No, Panie i Panowie Mistrzowie Fotografii - jutro o godz. 24 nieodwołalnie kończy się czas nadsyłania zdjęć. Jeśli się boicie konkurencji to chyba słusznie bo ostatnio trochę przyszło takich co chyba już mają wygraną zapewnioną.
Janek pisze:No, Panie i Panowie Mistrzowie Fotografii - jutro o godz. 24 nieodwołalnie kończy się czas nadsyłania zdjęć.
Cholera, a miałem wybrane dwa takie fajne zdjęcia, ale gdzieś je zgubiłem pośród ton zdjęć na dysku. Zróbcie drugą odsłonę to może do tego czasu je znajdę...
manfred pisze:Wydrukował i obkleił swój garaż w sumie ma rację.
W garażu to ja mam takie zdjęcia... garażowe. A te konkursowe to właśnie przepuszczam przez Fotosika i wysyłam do "oberkomisarza" wystawy czyli Iwony i Ona umieści je w wątku do głosowania. Mimo "wytężonej" akcji zniechęcającej trochę ich jest.
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.
Iwony jeszcze nie ma - PW z zdjęciami dla Niej do umieszczenia jeszcze czeka w skrzynce.
A zatem - jeszcze jest szansa na wysłanie - DZIKA KARTA czeka! Wysyłać.
Przepraszam za opóźnienie "odsłonięcia" zdjęć. Od soboty czekają w skrzynce Iwony. Teraz jeszcze nie zostały odebrane. Widać Iwonę coś zatrzymało w Tatrach lub po drodze.
Ja z taką małą reklamacją Wiem że autorzy są anonimowi, ale znam kogoś, kto zna kogoś, kto wysłał trzy zdjęcia a w konkursie jest tylko jedno, pewnie gdzieś po drodze zaginęły bo były na dwa razy wysyłane. Jakbyś Janku mógł sprawdzić to ten ktoś będzie wdzięczny
"Czasem się leci ładnie, czasem się na dupę spadnie..." (P.Bukartyk)
Dragan pisze:Ja z taką małą reklamacją Wiem że autorzy są anonimowi, ale znam kogoś, kto zna kogoś, kto wysłał trzy zdjęcia a w konkursie jest tylko jedno,
Ja też znam kogoś kto wysłał dwa zdjęcia a w konkursie jest jedno