Artykuł z babskiego czytadła
-
Gość
Bardzo słusznie. Taki dwudziestolatek to mówiąc szczerze chce tylko dziewczynę przelecieć. I zaraz się rozgląda za następną. Z jego punktu widzenia bardzo słusznie. Czasami to nawet miłe. A czterdziestoletni pan się stara być do tego jeszcze miły. Co znaczy miły? Długo by było pisać...Huczaj pisze:Mnie bardziej interesuje to dlaczego po 40 staje się bardziej atrakcyjny dla kobiet. Ale to chyba pytanie do kobiet..
ooo tak! Święta racjaJanek pisze:Huczaju, ja już trochę lat żyję i mam pogląd szerszy. I co z niego wynika? Ano to, że młodzi chłopcy na ogół są żałośni - takie nieopierzone gołowąsy. A zarozumiałe to i głupie - strach pomyśleć - dobrze wiem bo sam taki byłem. Skaranie boskie po prostu.
(...) Ku przełęczom, Ku wierchom, Ku graniom...
Ja za nią... (...)
Ja za nią... (...)
Czyli generalnie chodzi o seks jak zwykle i nie ważne czy ma się lat 20 40 czy 80 ? Ważne żeby być miłym i robić miłe rzeczy ( a do tego trzeba pieniędzy). Czyli jeśli koleś miałby lat 20 i robił te " miłe" rzeczy oprócz seksu to generalnie byłby klasą porównywalną do czterdziestki?klarissa pisze:Bardzo słusznie. Taki dwudziestolatek to mówiąc szczerze chce tylko dziewczynę przelecieć. I zaraz się rozgląda za następną. Z jego punktu widzenia bardzo słusznie. Czasami to nawet miłe. A czterdziestoletni pan się stara być do tego jeszcze miły. Co znaczy miły? Długo by było pisać...
Masz rację ,tzw. klasa trochę pieniędzy wymaga - na strój ,zapach ,samochód ,również restaurację , wyjazdy odpoczynkowe it.
No mozna jeździć starym maluchem z namiotem do wujka i kupować rzeczy w ciucholandii ,ale to już nie będzie to.
Tym niemniej to dopiero połowa sukcesu - liczy się jeszcze pewność siebie ,swoboda bycia w dowolnym towarzystwie i sytuacji ,oczytanie ,szarmanckość ,cierpliwość ,zrozumienie drugiej osoby i doświadczenie życowe ,również w kontaktach z płcią przeciwną ,dbanie o siebie i inteligencja (niekoniecznie techniczna)
No mozna jeździć starym maluchem z namiotem do wujka i kupować rzeczy w ciucholandii ,ale to już nie będzie to.
Tym niemniej to dopiero połowa sukcesu - liczy się jeszcze pewność siebie ,swoboda bycia w dowolnym towarzystwie i sytuacji ,oczytanie ,szarmanckość ,cierpliwość ,zrozumienie drugiej osoby i doświadczenie życowe ,również w kontaktach z płcią przeciwną ,dbanie o siebie i inteligencja (niekoniecznie techniczna)
luknij na moje panoramy i galerie
No i o to mi chodzi. Cechy, które wymieniłeś ( oprócz doświadczenia życiowego) może przecież posiadać nawet 20 latek ( plus pieniądze). Wiadomo, że częsciej są ona spotykane u facetów po 40 niż u dzwudziestaków.dagomar pisze:liczy się jeszcze pewność siebie ,swoboda bycia w dowolnym towarzystwie i sytuacji ,oczytanie ,szarmanckość ,cierpliwość ,zrozumienie drugiej osoby i doświadczenie życowe ,również w kontaktach z płcią przeciwną ,dbanie o siebie i inteligencja (niekoniecznie techniczna)
No po prostu nie wytrzymalam i musze sie wtracic !!!
(nadaje ze Lwowa).
Alez Wy panowie macie zle zdanie o kobietach i o ich gustach.
Ze co ?
Ze niby leca na kase ?
Glupie pipki moze tak, ale nie kobiety.
Wazne jest to co facet ma w glowie, dla mnie osobiscie inteligencja jest najbardziej seksualna cecha prawdziwego mezczyzny i mysle ze dla kazdej prawdziwej inteligentnej kobiety tak jest.
I juz zamilcze, bo zaraz czas mi sie konczy i ide dalej zwiedzac Lwow.
A podyskutuje jak wroce.
B.
Serdecznie pozdrawiam Anielke i Klarisse
(nadaje ze Lwowa).
Alez Wy panowie macie zle zdanie o kobietach i o ich gustach.
Ze co ?
Ze niby leca na kase ?
Glupie pipki moze tak, ale nie kobiety.
Wazne jest to co facet ma w glowie, dla mnie osobiscie inteligencja jest najbardziej seksualna cecha prawdziwego mezczyzny i mysle ze dla kazdej prawdziwej inteligentnej kobiety tak jest.
I juz zamilcze, bo zaraz czas mi sie konczy i ide dalej zwiedzac Lwow.
A podyskutuje jak wroce.
B.
Serdecznie pozdrawiam Anielke i Klarisse
- mefistofeles
-

- Kontakt: