Jeśli ktoś miał przez moment nadzieję, że się dowie jak np. za 5 stów pojechać na treking do Nepalu a za 2 stówy na dwa tygodnie w Dolomitach to pewnie teraz będzie rozczarowany - takie rzeczy to tylko w Erze.
Nie poinformuję także o nowym gatunku wygodnych, trwałych, niezniszczalnych a w dodatku pięknych butach górskich bo takich to nawet w Erze nie ma.
Tajemnica, z którą się chcę podzielić to to, że wszyscy ci, którzy nie nadeślą choć jednego zdjęcia na konkurs "Świat wokół nas" trafiają na czarną listę i życia to tu już mieć nie będą, oj nie, i nie tylko ja się o to postaram, prawda (.....)? Kogo się tu ja przed chwilą pytałem, to ja wiem a wy się domyślacie i już wiecie, że łatwo nie będzie. Pan prezydent ma taką listę to i tutaj możliwa, wy, cholerne....Stokrotki.
Ostatnio zmieniony wt 21 paź, 2008 przez Janek, łącznie zmieniany 1 raz.
Janek pisze: wszyscy ci, którzy nie nadeślą choć jednego zdjęcia na konkurs "Świat wokół nas" trafiają na czarną listę i życia to tu już mieć nie będą, oj nie
mefistofeles pisze:
i co - pomogło?
POMOGŁO
Nie mam takich pięknych zdjęć jak niektórzy , ale gdybym miała trafić na Jankową "czarną listę" - to przyślę cokolwiek .