozmowy jest umiejętność słuchania..obustronna...złożony temat..można by rozprawę całą napisać...każdy powinien mieć swoje wypracowane sposoby dotarcia do - mimo wszystko - ludzi...madziula24 pisze:Gdy popilnujesz na dyskotece, załatwisz ją w dwa dni.. ;]
-
madziula24
-

Jeżeli my dla nich jesteśmy ludzmi, to i oni dla nas starają się być.. Różnie im to wychodzi, ale zawsze..leo pisze:mimo wszystko - ludzi...
Anna Kamieńska
Anna Kamieńska