Sorry już nie będe Ci zaśmiecać postów swoimi mądrościami
chyba nie poczułeś się Manfred urażony tą... "mądralą"?
Mam spore braki w zakresie technik internetowych i co mam zrobić? Postanowiłam się oswoić i przyzwyczaić i korzystać z doświadczeń życzliwych osób Moja nieporadność jest raczej niewielka?
To miłe że zainteresowałeś się moimi znaczkami .....jesteś tu przecież na forum "starym wyjadaczem" a ja?......dopiero się rozglądam...i mam wrażenie że chcesz mi pomóc.....
Próby nadal będę kontynuować - może w koszu?.. tak będzie ekologicznie i nie będę zaśmiecać niczyich postów;) ...a w przeciwieństwie do innych cech pozytywnych : uporu i ambicji mi nie brakuje
tak czy siak poproszę o dalsze ...wskazówki
jaka impreza ? nic o tym nie wiem
..życie jest piękne
Hmmm zauważyłam dziś taką rzecz...Chciałam wysłać zdjęcie na konkurs, wrzucam do Image Shack i przypadkowo porównuję oryginał z tym co ukazuje mi się w liście do Janka na PW i widzę że to nie to samo zdjęcie. To, które "przechodzi" przez Image Shackjest o wiele bledsze, jakby wyprane z kolorów. Czy macie podobne wrażenia jeśli chodzi o wasze zdjęcia???
uszba pisze:Czy macie podobne wrażenia jeśli chodzi o wasze zdjęcia???
Nie mamy. W czym obrabiasz? Do jakiej postaci zapisujesz? Zrób inne jeśli powtórzy sie to samo wyślij mi to zdjęcie porównam obadam sprawę postaram się pomóc. Zdjęcie może być akt
manfred pisze:Nie mamy. W czym obrabiasz? Do jakiej postaci zapisujesz? Zrób inne jeśli powtórzy sie to samo wyślij mi to zdjęcie porównam obadam sprawę postaram się pomóc. Zdjęcie może być akt
Do tej pory też tego nie zauważyłam ale to zdjęcie jest takie...no nie mogę zdradzać tajemnicy bo poszło na konkurs