Artykuł z babskiego czytadła

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
Awatar użytkownika
Dragan

Post autor: Dragan »

Janek ma rację przykładów można by mnożyć wiele, Al Pacino, DeNiro, Duvall, Hopper, nawet Di Caprio w "krwawym diamencie", porównajcie go sobie z tymi rolami ślicznych chłopców, teraz jest znacznie ciekawszy.
"Czasem się leci ładnie, czasem się na dupę spadnie..." (P.Bukartyk)
Gość

Post autor: Gość »

Huczaj pisze:Mnie bardziej interesuje to dlaczego po 40 staje się bardziej atrakcyjny dla kobiet. Ale to chyba pytanie do kobiet..
Bardzo słusznie. Taki dwudziestolatek to mówiąc szczerze chce tylko dziewczynę przelecieć. I zaraz się rozgląda za następną. Z jego punktu widzenia bardzo słusznie. Czasami to nawet miłe. A czterdziestoletni pan się stara być do tego jeszcze miły. Co znaczy miły? Długo by było pisać...
Awatar użytkownika
cyganeria

Post autor: cyganeria »

Janek pisze:Huczaju, ja już trochę lat żyję i mam pogląd szerszy. I co z niego wynika? Ano to, że młodzi chłopcy na ogół są żałośni - takie nieopierzone gołowąsy. A zarozumiałe to i głupie - strach pomyśleć - dobrze wiem bo sam taki byłem. Skaranie boskie po prostu.
ooo tak! Święta racja 8)
(...) Ku przełęczom, Ku wierchom, Ku graniom...
Ja za nią... (...)
Awatar użytkownika
Huczaj

Post autor: Huczaj »

klarissa pisze:Bardzo słusznie. Taki dwudziestolatek to mówiąc szczerze chce tylko dziewczynę przelecieć. I zaraz się rozgląda za następną. Z jego punktu widzenia bardzo słusznie. Czasami to nawet miłe. A czterdziestoletni pan się stara być do tego jeszcze miły. Co znaczy miły? Długo by było pisać...
Czyli generalnie chodzi o seks jak zwykle i nie ważne czy ma się lat 20 40 czy 80 ? Ważne żeby być miłym i robić miłe rzeczy ( a do tego trzeba pieniędzy). Czyli jeśli koleś miałby lat 20 i robił te " miłe" rzeczy oprócz seksu to generalnie byłby klasą porównywalną do czterdziestki?
Awatar użytkownika
dagomar

Kontakt:

Post autor: dagomar »

Masz rację ,tzw. klasa trochę pieniędzy wymaga - na strój ,zapach ,samochód ,również restaurację , wyjazdy odpoczynkowe it.
No mozna jeździć starym maluchem z namiotem do wujka i kupować rzeczy w ciucholandii ,ale to już nie będzie to.
Tym niemniej to dopiero połowa sukcesu - liczy się jeszcze pewność siebie ,swoboda bycia w dowolnym towarzystwie i sytuacji ,oczytanie ,szarmanckość ,cierpliwość ,zrozumienie drugiej osoby i doświadczenie życowe ,również w kontaktach z płcią przeciwną ,dbanie o siebie i inteligencja (niekoniecznie techniczna)
Awatar użytkownika
Huczaj

Post autor: Huczaj »

dagomar pisze:liczy się jeszcze pewność siebie ,swoboda bycia w dowolnym towarzystwie i sytuacji ,oczytanie ,szarmanckość ,cierpliwość ,zrozumienie drugiej osoby i doświadczenie życowe ,również w kontaktach z płcią przeciwną ,dbanie o siebie i inteligencja (niekoniecznie techniczna)
No i o to mi chodzi. Cechy, które wymieniłeś ( oprócz doświadczenia życiowego) może przecież posiadać nawet 20 latek ( plus pieniądze). Wiadomo, że częsciej są ona spotykane u facetów po 40 niż u dzwudziestaków.
Awatar użytkownika
Basia Z.

Kontakt:

Post autor: Basia Z. »

No po prostu nie wytrzymalam i musze sie wtracic !!!

(nadaje ze Lwowa).

Alez Wy panowie macie zle zdanie o kobietach i o ich gustach.
Ze co ?
Ze niby leca na kase ?
Glupie pipki moze tak, ale nie kobiety.

Wazne jest to co facet ma w glowie, dla mnie osobiscie inteligencja jest najbardziej seksualna cecha prawdziwego mezczyzny i mysle ze dla kazdej prawdziwej inteligentnej kobiety tak jest.

I juz zamilcze, bo zaraz czas mi sie konczy i ide dalej zwiedzac Lwow.

A podyskutuje jak wroce.

B.

Serdecznie pozdrawiam Anielke i Klarisse :-)
Najlepszy na świecie kurs przewodnicki :)
http://www.skpg.gliwice.pl/kurs/
plachnina

Post autor: plachnina »

E tam. Poniekąd zgadzam się z dziewczynami. Lubię, kiedy kobiety mają klasę i też potrafią pokazać, że są niezależne i nie zawsze trzeba prowadzić je za rączkę przez życie...
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

plachnina pisze:Lubię, kiedy kobiety mają klasę
polecam nauczycielki.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
ODPOWIEDZ