Mnich i Mnich Zadni

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

świster pisze:
Janek pisze:Mnie kiedyś dopadł o jedną literkę i wspólnie z jednym purystą chciał pozbawić reputacji.
Widać, że bardzo Ci to zaszło za skóre skoro przypominasz o tym częściej niż Lech o słynnej kartce :))
Panowie, ja Was proszę! Domyślam się, że chodzi Wam o jakieś wzajemne animozje z wiadomego forum ale "nie idzcie tą drogą"! Już kiedyś poruszałam ten temat, że nas-forumowiczów tatry.prv- nie interesują przepychanki z 321
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
świster

Post autor: świster »

Iwona pisze:Panowie, ja Was proszę! Domyślam się, że chodzi Wam o jakieś wzajemne animozje z wiadomego forum ale "nie idzcie tą drogą"! Już kiedyś poruszałam ten temat, że nas-forumowiczów tatry.prv- nie interesują przepychanki z 321
Tak tylko gwoli jasności, chodzi o "niejaśności" z tego forum. Zwróciłem mu uwage na źle napisaną nazwę tatrzańską a on rozpętam prawdziwą burze (chodzą słuchy, że prawie google padło ;) ) no i teraz od czasu do czasu mi to wypomina i jestem już dla niego prawie purystą.

pozdrawiam i obiecuje nie odpowiadać na te szczypanie.
świster

Post autor: świster »

Ania1 pisze:Ja tam widzę 5 osób w tej rozdzielczości na tym Mnichu
Przepraszam, ale jakoś mi z głowy wyleciało.
Jest tam (tzn ja widze) 8 osób. A co do pytań Janka o nazwiska to ja rozpoznaje tylko dwóch: PK i AM co to ponoć zadeklarowali chęć bycia nieśmiertelnymi :think: (na Mnichu) O tatuażach nic nie wiem :))

http://img443.imageshack.us/my.php?image=mnich2mc8.jpg
ODPOWIEDZ