Jakie to ma znaczenie dla wymowy mojego postu???Janek pisze:No nie tak, Olszański i Łabunowicz zginęli w trakcie ekspedycji TOPR, która szła już nie tyle na ratunek co po zwłoki tych turystów z Gdyni. Sprawa była wszechstronnie opisana w mediach oraz kontrowersyjnej książce Lecha Olszańskiego pt. Święte Krowy.
Tatry pod koniec roku
Ma. Ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o tamtych dwóch wypadkach (bo to były dwa wypadki) może dojść do wniosku, że Olszański i Łabunowicz tych Gdyniaków prowadzili i eo ipso do tego, że TOPR-owcy wyprowadzili ich na manowce.horolezec pisze:Jakie to ma znaczenie dla wymowy mojego postu???
Moim zdaniem błędem było odpowiadanie na pytanie ludzi, o których kwalifikacjach nie mamy pojęcia a pytanie nie brmi kędy lepiej na Halę Gąsienicową w lipcu - przez Boczań czy Jaworzynkę.
Prawidłowo odpowiedział Świster pisząc aby zapytali się o drogę swego INSTRUKTORA a o warunki DYŻURNEGO TOPROWCA. Tylko zaraz potem zbłądził pokazując te fotografie - po co kusić licho?
Pozostaje mieć nadzieję, że jak Montano z dziewczyną mimo wszystko pójdą to się nie zabiją.
Jestem gorszego sortu...
- mario_Scott
-

- mario_Scott
-

- mario_Scott
-

Janku! myśmy przynajmniej byliśmy i wspinaliśmy się a Ty gdzie wtedy byłeś???
A Ochlaptus a nie ochlapusy
to trochę masz racje. Trza by zacząć z tym powoli walczyć
No cusz ale taka robota. 
A Ochlaptus a nie ochlapusy
Ostatnio zmieniony pn 27 paź, 2008 przez mario_Scott, łącznie zmieniany 1 raz.
- mefistofeles
-

- Kontakt:
- mario_Scott
-

a jak bym powiedział, że mam ogromną ochotę na foczy tłuszcz, który wg Innuitów jest istną delicją?Janek pisze: No masz oryginalne gusta. Foki to... jakby to powiedzieć - panienki wiadomego prowadzenia... Ale skoro tak lubisz. Tylko kasa większa...
"Chwalić możnych tego świata za cechy, których nie posiadają, to tyle co drwić z nich bezkarnie"
-
madziula24
-